116

тактик

преди 3 години

Не застана като щъркел, основен елемент от тактиката му, и затова логично загуби.

115

...

преди 3 години

Тервелчо да се радва, че Джошуа е възпитано момче и се смили над Кубрат, защото ако съперника му беше примерно Уайлдър ТЕЛКА не му мърдаше на Кобрата. Просто шокираща разлика в класите.

114

обикновен

преди 3 години

Еми, тактика-мактика, Тервел е в пъти по добър боксьор от Кубрат! Не знам, дали е "войн" по душа или по друг критерий, но нито техниката, нито мисленето му се е подобрило от загубата от Кличко, нищо не е е научил!

113

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 137Гледал съм му 3 мача на Кобрата - Кличко, анонимния румънец и Джошуа, абсолютно никаква защита няма, да не говорим за ударите му :)) Абе всички тайно се надявахме да стане чудо, но липсата на умения не може да се навакса :) Аз не мисля че Кубрат е лош човек, просто няма мозък :)

112

Реалист

преди 3 години

Български комплексари със слаби ръце и слаб ум плюят някой, който ги надвишава с няколко глави. От завист подплатена с ниско - но заслужено - самочувствие.

111

Анонимен

преди 3 години

До baysandoВ този момент мисля Пулев разбра,че нещата са необратими.Така става,когато те хване паниката и загубиш трезва преценка за нещата.Силно впечатление ми направи и силно защитна позиция с ръце покрай главата и свиването му,когато съдията го потупа по гърба.За миг си помисли,че Джошуа е дошъл да го довърши!

110

baysando

преди 3 години

Аз лично за пръв път виждам боксьор да бяга към ъгъла ОБЪРНАТ С ГРЪБ и да седи там така с гръб към опонента. Гледах и коментара на Уайт, човека вика съдята трябваше да прекрати мача. Никой не коментира този момент, но нека специалистите да кажат какво казва правилника за това....

109

пияница мистик

преди 3 години

В края на втория рунд му каза нещо и AJ се ядоса, тръгна към него, добре че беше съдията да го бутне към ъгъла му. В 3 го нокаутира. Добре е нашият да се научи да си държи устата затворена, защото за всички е ясно, че не е висша класа боксьор, да си позволява такива заигравки. Но в интерес на истината все пак той от друга гледна точка си е победител - взе си хонорара с минимални щети по физиката си :)))

108

Г. Сомов

преди 3 години

Кубрат е добро момче, той направи това което можеше. Неговите манаджери са за бой. Дано той се усети .

107

Анонимен

преди 3 години

В момента в който забият камбаните в камбанарията, забравяш тактика и указания и влизаш в овърдрайв....

106

Анонимен

преди 3 години

Къде са парите, които държавата даде за бокс и защо нямаме нито един ПРО боксьор? Защо няма сериозни треньори, които да следят режима на боксьорите? Защо сме в тази ситуация?Мафия-Държава ще се погрижи ли за това или пак ще излагаме България като пращаме чували за ПРО боксьори.Срам за цялата държава. Срам за Мафия-Държава.

105

Анонимен

преди 3 години

Време е Мафията да поправи грешката и да изкара на световния бокс някой истински млад професионален боксьор.Може би е време на Тервел? Нека сам да си каже. Искаме да видим ПРО боксьор, който да изтри този срам от България. Пулев остави петно върху България!!!Добре, падна. Защо не следваше тактиката? Защо не блокираше? По точки бяха почти равни. В последния руд можеше да вкара серия и да победи с една точка или да има равен. А, сега? Какво стана? Съдиите бяха готови да дадът победата на Пулев

104

Анонимен

преди 3 години

Джошуа постоянно дигаше ръце и сваляше гарда. Беше му неудобно да играе с Пулев, който стоеше и нищо не правеше. Нито го нападеше, нито блокираше успешно.Голямо унижение за България. Мафия-ТИКВА-КОЙ изпрати крайно неклалифициран боксьор и резултата е лош. Излагацията - за цяла България. Дори Стоичков не иска повече да има общо с тоя чувал-Пулев.Как така Тервел винаги спазва тактиката и запазва само дисциплина. Как така Тервел прави серии и блокира, а брат му, уж ПРО, а дори движенията му са

103

Анонимен

преди 3 години

Правилно са го нарекли по онази телевизия.

102

Да попитам

преди 3 години

А Джошуа колко рунда изкара в първия мач срещу Руиз ? За незнаещите - 6 и половина ! А колко пъти беше на земята или бягаше панически ? Не съм ги броил, но едва ли бяха по-малко от на Кубрат ! И накрая - колко злобни, персонално оплюващи го коментари като вашите написаха тогава британците по негов адрес ? Предполагам сами ще намерите отговора.. ! Та.. затова те са Велика Британия, а ние - малка и бедна България !

101

.

преди 3 години

***бият лошо! :)

100

Анонимен

преди 3 години

Мда, можем да го поздравим, че не загина от смъртоносните удари по кратуната.

99

Анонимен

преди 3 години

Ква стратегия бе, нали уж бил преболедувал коронавирус и не бил тренирал 3 седмици?Айде вземете се разберете как да лъжете най-накрая!

98

Джошуа

преди 3 години

Сготвих си кобра.

97

Анонимен

преди 3 години

Да, най-добре е мълчание.