64

Анонимен

преди 3 години

Лилипутин е много страхлив и комплексиран. Скрил се е като мишок под земята.

63

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДруго си е викаш ПИК и Блиц..ХАХАХАХА

62

вова късия

преди 3 години

има по-големи проблеми от Covid-19........след 38 дни идва Байдън.......Джо Байдън....честита Коледа.

61

ТАМАРА ИВАНВНА

преди 3 години

КИТАЙСКАТА Е ПО ДОБРА ОТ СПУТНИК НО Е ПРИТЕСНЕН ДА НЕ МУ СЕ ДРЬПНАТ ОЧИТЕ..ЩЕ ИЗЧАКА ТУРСКИТЕ ДРОНОВЕ ДА МУ ДОСТАВЯТ НЕЩО ИСТИНСКО АЗИАТСКО

60

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЩо не си боцне един Спутник и да си ***?Байдън ше му го боцне!

59

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВсе пак руската раса е същата,като шведската.да, шведите дълго време са се опитвали да ги облагородят, явно неуспещно.

58

Анонимен

преди 3 години

Що не си боцне един Спутник и да си ***? Това е най-хубавата ваксина в света! Бивш и ставаш Батман форевър

57

Патриот

преди 3 години

Естествено, че Хаяско I-ви ще се крие.Мил му е животът!Тъкмо прокара закон, че той и близките му са над закона, и някакъв безмозъчен вирус, който си няма представа колко велик е Путин, да вземе да му види сметката...

56

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 61,И как по точно със шорошкия си мозък стигна до това заключение? Да не би защото Русия е страната, в която най-много хора живеят в територии с неблагоприятен за живот и стопанска дейност климат ли?

55

Анонимен

преди 3 години

Путин се крие в няколко бункера идентично оборудвани за да изглеждат като един по телевизията. Целта е неговите многобройни врагове на изток и запад да не знаят в кой бункер се укрива руския вожд. Тактиката е взета от вожда на либийските племена Кадафи, който разпъваше по няколко палатки на резлични места и никой не знаеше в коя палатка се намира. Много хитро, нали. Жалко че накрая втикнаха дулото на златния му пистолет в *** на Кадафи.

54

Анонимен

преди 3 години

Москва е един от най-скъпите градове за живеене и има над 12 милиона жители. Асен Генов и подобните им едва ли могат да отидат до там с центовете за тролене от американската фонданция

53

Анонимен

преди 3 години

Колко странно...от снимката се вижда голяма прилика с Грета Тунберг . Все пак руската раса е същата,като шведската.

52

Анонимен

преди 3 години

От един век Русия /СССР е най-противната държава в света.И като им го кажеш рипат троловете им като убоденни с карфица на онуй място.

51

Крие се и още как...

преди 3 години

... се крие, лично съм виждал бункера на Путин, даже, за да няма грешка - отгоре на бункера е написано "Бункер за криене на Путин от ковид-19"!

50

Анонимен

преди 3 години

Ама как така, да не е пасувал на руската ваксина? Ааа...

49

Митко-любопитко

преди 3 години

Това нещо като контрапункт на "Крие ли се Боко тиквата в джип заради народната любов" - ли е ?!Щото Путин има развита и втора сигнална система , за разлина от нашия !Въобще има ли геребераст с развита втора сигнална система ( мислене ) ?!Пардон, имат една-единствена мисъл и тя е КРАДЕНЕ !

48

Анонимен

преди 3 години

45 в хага в момента са американските приятелчета на клинтън косовският "президент" и "премиер" същото очаква и укрофашугите и вече има дело. Колкото до руските власти, конституцията на РФ стои по-високо и нищо не можеш освен да цивриш заклинания.

47

Анонимен

преди 3 години

Лошото е, че и да го ***пак ще дойде подобен КГБистки

46

Анонимен

преди 3 години

Нашите русофили трябва да бъдат изпратени в Сибир при китайците. То там вече руснаци почти няма. Тъкмо ще си се съберат както си се обичат много с китайци и руснаци.А ние най-после ще се отървем.

45

нато, чао!

преди 3 години

Йенс Столтенберг е норвежки политик от Работническата партия (Arbeiderparti).Между 1985 и 1989 г. е председател на младежката организация на Работническата партия (Arbeidernes Ungdomsfylking, AUF), както и заместник-председател на младежкото крило на Социалистическия интернационал.Столтенберг отново поема премиерския пост, начело на коалиция с Партия на центъра и Социалистическата лява партия.На 28 март 2014 г. Съветът на НАТО го избира за генерален секретар на НАТО.