13

Анонимен

преди 3 години

Някой ден както ви трябва турците ще ви го сложат.и славяните нямат нищо общо с Македония освен окупацията заедно с нацистите

12

Анонимен

преди 3 години

Недей се пениш, Кате. Едва ли да има бaлъk, който да вярва, че на Бою ще му стиска да блокира решение на западните му господари.

11

Маке

преди 3 години

Не разбирам ако има договор, който е нарушен няма ли съд за това, който да застави нарушителя да си спазва договора и да наложи санкции???

10

Сереш ли ристУ

преди 3 години

опят?

9

Vip

преди 3 години

Ако не решим проблемите си с македонците сега после влезнат ли в ЕС. Щом сега се дърпат да изпълняват, а и хитруват. Току решат и настояват, че България е македонска провинция.

8

Дедо Пенс

преди 3 години

Ох,Захарчееее!

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен8 АМИ ТЕ ВЕЧЕ ПОДПИСАХА ДОГОВОРА ПРЕЗ 2017 ГОДИНА НА,, МАКЕДОНСКИ ,,И БЪЛГАРСКИ ЕЗИЦИ .ЧАТВАШ ЛИ ,КАКВО СИ ПРОСПАЛ . ДАВАЙ СЕГА КАЧУЛКАТА .....СЛЕД ДЪЖДА ,ДАВАЙ ....ПОСПАЛАНКО !

6

ОСТАВКА!

преди 3 години

Бойко Борисов и Гешев трябва незабавно да си подадат оставките. Не може Гешев с въоръжени до зъби хора да нахлува в Президентството, което по конституция е неприкосновено, и да рови из кабинетите на президентските съветници. Вярно, че тези кабинети всъщност са се оказали складове за секретна информация, предназначена за вражеска на ЕС и НАТО държава, но все пак закона си е закон. И ако тези, които трябва да преследват националните предатели, защо точно Гешев трябва да върши тяхната работа!

5

последната среща

преди 3 години

при последната им среща Меркел е казала на Борисов ,че му е много малъл и много мек.

4

Анонимен

преди 3 години

"Ние имаме много ясна позиция. Искам да подчертая, че тя няма нищо общо с изборите."Всичо ... АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, което правите е свързано с това, да се намъкнете в следващия парламент.

3

Анонимен

преди 3 години

На кого му пука за Турция? Важното е само на руснаците да им е гадно.

2

Леле до 1

преди 3 години

Аз също не желая тези управляващи, ББ трябва да бъде разследван и подведен под съдебна отговорност, но... в случая какво невярно каза Министър Захариева????

1

Анонимен

преди 3 години

Оставка, не ви вярваме!