132

До нищо ново

преди 3 години

Хлапето е право трябва да се обърне внимание на климата и климатичните проблеми, просто точно сега не е времето за това. По нейните думи разбирам че правителствата в момента трябва да не обръщат внимание на ковид, а да се занимават с климата.

131

Ddd

преди 3 години

Това видео ми прилича на предизборна реч на Байдън, много приказки и нищо конкретно, само заплахи и черногледство и накрая, дайте парите.

130

Нищо ново тук

преди 3 години

Изчаках да видя дали ще има поне един позитивен коментар под новината. Има един и това ми дава надежда, както е казал поета "Надеждите ми за бъдещето са живи". А за злобата тук няма какво я коментирам, такова е времето, в което иаме "щастието" да живеем. Както винаги се обръща внимание повече на формата отколкото на съдържанието. В случая на недъзите на посланика, отколкото на посланието.

129

реалист

преди 3 години

ше и скъсам пардюхата, ама за метеоролжка не стаа

128

Анонимен

преди 3 години

Самозалъгването води човечеството до самоубийство.

127

Анонимен

преди 3 години

Таз девойка що не си хване гадже и да се държи като нормален пубер. Добре че беше пандемията, та малки се скри, че беше почнала яко да става за смях.

126

От 141

преди 3 години

В 140, ми поставихте звездички, но в 141 ви прецаках, не е лошо да го отбеляжите.....

125

Iordan Ivanov geolog

преди 3 години

Всеки ден човешката индустрия произвежда милиарди нагло престъпни тежко вредни анти земни и анти климатични оръжия вградени в телефони,цигарени пакети,бандероли..Особено жестоко вредни са дигитално холограмни видео пресканиращи оръжия вкл качени на сателити,инсталирани в радари,сонари..Тежки увреждания търпи биосферата и климата от нагло престъпна специално диверсионна техника инсталирана по програми за ДИГИТАЛИЗАЦИЯ>>

124

Доктор Боцков

преди 3 години

синдрома е ясен...синдром на Патологичното Безумно Полит Угодническо Ментално Деградиране , с елементи на шизофренна липса на разсъдък ,силно заразно поведение сред себеподобни празноглави индивиди подвластни на вменяване на извратени асоциални идеи.Гриф..Опасен за обществото.Лечение: Ликвидиране!

123

Анонимен

преди 3 години

Какво й е? Някакъв синдром, видно е, но какъв?

122

Анонимен

преди 3 години

До expertАде,и аз това се чудя...Голям експерт се извъди.Всичко и е ясно,данни,проценти,кое къде как...По всичко си личи как зад нея стоят кукловоди.

121

Детски ясли

преди 3 години

Типичен пример на МАЛЪК и глезен нищо не можещ и нищо не правещ КЕЛЛЕШ с огромни претенции и безгранични изисквания.В тубата има няколко клипа на пресконференции с мъничката Грета където този малък рупор на екогласността... тази Жана Д'Арк на природозащитниците се оплита като жълто патенце в кълчища от най-елементарни въпроси които са извън основната тема и за които няма нищо написано в листа с инструкции които постоянно носи .Това дете трябва да се лекува а не да ходи по конференции.

120

Анонимен

преди 3 години

Дотам я докарахме. Едно непълнолетно да обяснява коя е правилната посока!

119

Калеко Алеко

преди 3 години

Боже, Боже ... гномчето пак даде воля на синдромите и умствените си дефекти ... Не стига че съм принуден да слушам такива, като Мангъровците и всякакви други специалисти орисани от вдигнатия юмрук на фигуранта, ами за капак ни се натрисат и особеностите на деца в неравностойно положение ... Тази трябва да я осиновят нашите Майки от "Системата Ги убива", като се има предвид международната и известност може и за нея да кашират нещо от Здравната каса ... !!!

118

Анонимен

преди 3 години

До expert 128От както стриптизьорки, боксьори, учителки станаха Депутати в БГ ... мисля че нито един от изброените + тази Грета, нямат никаква идея какво правят на дадените позиции ! :)

117

Анонимен

преди 3 години

Тунберг и Плевналиев нямат спиране!

116

expert

преди 3 години

Това момиченце КОГА И КАК ПРИДОБИ КОМПТЕНЦИЯТА, ОПИТА и МЪДРОСТТА ДА ДАВА ОЦЕНКА И НАПРАВЛЕНИЕ НА ГЛОБАЛНАТА ПОЛИТИКА ???????????!!....не защото докато тя си плямпа по медиите, хиляди учащи батковци се потят над книгите в университетите, и още куп експерти се трудят за да намерят правилния път за баланс на индустрията , екологията и социалната политика...!

115

мозес

преди 3 години

А бе кво ни занимавате с тази Грета?Жалкото е,че я употребяват !

114

Доктор Боцков

преди 3 години

Тя гретиту знае..има зелен телефон в шаб квартирата на Блек Рок,тя и Меркел има..нали оттам ги избират...Та лудодо Ленче получава новини от извора на биг боса,и се явява коректив на човрчеството...божеее каква пародия.Но с измитите медии е тъй,на никой ли не му прави впечатление че никъде не излъчват WRC шампионата,дума да се нечуе за мотори,за бутала за шум..за моторни разработки...тишина..като у гробища...всички да са спокойни...всички са за там.

113

Жалко, но факт

преди 3 години

Поетът го е казал още преди 150 години "Свестните у нас считат за луди" прочетете стихотворението пък се замислете, дали постоянното сочене на чуждите недостатъци е начина да изтъкнем нашите добродетели.