36

Анонимен

преди 3 години

Богати са ония дето печатат парите и раздават кредити на държавите. Всичките другите са просто актьори и назначени капиталисти.

35

Анонимен

преди 3 години

Колкото оня Зукърбърг е измислил Фейсбук толкова Безос е измислил Амазон това са компании създадени от ЦРУ, гугъл са същата работа.

34

Питам

преди 3 години

Най-големите печеливши от тази пандемия ....Имаше преди време един филм в който медиен магнат организираше терористични атаки и "случайни" бедствия по целия свят за да може неговите журналисти да са винаги първи на мястото и трупаше огромни печалби от това . Дали и нашите хубостници от статията не са взели пример от този филм ?

33

Анонимен

преди 3 години

Тези са просто маши поставени там от много по-мощни сили и харчат за каквото им кажат предимно щуротии като Сорос и Бил Гейтс.

32

хахах

преди 3 години

Богати били....моля ви е. Наистина ли сте толкова наивни да вярвате в такива детски историйки.Тия всичките "успели" бизнесмени са поставени лица наети да играят роля. Парите са им дадени наготово. Абсолютната схема както в България я направиха след 1989г. Събраха ги все "наши момчета" и им раздадоха кувафчета и дялове от държавни предприятия.И в Америка го пряват същото. Дълбоката държава е навсякъде и методите са едни и същи. Всички се прави за по добър контрол. Продават ни илюзии.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонименми тия що работят за него, като толкоз ги мъчи? може би щото за тая *** работа плаща два пъти от минималното заплащане в САЩ?

30

Анонимен

преди 3 години

Бил не е мислил за вируси докато купува акции на фармацефтични комании и е втория най-голям спонсор на СЗО всичко е щастлива случайност.

29

Анонимен

преди 3 години

Престъпници за затвора са тея!!

28

Анонимен

преди 3 години

Бил Гейт е дарил парите си до последния долар, той Ви мисли доброто.

27

Богат-Беден

преди 3 години

Богатите винаги са напред от която и да е ситуация. Независимо кризистна или не. Респективно бедните стават все по-зле. Практиката го показва. И в библията го пише. И така до революцията, където местата се сменят и колелото почва да се върти отначало. Умните богати не допускат хората да станат прекалено бедни, защото това им изяжда главата - предизвиква революции и смяна на местата.

26

Анонимен

преди 3 години

Иронията е, че Тръмп - борецът и любимец на борците срещу статуквото - намали още данъците на богатите, а Гейтс и Бъфет, баш масоните, публично настояват богатите да плащат повече данъци.

25

Анонимен

преди 3 години

ходят слухове , че редовно си сменят кръвта от малки Деца, и сърца си сменят от Деца ,и разни други продукти от Деца - виждате ли ,че живеят по 100г олигарси,царе и тн капуши Ама няма да са безсмъртни - Бог ще ги съди !

24

Анонимен

преди 3 години

Общото между тях е че и тримата са северномакдонци.

23

1

преди 3 години

Абсолютно иронично медиите пускат такива новини и след 20 минути нещо от рода на хората вярват на конспирации и не вярват в ковид и ала-бала портокала. И хората захапват ли захапват. Смеят ни се в очите докато разни старчета правят шоу пред камерата все едно избори и политиката не са цирк, и както фокусника докато разсейва бърка в джоба. Айде защо са забогатяли? Или е ей така вторичен ефект като бонус нищо не е направено с умисъл. Пази боже сляпо да прогледа

22

Анонимен

преди 3 години

До 10Не спори с гньовците. Те са мързеливи и вярват, че всеки успял е с връзки. Вярват на Путин, защото той е кадно и крадливо ***, а Безос, Мъск, Бъфет и Гейтс са умни, което ги прави съмнителни, а последните двама дават и много за благотворителност, което прави работата им да изглежда съвсем мътна и кървава. Знам, странна логика. 40 години живея сред тоя *** народ и още не мога да си я обясня.

21

Анонимен

преди 3 години

За капак парите са им във фондации и на плащат една стотинка данъци.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Смешник,защо не пробваш да обработиш 600 поръчки на час и тва да го правиш 365 дни в годината.Щото според плешивото човече на снимката така се случват нещата.Всеки 6 секунди трябва да приключваш продажба с един клиент и да почваш с друг.И тва да го правиш всеки ден и нощ 1 година.Можеш ли?

19

Анонимен

преди 3 години

До РусияПипе с "В САЩ"

18

Извинете

преди 3 години

Извинявайте, но кои са бАгатите?

17

Русия

преди 3 години

Ф САЩ стана мода да са бачка с памперси. Читети за условията на труд ф Амазон и Тислата.