86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 87,И по-добре е че не ходи при пациентите, щеше да има повече починали...

85

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Този пак откри нещо, само и само да е в медиите, вместо в болницата.Преди ковида беше най-големият "специалист" по фините прахови частици,сега лови вируси, най-вече в медиите.

84

Реалист

преди 3 години

От началото на епидемията повтарят, че симптомите на грип и Ковид-19 са почти едни и същи, но кой да чуе? Изкарал някой си един грип, но е убеден, че е изкарал Ковид-19.

83

petar

преди 3 години

Gluposti, lelq mi go izkara na4aloto na Januray. Daje v bolnica leja. O6te nikoj ne znae6e za Corona virus. Posle tq si ima6e antitela

82

Анонимен

преди 3 години

Още на следващия ден, след като Симидът отрече грипа в България от една лаборатория излязоха с комбинирано изследване пациент, като му бяха положителни резултатите, както за полимеразната верижна реакция срещу SARS-CoV-2, така и за Infuenza тип А.

81

анонимен

преди 3 години

До Котаракът ЕркюлМутафчийски:29.02 Коронавирусът е най-обикновен грип. Недоумявам защо е тази паника!13.03 Коронавирусът е най-страшната пандемия в човешката история!19.03 Маските е вредно да се носят от здрави хора. Не виждам никакъв смисъл.30.03 Маските стават задължителни за всички!03.04 Една седмица след Великден ще сме в ада заради масовите събирания! Дано ни стигнат чувалите за трупове!19.04 Адът се отлага за неопределено времеИ сега какво?!

80

анонимен

преди 3 години

Цитат от същия този Симидчиев: "Ако имате симптоми, вероятно е COVID-19, в момента няма грип"Неотдавна този СПЕЦ в друго едно интервю задраска цял списък с около 200 вируси и твърдеше, че "вилнее" само САРС-КОВ-2 /! А те са много вирусите: парагрипни, респираторно-синцитиален вирус, метапневмовирус, адено-, рино-, корона- и бокавируси! Вирусите се разпространяват по хора и животни целогодишно, а не само по попъчка от такива като този!

79

Анонимен

преди 3 години

Докторе, Вие ходите ли на работа??? всеки ден интервюта, кога успявате да обърнете внимание на пациентите си!!!!

78

Анонимен

преди 3 години

Допустимо е някой да е изкарал тежка пневмония и преди. Малко вероятно е ,това да е била короната.Точно при първите случаи вирусите бяха доста агресивни. Заболее един човек и до няколко дни всички наоколо вече лежаха в болница

77

До8 2

преди 3 години

,, може да го повишат,,В какво?

76

Анонимен

преди 3 години

Един разумен човек.Страда за болните си.Загрижен за обществото.Послушайте го

75

Нулев пациент

преди 3 години

Имам антитела. Което означава, че не ми трябва ваксинация.

74

Анонимен

преди 3 години

Просто му харесва на човека да ходи по телевизии и да дава интервюта, може да го повишат...от телевизията го питат, а можете ли нещо скандално да кажете, да е по-интересно? И той вика, ами мога! Вируса засяга ноктите на краката! И от телевизията се радват - супер, заповядайте утре сутрин!

73

Котаракът Еркюл

преди 3 години

И що още пред януари нямаше мерки и щабове? Да плъзне инфекцията внесена от завърнали се гастербайтери, че властта да каже грижим се за народа? Мутафчийски не в първите минути на 8 марта трябваше да покаже униформата си.

72

Анонимен

преди 3 години

Склонен съм да вярвам, че изщарах кораната точно януари, към края. По принцип не съм болнав и карам на крак, но тогава бях принуден да си остана вкъщи 3-4 дни. Висока температура, кашлица, задух и замайване, вероятно от паднала сатурация. По едно време ме тресеше така, че не можеш да уцеля тоалетната.

71

До нулев

преди 3 години

Пусни си един тест за антитела поне да си сигурен дали е така. Аз изкарах много тежка пневмония 2018, но не си мисля, че е било корона.

70

фАкю

преди 3 години

НО крИХТе До ПоСЛЕДНО , Чак дО НАЧаЛОто НА Март. преЗ ТОвА вРЕме вЕче е имало СтОТици у нАС с вИРуСА.

69

Нулев пациент

преди 3 години

Грипът циркулира в България още от септември 2019 г. След това някой реши, че трябва да е страшно. Лично аз го изкарах февруари.

68

Анонимен

преди 3 години

Значи, правителството е укривало информация с обществено значение и от изключителна важност...!?Целта, да въведе в заблуждение България -това е престъпление ,което се наказва с затвор

67

haha

преди 3 години

А бе хора, вие коментирате нещо, без да четете. Първия заразен бил с отрицателен ПСР тест. Е как тогава е заразен бре, като теста е отрицателе, т.е. не е заразен???? хаххаххаххаххаххаха всеки дрънка врели-некипели у тая държава. Много професори, много математици, много гении. То изощо има ли нормални хора в тая държава хаххаххаа