29

Анонимен

преди 3 години

До Гневен - Ти да не си шумкар ,те колеха и бесеха селски кметове и попа ,че погледнал хубава булка,заври дрона на хвъ-лото в ......

28

За това

преди 3 години

ли не искат онлайн гласуване?До май - ковид, след това летна ди ария.... поводи колкото щеш!Само и само да не се пусне кокала!Томич, к*во ста*а с електронното управление, бе?

27

Шопо

преди 3 години

Дали па ХЕРАКОВСКИЯ нема да се откине дотогава ???!!!

26

Анонимен

преди 3 години

В Америка могат да си проведат избора въпреки пандемия, но тук некадърниците не могат.

25

Тикволандия

преди 3 години

Търси се критично събитие за отлагане на изборите. Още едно чекмедже с пачки дали ще е достатъчно?

24

Пян Гъ до 26

преди 3 години

Готин, промяна се прави само за добро, не за ЛОШО, т.е. заради самата промяна. Файтонджиите и дубайските/белградски креатури НЯМАТ потенциал да управляват, а само хъс за крадене. И те го знаят. Трябва им само 1-1,5 година да захлебят след дълъг пост и да се чупят заради нар. недоволство. Това им е играта. Ако си зле, пак ще си бъдеш зле. Това е грешката на мрънкалниците. Промяната е в теб, не я чакай отвън. Няма да дойде.

23

Време за промяна

преди 3 години

До Пян Гъ: Кой ще спечели изборите това зависи от нас. Ако ги спечели банкянският хитрец Бойко, това, което със сигурност ще се случи е, че ще си останем на опашката на ЕС и ще продължим да изоставаме и от предпоследните. Време е за промяна.

22

Пян Гъ

преди 3 години

Кой щял да спечели изборите. Ами единственият, който може да управлява. Или искате да дойдат техноимпексаджиите и файтонджиите с бесилките? Тогава да видите кон боб яде ли. Така че при днешната политическа ситуация кой ще спечели изборите въобще, ама въобще не стои като въпрос, защото то се знае кой. И добре, че има един що-годе приемлив печеливш.

21

Анонимен

преди 3 години

Всички починали от ковид ще са гласували, ако въобще има избори март месец. Така дори и никой да не иде да гласува от страх, умрелите ще си пуснат гласа за ГЕРБ и ще спечелят изборите. Чиста работа, добра сметка. Който не е съгласен, може да почине от безработица - сега е модерно, нов моден тренд.

20

Анонимен

преди 3 години

Избори въобще няма да има. Ще има извънредно положение и ГЕРБ ще спасяват страната, след като сами я съсипаха. Каква ирония! А избори чак след пълна ваксинация и край на пандемията след няколко години. И познайте кой ще ги спечели.

19

Анонимен 123

преди 3 години

Абе защо направо не си признаете, че чакате еврото от ЕС,, и да ги присвоите. Затова отлагате с още два месеца изборите.

18

Вуте

преди 3 години

Критично събитие, ще има още януари...А март няма да има избори... Герберастията, ще строи АЕЦ Белене... Без пари и по раирани костюми...

17

До 17

преди 3 години

Нещо да кажеш за агент Буда? Той сигурно е херувими, така ли?

16

Анонимен

преди 3 години

Да бе... а в Румъния как така си организираха изборите въпреки настоящото положение?

15

Избирателна...

преди 3 години

активност. То нека да са на 28 март, но при изконно ниската избирателна активност, нали не очаквате тогава да е по-висока. Колко легитимни ще са тези избори, ако гласуват 30% от имащите право на глас, а 1/4 от тях гласуват за партията, спечелила ги?

14

12

преди 3 години

Да много си близко до истината...ако още малко помислиш и ще ти светне....

13

Към 8

преди 3 години

Имаше в САЩ, защото тяхната конституция, закони и т.н са различни и няма място за сравнение с нашите.

12

Анонимен

преди 3 години

Даже сега Б Б ще смекчи мерките и ще Ви уверява,колко добър е,да не ви затваря в къщи и март ще има неизбежна здравна криза и отложени във времето избори. И както писах вече...пак той ще ги спечели. Напълно предвидими събития. А за него е много угодно раздвоението в обществото и че хората отричат вируса. Така печели той и Герб. Хаха...

11

Анонимен

преди 3 години

Боко Тиквата ще ни отрови всички с вируси и ваксини ментета, само и само да създаде критична ситуация и да се обяви за пожизнен диктатор.

10

Анонимен

преди 3 години

"Стратегически съвет" - Политбюро на Фигуранта !