38

Доктор

преди 3 месеца

Всяко празно легло в болницата = загубени 1200 лв.
НЕ! на празните легла! Още трябва да се открият даже!

37

Анонимен

преди 3 месеца

Мразя софииските ковид-истерици и им пожелавам лек път към отвъдното до 1 януари

36

Анонимен

преди 3 месеца

Някой пита ли се какви са тия излекувани дето всеки ден ги казват? Няма тестове след карантината, няма места в болниците, личните лекари в бг нямат представа какво се случва. Тия цифри са софтуер, който след определен период- примерно 14 дни смята и казва здрав е! Ако знам периода, който е зададен мога отсега да ви кажа колко ще са "оздравелите" на 05.01.2020г. Не знам за какво изобщо дават тия данни с оздравелите.

35

Не разбирам

преди 3 месеца

Как и защо вмъкнаха и математическите анализи и алгоритми при вируса? Кога досега математици са правили анализи за други заболявания?Кога са правили алгоритми за ишиас,грип,косопад,зъбобол,апендесит или нещо друго и сега изведнъж ги п.впрегнаха да ни доказват/стресират демек/ голямата заболеваемост? На какви компоненти се базират, на какви дългогодишни анализи?Колкото повече мисли човек,толкова повече недомислици открива! Айде да ми направят анализ- колко сливици ще се изкарат догодина?

34

Анонимен

преди 3 месеца

До33 123
А бе то и ти си зле вече та може да ни напуснеш тука тия дни преди коледатал Но миже да си спокоен , ние няма да плачеме за тебе . чао

33

Да държим така

преди 3 месеца

до 21, а след това ще разпускаме като за последно. Малко остана

ОСН - ти-ти-ти та-та ти-ти

32

123

преди 3 месеца

Няма да коментирам за статистики и проценти, но само за една седмица трима човека около мен починаха от ковид.Иначе Здрави хора. Ако прибавя и познати на мои познати... нещата са зле.

31

силно удивен

преди 3 месеца

Ама как само за ден намаляха с една трета почти заразените и даже на това отгоре двойно повече са излекувани ! Забележете двойно повече излекувани ! Това ще да е някакво чудо за "гинес"! Между другото е нормално тъй като тази ковид пандемия уж е измислена

30

Нане

преди 3 месеца

При 8000 души в болници, здравната система издъхна...
Мир на праха и...
Излизайте по терасите да пляскате на фелдшерите и тиквите...

29

Анонимен

преди 3 месеца

Спрете да пишете, че Ковид е простуда, грип, настинка и прочее глупости. Даже в таксономията на вирусите нямат нищо общо, едното е Парамиксовирус, групата причиняваща гриповете по хора и животни, другото е Коронавирус.
Антраксът като протича и с белодробни лезии, дайте и него да го наречем грипо-подобно простудно заболяване, а?

28

до 17

преди 3 месеца

Доста кофти констатация, но може и да си прав донякъде, защото знам и доста хора, които стигнаха до болница и там оздравяха.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Смехории. Ако направят 1 милион теста за няколко дни и ще лъсне цялата истина и измишльотините. По празниците може статистиката и да е на нула. Няма тест-няма вирус. След празниците-нов късмет-нова статистика.

26

до българин

преди 3 месеца

всеки ден с нови глуписти си пич
нищо не му е сезонно уйчее, Първо е по топло и по слабо се разпространява,второ нямаше училища, а детските градини работят с по малко деца.Трето кръчми и дискотеки работеха на открито. Нищо простудно няма в този вирус.Никой не се е разболял щото е седял на студено или е прекалил със сладоледа. Простидните заболявания не се проявяват 5 дни след заразяването.

25

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 13

Ела да ти ударя една кожена ваксина, мишко.

24

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 13

Ела да ти ударя една кожена ваксина, мишко.

23

до 21

преди 3 месеца

ами не ти ли стсна ясно и че по села и малки градчета, кметове и кметски наместници подавст инфо за смъртни актове за събота и неделя чак в понеделник. Те също почиват. Просто дефект нс системата ни.

22

българин

преди 3 месеца

До: номер 19

Тя си беше безсмислена от самото начало. Вирусът изчезна през лятото по простата причина, че е сезонен вирус и като всички други вируси, причиняващи простудни заболявания се активира през зимата. В Бразилия пикът беше юли-август, когато там е било зима.
И сега има страни възприели различни мерки - едни строги, други не, но съществена разлика в бройките няма, аз поне не виждам. Тъй че - с мерки, без мерки, все едно!

21

Анонимен

преди 3 месеца

Това че в събота и неделя лабораториите почиват ми стана ясно - затова отчитат по-малък брой тестове. Ама и починалите са по-малко, което ме навежда на мисълта, че и смъртта си почива в събота и неделя. Така ли е? Или просто вече "мерките" дават прекрасни резултати и пикът отминава? Или просто ни лъжат? Или са некадърни и статистиките им са неверни, щото толкова си могат?
Много въпроси, а отговор няма...

20

Анонимен

преди 3 месеца

Никой вече не ви вярва на вашата статистика ....! Така не се прави и повечето от вас го знаете ,че ни манипулирате ....!?
Къде е реалната бройка на антигенните тестетове ?????
Нещата са изпуснати отдавна ....

19

Анонимен

преди 3 месеца

Карантината стана абсолютно безмислена. Вирусът вече е навсякъде. Повепе от половината хора го изкараха, боледуват или са вирусоносители без все още проява на симптоми. Трябва да отпадне.