42

Веско

преди 3 години

Нямам търпение да покарам ски в Банско, щом трябва с маска в лифта - с маска. Важното е да се спортува и да се прекарва време сред природата, че само вкъщи пред лаптопа не става.

41

Красена

преди 3 години

Една добра новина за любителите на този спорт, макар и в това време!

40

Красен

преди 3 години

Нека да има условия за спорт и за каране на ски! Банско е най-доброто място в България за каране на ски и предлагат чудесни условия дори и по време на пандемия!

39

Анонимен

преди 3 години

Не не сте наред честно към сезон твоя ковид бе хай .***.ни.

38

Щирлиц

преди 3 години

Текат им лигите....

37

Анонимен

преди 3 години

Аз пък гарантирам,че зимния сезон ще се провали,колкото и да се "готвим".

36

Анонимен

преди 3 години

Те се готвят, но кой ще отиде? Да се разчита на шепа визнатийци и наполовина македонци е смешно. Предвид и "мерките", които се налагат е просто смешна история. Както са казали някои по-долу - идеален пример (лаком) г.з глава затрива.

35

Анонимен

преди 3 години

Много пари ще се пръснат по курортите за хигиенни мерки. И накрая какво ще стане. Ами ще се разболеят някои хора, неизбежно е, ще си отидат в страните болни, държавите им ще обявят карантина на пристигащите от България, медиите им ще гръмнат, че страната ни е особено рискова и всичко ще приключи. Давам им 20 дни това да стане от откриването на сезона. Въпросът е, как ще се окрадат парите

34

Анонимен

преди 3 години

Видя се, от мерки полза няма. Отменяй!

33

Анонимен

преди 3 години

От Австрийски зимен курорт се разпространява covid 19 по цяла Европа. Благодарение на зимният им курорт цяла година сме в положението в което сме

32

ПАНДЕМИЯ

преди 3 години

Нещо говори ли им на Банкярите.. ПАНДЕМИЯ ПАНДЕМИЯяяяя... Haгли сребролюбци готови да печелят с цената на човешки живот. Миналата зима от зимните курорти пламна цяла EвропаНас ще ни ваксинират насила. Щем не щем ще ни задължат да се ваксинираме я за да вземем самолет я за да работим, от горе на всичко мафията ще си отваря кръчмите когато и скефнее

31

Стар рибар

преди 3 години

Най-лесно се лови риба в мътни води. Нито един човек с мозък не би си и помислил за секунда, че:Ако се струпат повече от 15 човека в съблекалнята ще ги изгонят? ТЕ СА СИ ПЛАТИЛИ ХИЛЯДИ ЛВ ЗА ХОТЕЛ И КАРТИ.Ако някой има температура ще го изгонят?ПЛАТИЛ Е ХИЛЕДАРКИ ЗА СКИ ВАКАНЦИЯ.Това което ще се случи, е че ще бъдат допуснати в България всякакви болни от всякакви държави. Ще се омешат хубаво с местните и ще си заминат. Парите за хотелите и концесионера.НИКАКЪВ КОНТРОЛ НЯМА ДА ИМА.

30

1-n

преди 3 години

аре сиктир бе, арееееееееееееееее

29

Анонимен

преди 3 години

България не се Готви "готвят" се шепа деградирали индивиди които още не могат да вдянат каква е ситуацията в момента.

28

Анонимен

преди 3 години

Тия печелбари готови ,за кво бря ...от кои държави че дойдат пачките )

27

Песимист

преди 3 години

Девиза на хотелиерите от Банско: "Отвори и фалирай с финес!" Банкянския после ще ви вземе всичко и за капак ще ви направи хотелите на концлагери. Хем ще плащате режийните на болните, хем няма да печелите! Хаха ха ха, ГPOБ се изгавриха с всички бизнесмени от български произход, но големите еврейски вериги и до ден днешен не ги пипа. Самоизолирайте се, че има страаааашен вирус... Хахаха

26

Анонимен

преди 3 години

Абе ей вие няма ли да мирясате,пари,пари,пари! Нужното и Единственото Е, Незабавно затваряне на всички хотели и заваряване на где що има лифт!

25

The Real Бай Иван

преди 3 години

Браво. В Банско ще гинат като в концлагер идните 2 месеца. Ще се мре яко.Няма лошо. Алчността ще погуби човека. В буквалния смисъл на думата.

24

Реалист

преди 3 години

Значи се готвим да разпространим заразата чрез ски-курортите и да претрепем още стотици българи.

23

Анонимен

преди 3 години

Супер, ще изпробваме новите мутации на вируса които още не са се добрали до нас, та едно хуууууууууубаво да ги омешаме