30

Анонимен

преди 3 години

Тамън даскалите свикнаха да лежат по гръб вкъщи и да получават пари без да работят, как тъй ще отварят сега, ще им развали те рахата!Даже и да изчезне вируса след 1-2 години, те вече се научиха мързел и разбраха, че има лесен начин да не работят. Чакат 1 дете от класа да кихне, я от обикновен грип, я от каквото и да е, надигат вой и... готово, заминаваме си вкъщи

29

Анонимен

преди 3 години

Училища може и да не отворят но ще отворят баровете и ресторантите въпреки че не еиждам дмисъл да се хрсниш някъде за 10 пъти по скъпо освен ако не си комплексар да се ефечиш

28

Ваня

преди 3 години

Никога нищо да не отварят и да царуват спокойно. То от ясно по ясно е че искат да унищожават малки и големи, геноцид максимално това е целта, вярваме или не.

27

123456

преди 3 години

От 04.01.21 всички малки деца на ясла, градина и училище (1-4кл). Който педагог/мед.сестра го е страх може да избира: ваксина, неплатена отпуска и напускане на системата ( в Джъмбо, Лидъл...няма вирус)!

26

Хахахах

преди 3 години

Онлайн обучението е добре дошло особено за родителите на двойкаджиите, сега могат да преписват за да си вдигнат малко успеха. Децата, които са учели преди ще си учат и сега въпреки обстановката, но ще бъдат ощетени защото голяма част от материала ще се притупа поради намалените часове. За това разбирам родителите, които искат присъствено обучение.

25

Анонимен

преди 3 години

Ето само последно от мене повече няма да видите нито един коментар от мене

24

Анонимен

преди 3 години

Детето ми учи в държавно училище, езикова гимназия и ги сбъркват от учене. Другото е в математическата. Като казвам че учат здраво, разбирайте здраво. Учителите са направо цербери. Не знам как е в другите училища, но в тези 2 гимназии е яко учене. А що се отнася до нулева година, направете подписка вашето училище да обяви такава, ок! Но не може заради вас да страдат тия които бачкат здраво. Нека МОН ви разреши индивидуални решения и ако вашите директори са съгласни затваряйте си училището.

23

Анонимен

преди 3 години

Айдее, пак оня тати дето бие шамарите във врата на детето като му кажело че не разбира пише тука за нулева година. Абе, тъпчо не разбра ли че твоето дете не е модел за подражение. И ако не разбира нищо, ти що не се пробваш да му обясниш,БЕЗ ШАМАР ВЪВ ВРАТА! И освен това да подчертая, гневно татенце, нали знаеш че IQто се онаследява, така че що не си пишеш на себе си една нулева година и не си забиеш един в собствения си врат?!

22

Анонимен

преди 3 години

Абе я не му се нахвърляй така на човека бе детето ви учи в някво частно училище и давате толкова мангизи сигурно. Аз смятам че годината трябва да се обяви за нулева а ти си единствено и само мазохист за да искаш онлайн обучение ама ти сигурно си готов и да се хвърлиш от покрива на хотел маринела за да не ти отидат парите на вятъра

21

Анонимен

преди 3 години

Алооо, родителите на пикливото първолаче дето рита и крещи, че трябва да пише чингелчета, ти ли ще решаваш за кого да е нулева годината бе? Децата ни учат като *** по 15 предмета, 6 от тях на чужд език. Не стават от бюрата, дъщеря ми изписа 2 тетрадки с уравнения. Кои сте вие че да решавате за нулева година? Ок, като децата ви нямат навици да учат, запиши го да повтарят или за всички първолаци да е нулева годината!

20

Анонимен

преди 3 години

Никакви навици за учене не се изграждат в училище. Елате в пети клас след 4 години целодневно обучение, за да се уверите, че малцина имат навици за учене и изненада - това са децата, които не са ходили на занималня и са си писали домашните вкъщи. В училище ги отглеждат и за жалост родителите не очакват нещо повече.

19

Aнонимен

преди 3 години

Онлайн обучението при малките ученици е пълна пародия и лудница. Как пък в Испания случаите на коронавирус не ги свързват със започването на учебната година, при положение, че от септември си учат присъствено, а положителните случаи спаднаха драстично, без да правят заложници децата на нечии страхове

18

K

преди 3 години

Абе ковди , детските градини в Англия и Ирландия работят, наште мърлячи тук отчитат дейност като затварят училища и градини, щото са по-умни от ирландците и англичаните.

17

Анонимен

преди 3 години

ИЗЛИЗАЙТЕ ВЕДНАГА ПРЕД ТЕЛЕВИЗИЯТА ЦЯЛОТО МОН А И НАЙ ВЕЧЕ ОНАЯ МИШКА ВЪЛЧЕВ И КАЖЕТЕ ЧЕ СЕ ОБЯВАВА НУЛЕВА УЧЕБНА ГОДИНА И ТВА Е АРЕ ВЗЕМЕТЕ И ГО НАПРАВЕТЕ БЕ МУХЛЬОВЦИ ТАКИВА НЯМА ПОВЕЧЕ ДА СИ ИГРАЕТЕ С ДЕЦАТА СПИРАЙТЕ Я ТАЯ ГЛУПОСТ И ГИ ОСТАВЕТЕ НА МИРА БЕ МИЗЕРНИЦИ НЕДНИ.

16

Анонимен

преди 3 години

А също така, родителят, като "предава знанията си", трябва ли да се съобразява с училищната програма и да се отчита пред министерството? А в такъв случай, ще му бъде ли призната учителска правоспособност и стаж? За заплата не питам. Знам, че пари нямате, и проявявам разбиране.

15

Родител.

преди 3 години

Не е въпросът за гледането на децата толкова колкото за обучението. Няма как да разбирам от математика, физика, химия за 8 клас за това са учителите. Децата се гледат и възпитават у дома, но се обучават в училище.

14

Анонимен

преди 3 години

"Един родител да е до децата си и да му предава и знания не е никак лошо"Несъстоятелен аргумент. Да, не е лошо, но извън времето, в което тази функция по закон се поема от специална обществена структура, наречена училище.

13

Нулева учебна година

преди 3 години

Да се обяви на момента и всички на училище чак септември 2021г.

12

михаал

преди 3 години

А учителите в не платен ли ще бъдат? Като нас родителите които ще си гледат децата

11

Разгневен

преди 3 години

Обявявайте нулева учебна година веднага бе садисти извратени бе спирайте веднага тоя терор бе *** такива беНулева учебна година да се обяви моментално а на даскалията им дайте неплатен отпуск и тва е поне децата да си починат от вас до есента ТОЛКОВА ПО ВЪПРОСА