56

ДО 58 и 59

преди 3 години

Поинтересувайте се що е то СЕПСИС ,от какво се причинява и до какво води и ще разберете!

55

До 55

преди 3 години

Не бъркай нещата ,а си ,,поразчопли " мозъка! Лична отговорност е и да си отговорен пред другите .Не живееш на самотен остров и затова КАРАНТИНА значи контрол над заразни заболявания/независимо какви шарки,скарлатина,грип/ ББолният трябва да се изолира за да се спре разпространението на болеста,а не да се движи между хора и да заразяв Така е било,така е и днес,!Помниш ли или си малък картончето с червен кръст на входната врата и надписа-,, КАРАНТИНА-морбили"когато бяхме ученици!

54

Анонимен

преди 3 години

До 56.Как един вирус унищожава собствените си тъкани? Наистина ли си лекар?

53

Анонимен

преди 3 години

Кои собствени тъкани унищожава вирусът? Той, вирусът си унищожава своите собствени тъкани. Невежеството е винаги самоуверено!

52

Анонимен

преди 3 години

Този път са починали по-малко и тъй като това не е страшно, се казва, че повече от една трета са без други заболявания. Утре някой нещастен човек ще си отиде на 32 години, и и публикацията ще започне с нещо от типа: "и 32 годишен загуби битката с коронавируса".

51

Д-р

преди 3 години

Проблемът на този щам е че атакува не само дихателните пътища и белият дроб,а кръвоносните съдове и имунната система .Вирусът унищожава собственните си тъкани и органи и се стига до СЕПСИС!.......А за такива като 47 ще кажа ,,НЕВЕЖЕСТВОТО Е ВИНАГИ САМОУВЕРЕНО"!!!

50

Анонимен

преди 3 години

До 47.Бъди здрав! Най-после един човек да каже, че здравето е преди всичко лична отговорност на всеки. А не да иска другите да се грижат за него непрекъснато и да му казват едва ли не как да си мие зъбите и в колко часа да си ляга. На всичко отгоре искат и ограниченията да са за всички, за да не се измъчват подсъзнателно, че са се минали.

49

До 47

преди 3 години

Като/ако/ излезе Гошо ,,Боеца" от болницата ,питай го как се е лекувал сам и защо хленчи за помощ? Явно още не се бръснеш и си безсмъртен хлапак Пълно е в клиниките с такива ербап,,безсмъртници" с молещи очи да ги спаси чичо доктор.Изживял съм го ,видял съм г, лежал съм дълго!/не от Ковид /Не дърпай дявола за опашката,твоето здраве не зависи от теб ,а от природата!Това което си написал е абсолютна глупост на един млад човек!

48

До 49

преди 3 години

Починал, убит, болница - жонглираш най-произволно с понятията. До преди 5 години не бях влизал в болница, но в последните 5 години имам 16 операции - някои леки, други тежки и още съм жив и не видях някой да умира заради лечението на лекарите. Точно обратното - хората се оправяха от тежки проблеми. Сега умират заради спряно лечение в болниците от 25 октомври 2020.

47

???

преди 3 години

Цели 37%, за които не са записани придружаващи заболявание е прекалено много. Не е ясно дали Ковид-19 атакува преди всичко хора със заболявания или атакува повече най-възрастните, а те имат повече придружаващи заболявания.

46

Обективен

преди 3 години

Има основателно съмнение, че изброените придружаващи заболявания реално не са оказали влияние при смъртта на тези хора. Без съмнение е, че въпреки тези придружаващи заболявания тези хора можеха да живеят още време, кой повече, кой по-малко, някои може и над 40 години.

45

кръпел

преди 3 години

може ли да те лекуват 7 дни и вместо да оздравяваш се влошаваш ... това говори че се изписват ,,лекарства,, които изобщо не помагат а само защото трябва да ти изпишат нещо ... масово много закъсняло ,,лечение ,, , няма места в болниците , недостигат лекарски екипи, много проблеми и резултата е високата смъртност

44

до 44 от славянин

преди 3 години

''В края на ноември тази година по 660 починали на ден, миналата година по 290. Това само голям не може да го разбере.''Между ''убит'' и ''починал'' има доста разлика! Ако влезеш в болница и ти може да попълниш списъка на ''починалите''!

43

ЛУД

преди 3 години

ОТ 37 ПРОЦЕТА 30 СА НАД 65 Г И НАГООООООООООРЕ

42

до 42 от славянин

преди 3 години

''Едно е ясно - всеки, който казва българинът бил някакъв си, описва себе си''Не позна - нито пуша, нито пия, нито мръвка ям, фармахимия не употребявам, по болници и по ''лекари'' не ходя, грижа се за здравето си всеки ден и не виня никого ако все пак от нещо се разболея - лекувам се успешно сам и знам, че моето здраве зависи изключително от мен самият!

41

до 37 от славянин

преди 3 години

В малките населени места, мъжкото население e масово алкохолизирано, за пушенето и болестотворното хранене даже няма нужда да споменавам - ето така българинът особено в малките населени места, но не само там си ''поддържа здравето''! Скараджия, тютюнджия, пияндурник, мързелив, крадлив, завистлив, това са основните качества на ''великия'' българин и е съвсем в реда на нещата да е в това положение, не само в здравно отношение!

40

Анонимен

преди 3 години

В края на ноември тази година по 660 починали на ден, миналата година по 290. Това само голям *** не може да го разбере.

39

Не го отричам

преди 3 години

До до 37 от славянинНе го отричам, но вместо да се тръби наляво и надясно, че това е просто едно грипче, трябваще да се каже на хората, че поради скрити заболявания вируса може да е опасен за тях! Родителите ми преди тези смъртни случаи разсъждаваха така: Аз съм здрав и мен не може да ме засегне, а единия не си е правил профилактичен преглед от 10 години другия от 15! Питам ги откъде сте сигурни: Ами нищо не ни боли! Мъчих се да обяснявам ама вярваха на конспираторите! Сега ги е страх.

38

Истината

преди 3 години

Едно е ясно - всеки, който казва българинът бил някакъв си, описва себе си.

37

до 37 от славянин

преди 3 години

България е първа по смъртност в света по инфаркти, инсулти и от злокачествени заболявания, мисля че не е трудно да си отговориш защо! На първо място - българинът е изключително и невеж здравно, и изключително незаинтересовен от здравето си, и на второ място - заради напълно прогнилата и корумпирана ''здравна'' система и ''здравни'' работници, не ги наричам ''лекари'', защото те не са такива с малки изключения!