10

Анонимен

преди 3 години

Липса на такива легла и реанимации и липса на отворени ресторанти кое е по всжно да еифим решението на властта и парите

9

К. К.

преди 3 години

Докторът не е пр. ост антиваксър. Той си е обикновен глу. пак...

8

Анонимен

преди 3 години

"Той предположи, че сред медиците няма да има масовост при ваксинирането срещу Ковид-19, тъй като не познаваме ваксината добре и тя не е изпитана достатъчно дълго време."Ахааа! Значи, д-р Неделчо Тотев е антиваксър! Щом отказва да се ваксинира с новата, прекрасна, чудесна, на 100% ефикасна ваксина, значи е антиваксър! Поне според определението на Тодор Кантарджиев?

7

Анонимен

преди 3 години

Абсурдистан !?

6

Анонимен

преди 3 години

До Мехуро, ходя пеша беИ политикоикономиста Гргамел и умно-красивите му наследници.И белита царски якички и клонингите им.

5

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Ето, чета коментарите и има надежда - усетихте се, че ОПГЕРБСДПСОП са едно и също. Славчо и мяама и те в кюпа. Просто трябва да разкараме цялата тая агентура на бкп под различните им имена - бсп, гроб, диписи, обединени патридиоти, маямка и славчо дългата мутро-чалгичка.

4

Анонимен

преди 3 години

2, гласувайте за Славчо. Той ще ви залее с чалга и зрелища.

3

Анонимен

преди 3 години

нема и да ги усетите. Спасяваме умрял кон...

2

Анонимен

преди 3 години

Има и по-зле от Чирпан. На 10.12.20 г. АГ отделението в МБАЛ "Проф. д-р Параскев Стоянов" в областния български град Ловеч затвори. Отделението по анестезиология и интензивно лечение не работи от 17 ноември. Временно преустановени са дейностите на отделението по ушно-носно-гърлени болести и Очно отделение. Остават преустановени дейностите, свързани с гастроентерология.Кой отговаря за плачевното състояние на нещата в Тикволандия? Защо парите ни се дават за самолети и корита? Искаме отговори.

1

Анонимен

преди 3 години

гласувайте за ГЕРБ и скоро и болници няма да има.А Боко ще ви прати картичка със снимка от чекмеджето за спомен...... БСП и ДПС ще ви напълнят болницата с доктори и мед сестри само че друг път когато си видите задния мозък без огледало.