19

АfD Германия

преди 3 години

Тези които пишат "германците да не ги мислим, те ще се оправят", не са прави. Фин.министър раздава сега подаръци на версия, после ще си ги търси от данъкоплатците, като увеличи още данъците на "локомотовите", теглещи вагоните с по-бедните слоеви от населението, въведе допълнителен Имотен данък върху недвижима собственост...всичко на гърба на досега движещата напред Германия част от обществото. Програмата на Новия Социализъм започва да се изпълнява. Крива разбраналява "справедливост ".

18

АзГ

преди 3 години

Хиляди от най-старите 20 г. вятърни генератори са пред събаряне, за да открият място на по-мощни такива. Само че сега се усетиха, че разходите за рециклиране са ОГРОМНИ. Зелените ще довършат РАЗРУХАТА на Германия.

17

АзГ

преди 3 години

Мдаа, в Германия Зелените са вече на второ място в предсказванията за парламентарните избори през есента на 2021. Те, Зелените, искат да забранят месото заради СО2, дори някои са против раждането на деца в Германия, понеже също увеличавали въглеродния двокис. Фанатичката-недорасък Грета е тяхен идол. Младите Зелени наричат бабите си"Еко-***", дори разпространиха песен. Искат да забранят всякакви МПС, електростанции, Германия погрозня от неефективни вятърни генератори.

16

Great Reset

преди 3 години

ни очаква. Икономиката да се срути до основи, народите да бъдат ограбени, след което всичко се национализира и започва нов живот под режим, диктуван от еко-социалистите.Коминтерна се раздвижи и оплети в мрежите си този път най-вече западните политици и зависимите от тях медии.Дано да се лъжа. Близкото бъдеще ще покаже.

15

Анонимен

преди 3 години

Ако конспиративните теоории за вируса и за ваксините са верни, излиза, че там някъде някой си играе на Хитлер и да не се окаже, че този път е в женски образ

14

Анонимен

преди 3 години

Безумни и ненужни мерки, едно че вируса не е на (нощтно) работно време, а след като въпреки предишните заразените растяха, значи всичко се прадава през децата - училища или детски градини и ясли, които останаха отворени, че на някои родители им писна от децата им.. И вмесо да ги бяха затворили ноември, сега цяла Германия "под ключ"

13

Анонимен

преди 3 години

Вие Меркел не я мислете, и тя, и германците чудно си живеят и ще се справят с кризата, гледайте себе си и дупката, в която живеем , че както сме тръгнали на пролет може и да ни няма на картата, но ракията и прасето са по-важни!

12

Анонимен

преди 3 години

Баба Мери: Няма да имате свобода докато се опъвате на ваксините!

11

Асен

преди 3 години

Самият факт, че мерките се затягат от сряда, а не веднага, показва каква порнография е всичко. Сега нали се сещате, как 85 млн. души щурмуват моловете и магазините за 2 дни, ей на това му викам аз простотия. Ама от сряда всички вече сме си в къщи. Това е навсякъде, англичаните нали направиха същото лятото. Хората се прибраха от почивки бързо бързо, защото ако се прибереш в 23:50 няма карантина но в 00:10 вече са 2 седмици, нищо че сте били заедно в Майорка.

10

феса

преди 3 години

Германия ще бъде отворена когато настъпи празника курбан байрам тогава ще отворят всички магазини и ресторанти

9

Анонимен

преди 3 години

До 8. Наш ***, казваш. А ти какъв си, че пишеш в трето лице?

8

ХАХАХА

преди 3 години

Ние германците да не ги мислим, пак ще се оправят. Затегнати са мерките масово в Европа, само наш ****ьо си мисли как да гътне прасето с една тайфа приятели и да се натряскат до козирката.Чакай спазване на мерки, то проста*ка още не може да запомни думата пандемия, а пък да разбере и да спазва препоръки-абсурд!

7

Анонимен

преди 3 години

До 5 АнонименТвоят вече наближава тоест той вече е дошъл и след три дни си пътник без билет към оня свят. Айде чао . ние нема да плачеме за тебе

6

Анонимен

преди 3 години

Предполагам че през януари Меркел ще избяга в Англия да потърси политическо убежище.

5

Анонимен

преди 3 години

Седнали табуретките да бистрят политиката с кръчмарските си мнения. Алоу целият свят е пламнал. Ако не ви увират тиквите, кво става, жална ви майка кога ви дойде реда.

4

Анонимен

преди 3 години

До Франкфурт на ***Добре ли сте?

3

Анонимен

преди 3 години

Меркел се застреля с диктаторските мерки които прие вчера. Вълна от фалити се очаква от януари. Биха се в гърдите, че ще подкрепят всеки засегнат-засега нищо. От началото на ноември много сектори са затворени и не са получили и цент подкрепа-само обещания. От сряда остоват почти всички без работа благодарение на диктаторката.

2

Франкфурт на ***

преди 3 години

След като цъpвyлитe от герп, дъртите комунисти от БСП и резачките ДПС си направиха конгресите с мааалко повече от пет човека, събрани на едно място, защо не бяха санкционирани и поставени под карантина?Карантината рано или късно ще падне и нормалните хора ще продължат да се евакуират от гнусната ***, въпреки съветите на очиларката от МВнР.

1

Анонимен

преди 3 години

То и без техните съвети почти никъде не ни пускат освен след отрицателен тест или 14 дена карантина.