56

Handel

преди 3 години

До Анонимен 29Не си размхавай неграмотността като бяйряк, от това тя няма да стане по-малка. Вирусът е наречен "коронавирус" не защото е цар на вирусите, както ти си мислиш, а защото жената, която го е изолирала пред около 60 години, решила че около клетката му има "корона", подобна на короната около слънчето. А иначе си е вид грип - както и прасешкия грип, както и испанския грип (счита се че от него са умрели 50 милиона души).

55

Коментар14 Анонимен

преди 3 години

Няма да всявам паника с този коментар, но след като баща ми почина от усложнения причинени от вируса, следя пациентите в интезивни отделения. Всеки ден се увеличават, започнах преди няколко дни на 490 сега са 596. Бъдейки реалист и сблъсквайки се с тази сфера(медицината) 99.9% ще имат фатален изход поради нулевото лечение от така наречените лекари. Също така имаме 8000 души в болници, знаете към къде отиват. Това е истината днес.

54

Анонимен

преди 3 години

Много хора в болници, много в интензивни и много починали. Това показва, че кризата е в своя пик и не трябва да има никакво разпускане на мерки , а напротив, иначе януари ще ревем много!

53

Истукан

преди 3 години

Нова лъжа.

52

ТОВА Е САМО Ф1

преди 3 години

До Анонимен 53МНОГО СИ НЕОСВЕДОМЕНА ОВЧИЦА. ТОВА Е САМО ФАЗА 1 има ОЩЕ 6-7 ФАЗИ НА ДОСТАВКИ на ВАКСИНИ.Минимум 70% искат от цялото население да боцкат.Вируса ще го проточат и ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ПОВТОРНО ДА БОЦКАТ хората, защото няма траен имунитет. Ще го направят задължително за работа и пътуване ГОВОРЯГ ЗА ВАКСИНАЛНИ ПАСПОРТИ.

51

Анонимен

преди 3 години

До обаче.Поръчали са ваксини за 60 000 човека, които даже и не са пристигнали, което при население от 6 милиона е нищожно количество.

50

Празниците

преди 3 години

Вируса ще почива все пак са неработни дни както за вирусчето така и за хората, които помпат числата в статистиките също.Погребалните бюра обаче винаги имат работа по празниците, защото тогава най-много хора умират от празнуване, преяждане, препиване и тровене с алкохоли и катастрофи за градските хора, които се прибират по домовете си на село.След почивните дни като отминат ще започнат работа статистиците да пишат празнично умрелите хора като хора с ковид никой няма да ги проверява и изкопава

49

ОБАЧЕ

преди 3 години

Правителството вече е поръчало за МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ много НЕНУЖНИ ВАКСИНИ в ИЗЛИШНИ БРОЙКИ за хора, които няма да се ваксинират и за хора, които са преболедували леко дори без никакви лекарства и тях ще боцкат.ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ВДИГНАТ БРОЙКИТЕ ЗА ДА СПЛАШАТ СТАДОТО ОВЦЕ. ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ ПОСЛЕДНИТЕ 1-2 седмици пред доставката на ДОЗИТЕ. НОЩ ще се покаже с поредният брифинг, за да сплаши хората превантивно и да ги подготви.

48

Анонимен

преди 3 години

ако направите 12 хиляди теста излекуваните ще са 2 пъти по малко. стига тия глупости. Спрете се, ще берете ядове в един момент всички медии и всички продажници със тая пландемия

47

Анонимен

преди 3 години

До Хе,хеНямаше оптимистичен сценарий тогава. И хората от нашата паралелна реалност го виждаха ясно. Мориарти, в другата паралелна реалност, щом не можа да сметне, че опитимистичен вариант няма, тогава язък му за цялото учене, само си е пропилял времето.

46

Хе,хе

преди 3 години

До Анонимен 48И ние помним какво е казал Мориарти. Обикновено той казва по 3 сценария. Тогава каза само оптимистичния - 70 000 в края на ноември, ако всички спазват мерките и веднага каза, че това нама да стане. Като поровиш из мрежата, ще намериш и какво е казал за песимистичния сценарий - 142 000. Горе долу толкова и бяха. Обаче нали знаеш - *** пъчи космати гърди и космат ум из българските форуми, а Морирати не говори, защото е учил занаята в Германия. Знае, че *** е неизтребим.

45

Анонимен

преди 3 години

До големи капацитетиАбе твоя Мориарти беше предсказал и че до края на ноември ще стигнем 70 хил. заразени, и тогава хората му се смяха защото беше въпрос на дни да стигнем тая бройка, а не цял месец. Ама за това му предсказание и за други такива нищо не казваш, удобно ги забравяш и споменаваш само случаите, когато е познал. А истината е, че е като врачка - цели на посоки и после се появява да се похвали само ако нещо се е оказало вярно.

44

Анонимен

преди 3 години

Смешници. Като не знаете колко са болните, как решихте, че са повече оздравелите?От моите болни познати един няма с ПСР. Чудя се кой си ги прави тия тестове.

43

големи капацитети

преди 3 години

има из форумите. Вземете пример от Мориарти - той не говори много, предсказанията му обаче са точни. Каза ви - спад на активните случаи и след Ивановден и Йордановден - пак повишение. Явно е, че Мориарти не вярва в разума на част от българския народ. Но така и трябва - иначе няма да са му точни предсказанията.

42

Анонимен

преди 3 години

595 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови заразени са открили няма никакво значение,защото всички ще се заразим,както Кубрат Пулев,неизбежно е,въпрос на време е.Колко обаче от всички дето ще се заразим ще се разболеят е друг въпрос.

41

Печена тиква

преди 3 години

Щом вирусът си почива събота и неделя, тогава е логично да си почива и по празниците. Значи по празниците може да отворим.

40

Анонимен

преди 3 години

Цялата истина е, че тук в България става дума само за интереса на малка група хора който се стремят да присвоят колкото се може повече без да се интересуват за здравето и битието на хората. Във фейса има групи за хора търсещи дарители на кръвна плазма за техни близки, които са в тежко състояние, през няколко минути има нов пост.За съжаление тази зима ще влезне в новата ни история, КЪРВАВАТА КОЛЕДА на ГЕРБ!

39

Анонимен

преди 3 години

Плато няма. Новите случаи не намаляват.Новорегистрираните случаи намаляват по-скоро защото намаляват извършените PCR тестове, а не защото по-малка част от тестваните са болни. Така че реалният брой новозаразени едва ли намалява - просто в момента се регистрират по-малко от тях

38

Анонимен

преди 3 години

Ако реално се тестваха всички лица със съмнения за корона вирус, както и контактите им - осигурени, неосигурени, малциствени групи и прочие - нямаше как да скрият, че в България здравеопазване има понякога, не винаги и ако познаваш правилните хора

37

българин

преди 3 години

До: номер 27Аре спрете се бе! Тук бъка от професори, акадамици, доктори, доценти и к'ви ли не.Понеже яд ме хваща, набързо ще приведа фактите: Има общо 7 вида коронавирус (да не ги изброявам отново) които са болестотворни за човека и SARS-CoV-2 е най-новият до момента.Всички те (маината им на таксономията номер 30) причиняват т.нар. "обикновена настинка" (в буквален превод от английски език "common cold", не съм си го измислил!).Разбира се, не подценявам сериозността на усложненията!