24

Анонимен

преди 3 години

От ЕС првеждат по 1300+ лева за всяко медицинско лице в България - лекари, мед сестри, фелдшери и т.н.Мутрите от ГЕРБ дават само на шепа лекари и то по-малко от предвиденото от ЕС!Останалото в чекмеджетата на Вожда Мутра!

23

ХАХАХА

преди 3 години

ПЪРВА ЛИНИЯ- НА ТЕЛЕФОНА, ХАХАХА.ТОЗИ ВИРУС Е КИБЕР ВИРУС-ПРЕДАВА СЕ ЦИФРОВО ПО МОБИЛНИТЕ И ПРЕЗ НЕТА

22

Анонимен

преди 3 години

Едни килари с по 1-2 убийства в затвора, други - масови убийци, с по 1000 лв в джоба!?

21

Надя

преди 3 години

Каква първа линия ,освен телефонна ."Преглеждат "и "лекуват "само по телефона .

20

Абсурд

преди 3 години

Това само ще създаде разделение и напрежение сред лекарите-значи един е лекар повече от другите?!Що за глупост?!Дайте тези пари по-добре като помощ за закъсалия бизнес и загубилите работа, че има семейства ,където и двамата останаха без работа-не могат да купят подарък за детето за Коледа.

19

Възмутен лекар

преди 3 години

А останалите лекари в доболничната помощ- педиатри ,ретнгенолози ,пулмолози , кардиолози и т.н.-то при тях все" здрави " пациенти ходят,а?!Не стига ,че вземат най- много в системата, а само лекуват по телефона ,но и бонус ще имат за липсата на специалност/това обща медицина не е специалност/и никаква грижа за пациента.Не трябват никакви бонуси за никой -ние сме лекари и си вършим работата-кой за каквото е учил. Никой от нас не е мислил ,че медицината е безопасна!!!

18

Анонимен

преди 3 години

А, дали парите на някои хора не са пръснати по казина, скъпи и ненужни предмети, имоти.Същит тия хора нямат и пари да си платят сметките и данъците, които г укриват много умело. Който иска , ще намери начин да работи, за да се нахрани. Всеки трябва да носи вина за неизпълнение на задълженията и да предвиди възможните последици за тяхното неизпълнение. Помощта и уважението са взаимни,а не едностранни само за тарикати и егоисти.

17

123

преди 3 години

Какво значи на първа линия???Разболях се от Ковид 19 преди месец.Обадих с ена личната, каза ми пий това и това, т.е. Аспирин протект и вит.Д.Това беше.Преглед нямах.При връчване на болничният дори не е попитала как съм го изкарала.Не я съдя, страх ги е...но не са и заинтересовани.Те достатъчно пари печелчт..тези 1000 лв.трябваше да се дадат на Медицинските сестри, които наистина са на Първа линия.

16

Анонимен

преди 3 години

Хората, който наистина са на първа линия заслужават не по 1000 лв, а по 5000 лв., но 90 % от личните лекари НЕ ЗАСЛУЖАВАТ и 1 лв. Не знам с какво са ги заслужили като те лекуват по телефона

15

Анонимен

преди 3 години

С 5000 лекари ли борим пандемията?

14

☼

преди 3 години

Заслужени и заработени с много труд пари

13

Анонимен

преди 3 години

1000лв за телефонни сметки?

12

а честито!

преди 3 години

и да не съм ви чул да хленчите колко сте изнемогвали!

11

Аз

преди 3 години

Моля, държавата да спре да раздава пари наляво и дясно. Кво е това разхищение на средства? Има хора, които нямат пари за хляб, нямат за да си платят сметките, останали без работа. Дайте на тях, помогнете на народа в тази държава. Не искат по 1000, по една минимална заплата им дайте, поне Коледа да могат да посрещнат с хляб на масата....

10

Анонимен

преди 3 години

Напълно заслужени пари за по-голяма част от тях.Добре,че са джипитата иначе болниците наистина щяха да се пръскат по шевовете,а починалите от некъдърно болнично лечение щяха да са поне два пъти повече!

9

Вече ги излъгаха

преди 3 години

До Активист на БСПДават по 1000, но от тях си плащат данъци и осигуровки. На тези в болниците дават 1200, да могат чисто да вземат 1000. Но правителството казва на всички сме дали по 1000. Въпросът тук не е в парите, а в морала и манипулацията на правителството....

8

Активист на БСП

преди 3 години

Пак ще ги излъжат ,нищо няма да им дадат !!!

7

До 6, ДДТ

преди 3 години

Айде да четеш или само злоба -"Около 5000 общопрактикуващи лекари и наети при тях лица".

6

Анонимен

преди 3 години

6 Масово вече при личните не търсят сестри, а обикновени хора, за да може сестрите да са в отделенията. Аз предлагам и в супермаркета да почнат да дават бонуси.

5

Анонимен

преди 3 години

Бойко сигурно ще лежи и вие от мъка. Това да дава пари на образовани и работещи хора, е все едно живо месо да му режеш. Иначе да пръска пари за развъждане на непотребници няма равен,едните на соцял, а другите младопенсиониращи се шуробадженакорушветчийски лапачи на държавна хранилка.