159

Корнело,

преди 3 години

Тия приказки можеш да ги приказваш на седмокласници - заради възрастта им, просто не ви помнят!Видели сме ви я "СПОЛУКАТА" и ватманчето ви го помним. По-назад - не ща да си спомням...Правете си коалицийка с Баце,хбратовчеди сте си, едно котило сте.

158

Анонимен

преди 3 години

Нинова говореше глупости, че няма вирус,Радев призоваваше да се събираме на Шипка. Къде е отговорността на комунистите за състоянието ни днес? Скапаха и здравето на хората, и икономиката и искат власт. Ананиев предложи здраван реформа - скочиха срещу нея, а не предложиха нищо.

157

Анонимен

преди 3 години

От БСП съобщиха, че никъде в техния архив няма молба за напускане на ББ от БКП и съответно ББ е член на БСП и до днес. Лично другаря Станишев е плащал членския внос на ББ.

156

Анонимен

преди 3 години

Искам г-жа Нинова като председател на БСП да поеме отговорност- атентата срещу църквата св. Неделя-за Народния съд и избитата интелегенция и църковни дейци-за незаконното одържвяване-за незаконното "помакедончване" на българите, включително в Пирин, по насилствен начин-за режима на тома и мораторуима на външния дълг при Луканов- за раздадените пари-за бясната инфлация при Виденов и фалита на банките-за това че Станишев ни лъжеше, че няма икономическа криза

155

Анонимен

преди 3 години

Ами кажете я де?

154

Анонимен

преди 3 години

И каква е програмата ви? Няма да ни кажете, нали? Комунистическа работа.

153

Анонимен

преди 3 години

Явно има някакво провидение за милата родна политическа картинка, след като филма RED - Retired Extremely Dangerous се превежда БСП - Бесни Страшни Пенсии.

152

Анонимен

преди 3 години

Във връзка с прогнозите, че на следващите избори ще спечели БСП на пазара се е появил дефицит за фризери и се е продал целия тираж на книгата "Лечебният глад".

151

Програмата на БСП

преди 3 години

Кради, кради, кради. След това повтори.

150

БСП активиз

преди 3 години

Изберете ни моля ви. Така ми се краде, че вече не виждам вече. Изберете БСП, моля ви, много ни се краде.

149

Анонимен

преди 3 години

БСП приватизираха всички работещи предприятия и заводи. За нула време ги ликвидираха и нарязоха на скрап. Унищожиха милиони работни места. Хората по онова време не знаеха какво е да си безработен. От моя квартал 4 човека за 1 година сложиха край на живота си.Хората бяха в безисходица.Нямаше ток.Децата бяха малки и ги лъжехме, че това е дискотека.През 3 часа спираха тока.Умирахме от студ.Сега онези кредитни милонери са милиардери.До един са в БСП редиците.Непростимо е.Незабравимо е.Окрадоха Б-я.

148

Анонимен

преди 3 години

БСП фалираха България 3пъти за 15 год.след 1989г.Още през 1992г.Луканов отвори първа частна банка с кредит от БНБ.След това отвори 2ра частна банка с кредит от първата.Така започваха банковите пирамиди.Раздадоха се кредити на доверие на верните от партията майка.Една от тях беше Нинова.Тогава Нинова беше на 28г.и купи Техноимпекс.Луканов го застреляха вътрешни хора от онези, на които беше дал пари на доверие.2дни преди да го ликвидират той каза,че главата му е компютър и помни кой е взел парите.

147

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Гледам, че пак е даден як форсаж на гроб тролистиката... Споко платеняци, ще секне кранчето скоро...

146

Анонимен

преди 3 години

Плана на БСП е:- Банкови пирадими- Кредитни милионери- ПриватизацияТова го играха след 1989г. Или по-точно през Луканотава зима, когато рафтовете на магазините бяха празни и с трън да завлачиш нямаше какво да закачиш.Режим на тока.Хората умираха от студ.Свещи дори нямаше.Купоните още ги виждам в ръцете си.Измръзнал чаках от тъмно да купя за бебето млеко с купоните.Тези крадци никога няма да вземат властта в България.Хората помнят.Нинова сега носи златни очила 5 чифта по 10 000.Г-жа ИМПЕКСОВА

145

Анонимен

преди 3 години

По думите ѝ е важно не само кой ще управлява България, а какво ще направи.вие ще направите 1 евро = 6000 лева!

144

Анонимен

преди 3 години

Нинова беше категорична, че алтернативният план, предлаган от БСП, ще стигне до всеки гражданин.до портмонето му, ако трябва да сме по-точни! Отваряш и виждаш едни червени пръсти как щипят левчетата!

143

Анонимен

преди 3 години

Другарката НИнова има програма да краде и с гз си!

142

Анонимен

преди 3 години

До ВикиКомунистите на Бойко нямат аргументи против Ниноваа Техноимпекс какво е *** кифло :)

141

Анонимен

преди 3 години

Няма гаранции за спиране на течове на европейски пари. Това крие рискове за България, защото може да не се отпуснат тези пари от ЕС", настоя тя.на вас редовно ви спират европейските пари. Откъде ще крадеш ***?

140

Вики

преди 3 години

Комунистите на Бойко нямат аргументи против Нинова, защото всички управленски негативи са на лицето Бойко Методиев Борисов и трудно могат да се прикачат на г-жа Нинова. Тя не е управлявала България, а нещо ми подсказва, че само тази умна, интелигентна и смела жена може да се справи с котилото, наречено ГЕРБ!