42

Анонимен

преди 3 години

"Добрата новина е, че Герб са пътници. Никой не иска да бъде управляван от некадърници."Уви, бъркаш. Има над 1 милион, които ИСКАТ да бъдат управлявани от некадърници, и по-конкретно -от некадърниците от ГЕРБ. Това са чиновници, полицаи, военни, учители и всички на държавна хранилка. Прибавяме и близо милион мангасарянчовци, които за 20-30 лв си продават гласа. Ще се намерят и пенсионери, за които 50 лв. в мизерния им живот са велико благоволение.И? Какво се получава?Поредна изборна победа.

41

Анонимен

преди 3 години

"Още на 17 октомври здравната система беше препълнена, защото процентът от новите случаи, които влизаха в болниците, почна да спадат."Това като как да го разбираме? Здравната система се препълва, защото броя на влизащите в болница спада. Уникална логика. Неадекватност на цитирания математик? Некадърност на пишещия редактор?

40

Съгласен съм на вси-

преди 3 години

-- чко,Но както нас ни оставят без пари да си седим вкъщи така да оставят без заплати администрацията лекарите и полицията....То дефакто излиза ,че на едните дават пари да държат насила другите в къщи заради едиси какво си.....Едната част и то точно тая която не произвежда е със по-високо заплащане ,а другите трябва да им осигурят комфорт и да го заплатят със цената да лишат себе си от доходи насред зима при това...Това на никаква демокрация не ми мяса...

39

Анонимен

преди 3 години

До 39 РумендругарюСороскиЖендар, не се прави на заболял и излекувал се и не се опитвай да пропагандираш за ваксинация щото природата ще те прибере сега тия дни преди коледата в отвъдното

38

удивен

преди 3 години

Е нема такава държава ! Откога измислени математици с купени дипломи започнаха да разбират от вирусни заболявания ? В края на статията леко , нежно се намеква за ваксинацията ! След нова година ще започне цялата платена наведенаИзмет ожесточено да ни принуждава за ваксинация с фалшивата променяща генетичния код в човека ваксина

37

Помнете.

преди 3 години

След 3 години ще дойде нещо доста по страшно.Помнете.

36

Още август ви казах

преди 3 години

Че ковид е края на Боко. Много се смяхте тогава. А сега смешно ли ви е;)

35

Анонимен

преди 3 години

Ще запомним и този математик за трибунала.

34

Румен

преди 3 години

Ами моето семейство цялото изкара вируса имам трима приятели на 55 години които починаха без никакви придружаващи заболявания имам и други които все още не може да се оправят от последствията така че не мога да разбера всички *** които пишете тук във форума и подценявате вируса не трябва да се затвори А трябва в къщи под ключ да ви сложат

33

Честен човек

преди 3 години

Срам ме е от управлението.Срам ме е от държавата си.Срам ме е от премиера.Срам ме е от ВСИЧКО свързано с тази фалшива "държава". И най вече от снощи.

32

Анонимен

преди 3 години

Всяко "претоварване" се създава от медиите! Платете и поискайте, и ще получите претоварване на болниците, на магазините, на кино салон, концерт и т.н. Медиите създават психози, страхове, притеснения в масовия човек! Не гледайте телевизия! От пет години съм спрял и нямам телевизор! Когато се свикне идва хубавата част!

31

Shark

преди 3 години

Че той Баце ви го каза в прав текст - извънредното положение ще е до края на Март. Кое от това не сте разбрали? Просто ви замазва очите, до 21.12 ще са мерките, отваряме градини - не отваряме градини, отваряме коледни базари - не отваряме коледни базари, върти и суче, така, че да може да изпуснете най-важното, което е казал - КРАЯ НА МАРТ!

30

Анонимен

преди 3 години

Естествено,че след Коледа или Нова година ще има затваряне,защото най-големия умник в Европа точно преди тези празници ще отвори всичко,за разлика от западните политици,които затварят сега,за да не затварят после.

29

Lina

преди 3 години

Така е, така е. Никой не вярва на боцъ, че ще отвори на 21, ако и да казва така. Вярва се само на истински мъже с тежка дума, на любовницата на гоцев - бочка няма какво да се вярва. Приготвянето се за след март. ( не е сигурно и за тогава какво ще му заповяда Хер! меркел и мадмоазел макарон. Такива работи- скоро няма да се отвори нищичко. За икономика, живееща на услугите това е смърт. Не и пука на боцъ- тя не ще да управлява, още март 2020 обеща да занули и изпълнява.

28

Анонимен

преди 3 години

До dmxТи май нещо бълнуваш. Германия нищо не я "размазва". Здравната им система е много по-дорбе а и смъртността е в пъти по-ниска от тези в България.

27

dmx

преди 3 години

Швеция и Испания вече имат колективен имунитет. И при двете втората вълна е много по-слаба от първата. А Германия я размазва мощна втора вълна и бабата Меркел стяга строгите бабешки мерки, но безсмислено, безсилна е срещу природата - случаите се увеличават лавинообразно. И те ще разберат, че изяли и тоягите и солта и боя, а шведите, испанците, българите и ромите, ще забравят всичко и поуките в това число и ще се върнат бързо към нормален живот.

26

Анонимен

преди 3 години

ама защо изобщо ще отвряте, мерките нямат файда затворени завинаги и тва е

25

Ами

преди 3 години

Вие отсега си знаем, че от 25 декември до 22 март ще е пълен локдаун това вече не е новина

24

Анонимен

преди 3 години

Апропо, ако не сте усетили - сега опипват общественото мнение - дали няма да ги изметат, ако ви позатворят пак.

23

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, почна се. Аз още като затвориха ви напомних че и предния път така ви лъгаха - само за седмица, само за две, само за още две и хоп - два месеца. Сега почнаха със "само за три седмици".Стойте и блейте, докато ви прилагат тактиката "разделяй и владей". Тъжно е че се поддавате, но явно такова ви е нивото.