65

ДА!

преди 3 години

И в момента съм в Германия. Причина 1: Учениците; 2: Пришълците, които ако не си дишат в носа и говорили на висок глас, не са общували; 3: Бутането в супермаркетите, поне в началото, сега е по-добре

64

grep

преди 3 години

До АнонименНе можах да им разбера логиката на немците. Нормално през зимате едно дете да се разболее в детската градина и после всички родители следват. Защо си мислят, че с Корона е по-различно?

63

grep

преди 3 години

До АнонименТе са си така от едно време - като им казли "хвърляй в пещта" и те хвърляли, хвърляли. После на на Нюрнбергския процес ни лук яли, ни лук мирисали. "Така ми наредиха отгоре". Немците им дай правила и им гледай сеира.

62

Анонимен

преди 3 години

Германците са много послушни повечето , каквото им кажат изпълняват , защото им налагат страхотни глоби, това ги държи в подчинение , например в Мюнхен глобата за нарушаване на комендантския час е 20 000 Е, смей да излизаш ....

61

До 59

преди 3 години

Ти къде живееш?! Каквото баба Меркел направи и Тиквата след 2-3 дена я копира и прави същото. Как да не ни интересува какво става в Германия?! Ейй, *** народ!!!

60

Наблюдава

преди 3 години

Ми ще ограничават като не могат да накарат мързеливите си и некадърни лекари да работят. Как са толкова напред не мога да си го обясня.

59

Анонимен

преди 3 години

До сега ги пълнеха с араби .Оттук нататък Байдън ще насочва мигранти от Африка . само гледайте!

58

Анонимен

преди 3 години

Да, ние сме на дъното - но колко държави помогнаха, изпратиха помощи лекари и т.н. питам?

57

Анонимен

преди 3 години

Мисирко-медиите надминаха по манипулации и тия ит Татово време, когано ни лъжеха колко са зле на Запад, а България е видиш ли земен рай.

56

Отговор

преди 3 години

Защото Мергел подкрепя диктаторите - Псевдомутрата, Ендокан, Лукошенко, Пуртин и т.н.

55

Анонимен

преди 3 години

Всичката Мара втасала.....Оправихме България, взехме да се тревожим за братския германски народ.Хората си имат мерки и си ги спазват, не като тука, пелтечещи сенилни дъртаци да оплюват всяка една противоепидемична мярка на щаба.

54

Shark

преди 3 години

Абе недейте гледайте пак в чуждата паничка бе. Германия загубила... Ние сме на дъното по всички параметри, ама другите загубили били. А сИИктир от глупости и подмазвачество на властта. ГЕРБ не се справиха, това е истината, хора в България умират пред болниците. Това в коя болница в Германия се е случило. Такова няма да се случи дори в най-малката болница в най-малкото градче в Германия. ***...аци

53

Анонимен

преди 3 години

Загубила, спечелила, кой му пука...Да губят, да печелят, да се колят, да правт каквото искат, защото само икономиката им остана, и то ще е до време. Ако не е икономиката им, са пълна скръб и гола вода като нация и хора и развъдник за талибани.

52

Анонимен

преди 3 години

Германия нищо не е изгубила . Загубата е в празните тикви на разни сороскомедииниНПОта. Всичко си е наред и животът тече с пълна газ.

51

Статистик

преди 3 години

"Русия задмина Германия и вече е пета световна икономика оставяйки Германия след себе си, поне според данните на ЦРУ за БВП."Не говорете глупости и си проверявайте данните. Германската икономиа е около 3 ПЪТИ по-голяма от руската при по-малко население и много по-малка площ. Говоря номинално. На глава от населението нещата стават шокиращо различни.$3,780 трилиона за Германия срещу $1,702 за Русия. За покупателна способност да не говорим - 15-то срещу 60-то място в света.

50

Анонимен

преди 3 години

Прочитайки въпроса "Защо Германия загуби пътя", можем да се запитаме "Защо точно сега изплуват негативни за Германия въпроси"?Не е ли поради факта, че след разговора на Путин и Меркел, на 11.12.2020 г. руският тръбоукладчик "Фортуна" възобнови тръбополагането по "Северен поток-2" в германските териториални води? Разрешавайки дострояването, Меркел игнорира пиндостанските заплахи и отключи медийното плюeнe.

49

спасителния ни изход

преди 3 години

До старата слава на ГФРзад стената и желязната завеса - това беше ГФР за нас! Голямото разочарование днес

48

жалко но факт!

преди 3 години

До старата слава на ГФРКакъв пример беше Германия в миналото за нас а днес почерня от емигранти! Позор!

47

старата слава на ГФР

преди 3 години

Вече няма никаква стойност пред световният ционизъм!

46

Чорел IMPEX

преди 3 години

Демокрацията е добро, за хора, които разбират и оценяват демокрация.За останалите е аванта на деЦки (пари), социЯл и чopeл на корем.Колко десетилетия ще минат, докато Ханс и Марлене разберат, че са прецакани с тази теория?