75

допълнение

преди 3 години

още нещо - ако ти направи впечатление в един момент една от жените висеше само с краката надолу без ръце...това на кръгла греда е невъзможно, веднага щеше да се изхлузи..

74

до 82

преди 3 години

където има контакт с ръце и крака, няма мускули...проблема при кръглата е, че има малка площ, която се "забива" и по-бързо изтръпват крайниците...при кквадратната не чак толкова...ако гредата беше по-широка можеше и да останат да спят там....

73

Пхахаха

преди 3 години

Абе тоя Иван много *** бе...Андрей как го търпи ?

72

Обяснение

преди 3 години

Относно висенето на гредата - има голяма разлика да висиш на греда с кръгло сечение и на греда с квадратно. При квадратното има повече площ, затова издържаха много повече. Иначе относно предаването - копаят дъното от сезон на сезон...

71

Анонимен

преди 3 години

Разбира се,че са висели 3 часа.Това не е вътрешно-заводска продукция,за да могат да я манипулират.Имаше много външни хора,които могат да потвърдят това.

70

Анонимен

преди 3 години

Дано тези 100 000 лв.не излязат през носа на Ванчето.Дано да е жива и здрава да си ги харчи,че това,на което я подложиха е нечовешко.А за горката Надя остана само утехата,че са я давали по телевизора.За Боби също.Те ще трябва да си ги спечелят всеки с професията си.

69

Анонимен

преди 3 години

Това висене 3 часа при минус 10 градуса на две крехки жени,беше върхът на простотията от страна на Иван и Андрей.Още на 30-та минута трябваше да бъде прекратено.Кой сега ще гарантира на тези жени,че не са си повредили кръста,бъбреците,гениталиите,ръцете,краката и други части по телата.И защо трябва жени да цепят дърва,режат греди и забиват пирони?Какво показват с това?Едни и същи-повтарям простотии всяка година.Това трябва да бъде спряно!

68

АЛов

преди 3 години

Най-яката за това гласувах за нея

67

Анонимен

преди 3 години

Тази простотия се промотира като най бюджетната продукция на бтв... майко мила! Отврат и само селски *** вътре и клюкари

66

Анонимен

преди 3 години

кухото канче ,въз олигофренче спечели и стадото щасливо ,лигава,истерична стара мома -Отвраат !а опосуччетата мазно потриват ръчичкии направиха Милиони от вашата простотия Драги Скъпи !

65

Анонимен

преди 3 години

Ако фермата 7 е пак на опосумите Няма изобщо да гледам !бтв тотално пропаднаха-то турски сериали,папараци,десии сашо - ниво ----/минус/ 50И се чудя олко трябва да си *** та да пускаш смс ?

64

Анонимен

преди 3 години

Този епизод на фермата е скок от високо с главата надолу,Подбор от 10000 човека ,видяхме мъже със самочуствие и с нулево покритие,интриганти и не това което е за пример

63

Анонимен

преди 3 години

има ли още хора ,който да гледат тези кухи предавания.

62

Финал по сценарий

преди 3 години

Иначе защо ще изправиш явния фаворит, изнемощял от тежко прекарано боледуване, срещу трима здрави? Щото за опосумите СМС-сите са всичко, здравето е нищо, да не говорим за честно състезание. Сценариите са хубаво нещо, ама чак пък толкоз .....От другите трима Ванчето си беше заслужения победител. Ромчето си го получи за ромските номера и държание!

61

123123

преди 3 години

Аз мисля, че тези роби построиха неща за повече от сто хиляди лева труд на тази гола поляна. Точно като робите - за една храна и наказания. Шегувам се.

60

Анонимен

преди 3 години

Децка градина играят си игри пълни глупост ВМЕСТО ДА РАБОТЯТ ИСТИНСКИ....

59

фермер

преди 3 години

урааааа , цяла България се радва

58

Анонимен

преди 3 години

Егати финала.Никаква подготовка. По посно не можеше.Двама пискливи водещи.Пикане зад храстите а финалистите в гащите Заслон и осветление- две леки коли. Никой от ръководството на БТВ не се върза да участва в този пишлигарски цирк при наградите

57

Анонимен

преди 3 години

Ванче поздравления,ти като Весето от предишната ФЕРМА заслужено си спечели първото място.Продължавай в същия дух,да си ги харчиш със здраве,остави ги тия злобари,Господ си знае работата,жива и здрава!!!

56

Вуте

преди 3 години

Аууу.... Кат детско барабанче...