16

фен

преди 2 години

Браво,на разшифровчиците.Наред е-Ръкописът на Войтич'.

15

Анонимен

преди 3 години

Марковски да се вклчи.

14

'69

преди 3 години

Много интересна статия ,за съжаление това не е сигурно, изобщо как да се знае ,че тези кодове са изпратени от истинският убиец ,никога няма да се разбере кой е камо ли да му се носи отговорност, иначе филма от 2007г. е много интересен.

13

Анонимен

преди 3 години

Какво значение има този скучаещ психопат е мъртъв от години.Било му е скучно искал е да се позабавлява и да предизвика на дуел на интелигентност някой полицай или следовател с достатъчно ум да установи контакт с него и може би дори да станат приятели.Нещо като партия шах.Тъй като е спрял да убива и да пише шифровано най-вероятно е умрял или си е намерил друго забавление.Бял,бисексуален или импотентен.Интересна му е мистика,може би история.Обича детайлите.

12

Анонимен

преди 3 години

200 години по-късно аматьори разбиха един от шифрите на Столипиново"Едно, две, двее, две, три, триии, четири, четиирии, четириииииии!!!" Било чисто и про.сто хабитуриентска броилка от Столипиново.

11

Анонимен

преди 3 години

Радев към адвоката си:- Какви са тези дълги шифри? Кой ще ги разбие?- Г-н Радев, това са членовете от Наказателния кодекс, по които сте обвинен.

10

Che

преди 3 години

Как никой от форума не е разбил кода досега преди байчото се чудя?

9

Б Б Жив Бог

преди 3 години

Аз тва го разгадах га бях малак и буах филийти с мас.Аз сам генйй,Бога на мъдроста съм аз.

8

Анонимен

преди 3 години

Да си сериен е романтично. Що не се намри някой да се развилнее из шведките гета и да им вземе страха. Особено по селата, в които се нападат възрастни хора. Като изчезнат безследно няколко десетки от оксфордските възпитаници и след време ги намерят някъде на пастет...току виж им дойде акъла.

7

Анонимен

преди 3 години

Това е баси идеята да станеш известен. Почвам да избивам случайни хора, да ги разчленявам с циркуляр и да ги разпръсвам из горите. После пиша загадъчно писмо до милицията с шифър, който води до следващата жертва..ще се кръстя Куцият дърводелец ...Ще ме започнят те мене.Накрая, след 7-мата жертва внезапно ще спра. Да им е гадно и да се чудят.

6

Анонимен

преди 3 години

Чудя се как някой от форума не го е разбил преди тея тримата....:)))

5

Анонимен

преди 3 години

Как да станеш интересен - пишеш поредица символи без никакъв ред и значение, обявяваш ги за шифър и после 51 години гледаш как някакви ентусиасти се мъчат. Хахахха. Еми - успех им желая.

4

чукча космонавт

преди 3 години

До MaйMyнaтaАми кацанията през 1970, 1971 и 1972 и те ли са фалишиви? Или викаш, публиката хареса филма, дай да направим пет продължения. Тия НАСА още тогава са измислили съвременния Холивуд, че сега и ремейк ще правят. Кой ли е бил публиката, предвид че при първото кацане е пикът на обществената подкрепа и тя е 53%, а после спада - може би има връзка с това, че филмовата поредица струва 200 милиарда днешни долара на зрителя за да играят някакви голф и правят дрифтове с бъги.

3

MaйMyнaтa

преди 3 години

А от 69-та има друго, и е по -важно за разгадаване. А ще е голем срам, особено за НАСА

2

MaйMyнaтa

преди 3 години

Тук нема проблеми, щото след малко нашту Мише, ще разбие зелето зодиак на парчета

1

Ivan

преди 3 години

Ivan albena 2011 vsi4ko tova xot .flam.stand filmi pesni predavania ispirane ako od gore etova gr. Zavet..