534

Анонимен

преди 3 години

Не е проблема в това че загуби. Проблема е в превъзбуденото и странно поведение. Това момче дето победи си излиза със слушалките на кантара, сигурно да не слуша нашия как се репчи. Той не стига че е с класи над него на ринга, ами и с държанието си. Накрая Джошуа му го каза: "Благодаря, че намина". А на нас остава разочарованието, че няма какво да зарадва нашия народ и малко самочувствие. И друго ще кажа. Абсолютно нежужни тиради във Фейсбук. То едни и същи копирани постове, баси тъпотиите.

533

Анонимен

преди 3 години

Пулев нито беше агресивен, нито дързак, просто играеше като пиян терекат.

532

Анонимен

преди 3 години

Това е състезание един печели , ние не одобряваме поведението на ПУЛЕВ,не го нападаме, ЧЕ Е паднал! Трябва да се държи с уважение към съперника! Много простотия и самонадеяност!

531

Анонимен

преди 3 години

Дори само от снимки е очевидно, че Джошуа е над него като височина, мускули, и възраст, по-млад е. Редно е просто да отиват и да си изиграят мача, като футболисти, без предварителни срещи, закани, изявления в медиите. Това е състезание, не цирк. Иначе му пожелавам да печели на Пулев, но да покаже по-висока култура.

530

Анонимен

преди 3 години

Явна всички пишешщти тук са по-добри боксьори от Пулев. Да подна човека, ама кой е по-добър? Само факта, че е допуснат да се бие за титлата е достатъчен да покаже нивото. Ако беше победил щяха да са едни хвалби колко сме велики българите, а сега същите плюете човека.

529

Анонимен

преди 3 години

С архаичния си, предвидим и монотонен стил на игра, Пулев рискува някой ден буквално да го убият на Ринга! Не може да те млатят безпощадно в главата, а ти вместо да смениш тактиката, да се откриваш още повече. Не знам кой го тренира, но е пълна трагедия!

528

Vako

преди 3 години

И аз свиря на кавал ама не мога да се сравнявам с Теодоси Спасов ...

527

Анонимен 13

преди 3 години

Има един модел Българи най разпостранения.Които започват с (ЩЕ ЩЕ ЩЕ )и след като всичко свърши с (АКО АКО АКО)

526

до 565

преди 3 години

Не ми говори за предателство.сега цял разбра манталитета на българите.Кобрьо изложи трикольора

525

Нямте ли срама

преди 3 години

Поне изкара честни пари няма да му се налага да ходи по заведенията както в мутренските годинида рекетира хората с пистолет.

524

Тодор Ж

преди 3 години

Тоз изложи България.Очевидно не е потомък на кан Аспарух.На ринга на Пайнер мойе да е шампион но на световния няма шанс.Ако беше мълчал и издържал 12 рунда щях да съм горд с него.Дори и да загуби.

523

бай Ставри

преди 3 години

До АнонименАбе имаме сърце но и истината виждаме. Не се би добре. Много е ниско нивото му. Срещу класата на Джошуа, по-добре не може

522

стар пожарникар

преди 3 години

До пущинякНа тоя в гладкото му мозъче все пометкин се върти!

521

Анонимен

преди 3 години

Сърце нямате ли момчето се би добре

520

пущиняк

преди 3 години

Джошуа можеше да го довърши още в третия рунд, ама от рекламните агенции му казаха да намали малко оборотите, че хората не искат да свърши мача за три рунда. Този мач въобще не приличаше на този с Поветкин, където двамата се млатеха здраво, без нито един да има превест чак до 7-мия рунд.

519

Анонимен

преди 3 години

Всеки истински българин, а не родоотстъпник, като германеца под мен, ще подкрепи Кубрат Пулев!

518

КОБРАт Полев

преди 3 години

За съжаление Кобрата въобще не е от класата на Джошуа . Той като дългогодишен професионален боксьор трябва отлично да го е знаел . Ако е десети в ранглистата за него ще е добре да се срещне с осмия или седмия а не с първия . Друго става ако е там за пари .. пък ако случайно бие , още по добре. п.с. И за какво му бяха тези инфантилни изцепки в деня преди срещата - Шъ та унищожа ..... утреее ... ша та убивааам ... Психологическа атака ? Жалка работа, щото Джошуа въобще не се впечатли.

517

мдаа

преди 3 години

Жалко че кобрата срещна този черен влак .Изглеждаше сякаш го е газел валяк.Ега ти и парите за такъв лабут

516

Германия

преди 3 години

Джошуа е велик и каза - по малко приказки повече действия, но Пулев ни излага с поведението си, а овчите се радват понеже са същите амеби

515

Анонимен

преди 3 години

Включих да гледам мача, но за съждение вече беше свършил......гледам го Кобрата ухилен и си помислих, не може да бъде......той е спечелил! А той се ухилил доволно, че въобще оживял!!!След това гледах кадри......много жалка гледка за него! Но все пак чух Андреа да казва, че той бил по- добрия боксьор! Сигурно е имала предвид по- добрия по душа!