22

Life или жизнь

преди 3 години

До Анонимен 10: Марката е "Фъндолина", модел "***". Иначе Юрданка много краде. Хубавото е, че Тиквата няма да я остави да свидетелства срещу него. Лошото е, че Другарят набеден за "прокурор" , също е на хранилката.

21

Анонимен

преди 3 години

да се консултира с адвокат тъй като това е държавна собственост или на градска мобилност би могла да ги съди :)преди време една позната я нахапаха улични кучета на последната спирка на тм 7 борово (малинова долина)и после осъди общината и изплатиха обещетение.

20

!!!

преди 3 години

до 15Кметицата е оперирана от срам. Аке не беше отдавна да се е обесила пред входа на Московска 33.

19

"Още от същото&

преди 3 години

Нали си избрахте Сандъкова, нали това искахте: мафия, прикрити сделки с общинска собственост, корупция... И само това ли е? Всеки който е минавал през "Бъкстон", "Гоце Делчев" ще остане потресен - от блок до блок - 5 метра. Съседи си подават солницата през балкона. "Центъра за градска имоболност" не си мърда пръста за инфраструктурата, само нови автобуси са им в главите, защощо от сделките с тях се падат пари от рушвети и комисионни. Спирките и хората дето висят по тах - кучета ги яли.

18

Мария

преди 3 години

До 15 абсолютно прав.Не знам дали селсъвета на София знае къде се намира Бъкстон или Борово.От дестилетия там нищо не се променя. Няма тротоари, а там където са останали са царство на колите. Кал дупки и неравности. Когато пък вали сняг е цяла трагедия да се бориш с леда и снега.Единствено има безумно строителство.Блокове са затворили улици, но това са подробности

17

Анонимен

преди 3 години

"Всички спирки в "Младост" 4 са такива. Целите са ръждясали, без никаква поддръжка"Видими резултати.

16

Анонимен

преди 3 години

Сега осъди общината и Бойко ще плати съдебния акт !:)

15

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Радев е виновен - аз често го засичам да чупи спирки и да кърти пейки. Не е лошо момче ама кат са напии не знае какви ги върши....

14

Анонимен

преди 3 години

А в Бъкстон няма дори тротоари. Селяните директно от външния *** се мятат на джипките. Задупките около 10 см дълбоки и 50 см широки да не говорим. Кметицата живее в съседния квартал.Не се ли срамува да живее в най-западналата столица на ЕС?Мен лично ме е срам.

13

До 8

преди 3 години

А направило ли ти е впечатление колко време оцелява чисто нова спирка,градинска пейка,контейнер за смет и прясно боядисана стена на сграда??? Максимум ,една седмица ! Всичко ново се троши и мърля! Софиянски беше кмет преди 20 години ,тогава ние бяхме млади и пазехме София. А голяма част от днешните млади и тинейджъри проявяват фрапираща малоумщина и неспазване на ред,норми и закони .Огледай се ,вижздаме го всеки ден!*** София! ..И не ми хвали Икарусите,!

12

Анонимен

преди 3 години

RРобска психика и толкоз!

11

до колегата

преди 3 години

Преди време си купих подобна шапка, те са нещо като строителна каска с камуфлаж като плетена шапка, а за лятото имаш модели с козирка, като си ходя на село си я нося, защото все някъде ще си хлопна главата- полезна е , също като подсилените против пирони обувки- направени като маратонки, но те предпазват в работилницата.

10

м дааа

преди 3 години

Така е в Бг :гледаш си в краката да не се спънеш или пропаднеш в шахта без капак ,ама то все от някъде ще ти дойде на главата.

9

Анонимен

преди 3 години

Каква е марката на шапката???

8

До 3

преди 3 години

Ейййй, а при Стефан Софиянски какво беше хубаво - миеха се улиците всяка седмица, подмени всички автобуси и тролеи (аз по негово време не помня да съм се возил на мизерен Икарус). А и Халите добре, че не продаде, а ги остави общински и могат да се правят фермерски пазари там... Добре и сега има кметове на райони, които не са мутри - Трайчо, например, е прекрасен кмет - не се разпадат сгради в района му и е много приветливо. Ане да се махат мутрите, че нищо не са направили за София.

7

баба Ленче

преди 3 години

И аз искам такава шапка... Може ли информация откъде мога да с снабдя?

6

Анонимен

преди 3 години

Каквото Боко е построил, другите не могат да го ремонтират даже. Само подмяна им върши работа.

5

На Ханко Брат чичаму

преди 3 години

Не се спря Станишев. Клати генерала, стабилността му де и тази на белчинската рабфаколожка.

4

Анонимен

преди 3 години

Фандъкова изпълни предизборнито си обещание и влезна по кварталите.

3

Анонимен

преди 3 години

При управлението на мутрите е така. Не свикнахте ли вече?