41

Анонимен

преди 3 години

Абе пичага що блещиш неща дето не ги чаткаш бъркай си колбичките и си мълчи Кантарджиев друго каза по отношение на отговорноста

40

...

преди 3 години

Факт! Не дават остри реакции! Един от страничните ефекти между другото е анифилактичен шок. Друг е внезапна смърт. Това не са остри реакции, да се знае!

39

Трандафор

преди 3 години

Какво светло бъдеще се очертава с такива кретеноидни коментари.

38

Шопо

преди 3 години

Не само доброволно, но и зорлем нема да се ваксинирч .

37

Nona

преди 3 години

Точно така,направо летален изход!Браво,професоре!

36

Анонимен

преди 3 години

И се усилва платената пропаганда за "добрата" ваксина , че била супер и едва ли не видите ли ще ни направи вечни ! Сега е още в началото , скоро ще започнат с заплахи и принуди да се ваксинират хората . "Чипирането" Промяната в генетичния код е в втора фаза

35

ИСТИНАТА

преди 3 години

Как БЕШЕ:ВЯРВАЙТЕ МИ.

34

Анонимен

преди 3 години

А нещо за реакцията върху танзанийските кози и папаята? За "заразената" кока кола не питам, там ваксина няма да помогне.

33

др.Гелев

преди 3 години

Че кой ще иска доброволно да се "ваксинира" с тази измамна ваксина,след като вече половин България прекара COVID-19 и вече има имунитетза следващите 6 /шест/ месеца !

32

Без притеснения

преди 3 години

Жалко, че до преди 30 години бяхме една от най-образованите нации в Света. Жалко, че "гадните" комунисти зорлем ви наливаха акъл в кратуние. Дупчете се, но си пригответе бели парички за черни дни, т.е. за онко разходи като минимум.

31

A

преди 3 години

От 13 месеца работил. Голям стаж има там човека. Тъкмо от тогава им трябват платени манипулатори на общественото мнение. Ха, бъдете живи и здрави без ваксини!

30

Анонимен

преди 3 години

И крила да ми излезат от нея, пак не я искам. Ще умра такъв, какъвто Господ ме е създал.

29

Без притеснения

преди 3 години

Не виждам какво сте се притеснили. Наличието на модифициран човешки геном във ваксината е вече нещо обичайно. Слага се вече в много от детските ваксини, например тази МПР. Надупчихте си децата, а сега когато искат вас да надупчат се дърпате. Къде е проблема. Унищожихте си децата, не роптаете че ги тровят, не роптаете, че ги заключиха в къщи!? Какъв е проблема, направихте си децата ауристчета, а вие? Що пък не и вас? Нещо не схващам?! Плюехте по хората които не си дупчат децата, а сега сте по-зле

28

Т.Шак

преди 3 години

До БауЩе си сложа и китайска убита ваксина, ако трябва да избирам между нея и някоя от ГМО ваксините.

27

Т.Шак

преди 3 години

До БауЕфикасността зависи от силата на имунния отговор. Убитият цял вирус предлага стотици антигени, срещу които имунната ни система да изгради отговор. РНК ваксините предлагат само един антиген и това ги прави по-слабо ефективни. А ако този единствен антиген се измени поради мутация във вируса, стават абсолютно неефективни.

26

Бау

преди 3 години

До Т.Шаккитайската е такава. Да видим дали ще си я сложиш :D

25

Бау

преди 3 години

До 25Точно иРНК са подходящи. Тези с целият вирус - по-скоро не. Първите не правят силна имунна реакция.

24

Т.Шак

преди 3 години

Ако бяха пуснали ваксини, направени по класическите, изпитани във времето технологии, щеше да има тълпи от желаещи.Пробутват ни обаче тези ГМО ваксини, чийто дългосрочен ефект никой не знае, а само може да предполага.

23

Анонимен

преди 3 години

За хора с автоимунни ще има ли подходящи ваксини? Кантарджиев каза, че първите, които идват у нас, не са подходящи. Трябва да се даде повече информация по въпроса и по-точно как могат хората с автоимунни да се защитят.

22

Т.Шак

преди 3 години

То и руската ваксина беше много хубава, но когато онзи ден започнаха ваксинациите на лекарите и учителите в Москва, нямаше желаещи. А това е интелигенцията. Щом интелигенцията не успяха да убедят в ползата от ваксините, какво очакват от останалите!