17

Анонимен

преди 3 години

Лятото имаше една статия за капанче на морето, където искаха за двешепи картофи 8 кината и за 10 сафри да -12 .Къде са тези играчи свга - хасмукар матраша ...

16

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

До МарияНали съборихте старата държава, щото държавното е било лошо, а частното добро ?!Работете си много като частници, но не се хвалете - данъчните дебнат.`И да , има малки семейни бизнеси ,които не винаги са на печалба` - има цели поколения със семейни бизнеси, но в нормалните държави.

15

Анонимен

преди 3 години

Рисковете на бизнеса. Хората учили или имащи поне малко представа от икономика предполагам че ще се съгласят че създаден и печеюивш бизнес не е фактор за доживотна печалба и зависи от много фактори. С прости думи ако бизнесът ти е създаден да живее от продажби ден за ден сигурността да можеш да го задържиш клони към не повече от 10%. За жалост много бизнеси и търговци ще бъдат дотук. Това важи в сввтовен щаб.

14

Анонимен

преди 3 години

Колко точно трябва да те мързи, или да си некадърен , зада си поръчаш храна от ресторант ?!?

13

Мария

преди 3 години

Ауууу, колко сте злобни .....и дай сега цялото семейство да търси друг поминък ,защото видите ли някой решил ,че ресторантите заразяват и нищо друго ....нито магазини , нито докато чакаш да си направиш тест ,нито заводи само ресторанти и фитнеси .....И да , има малки семейни бизнеси ,които не винаги са на печалба ,но хората не се отказват поради простата причина НЕЗАВИСИМОСТ не всеки иска да работи за някой ........а вие си останете със злобата за празниците !!!!!!

12

Варна/Добрич

преди 3 години

Е еее, що светвате шопите на наште лафове бе днесаа...

11

Анонимен

преди 3 години

Добре де ти хора не разбраха ли още лятото, какво се очаква през зимата? То всеки ден се пишеше и говореше по 100 пъти за това, че зимата ще има голяма криза, заради епидемията. Ясно е ,че ще трябва да се търси друг бизнес и работа . Това е истината, макар и брутална.

10

Анонимен

преди 3 години

Е те тия винаги работят на загуба.Всъщност частните фирми в България са благотворителни дружества.От 10000 работодателя може би има 5-6 които признават че са на печалба но разбира се минимална е така колкото да не затворят.Всички останали винаги казват че са на загуба.И аз работя в частна фирма знам как е ;)

9

Анонимен

преди 3 години

Главен готвач871 - 3.233 BGNСтига сте лъгали! Щом има готвачи и с по над 4000 заплата да сте си плащали реални данъци!

8

Анонимен

преди 3 години

Ресторантите заразиха хората, сега им носят болнична храна по домовете и най-новата услуга е събиране за помен.

7

Анонимен

преди 3 години

Какво стана нали щяхте да изкарате на светло заплатите като ви направиха 9% ДДС?

6

Анонимен

преди 3 години

Мечтайте за социализма от "Оркестър без име"."За какво ми е оркестър? На 20 км няма друго заведение. Къде ще идат? Резервациите ми са пълни за месеци."

5

Анонимен

преди 3 години

Кога бяхте на печалба, колко данък платихте?Няма ли пари за пране?

4

Анонимен

преди 3 години

Наистина, че се нароиха ресторант до ресторанта. Когато количеството е в повече, качеството пропорционално намалява.

3

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Остават мерките, остават и нищо, че е късна Есен.Oстават, но пък резултат не дават, и нищо че брегът е пуст.А бaйгaньoвци пияни, остават винаги така,в работещи напук ресторанти, изкарват те нощта.А сега си спомнете, че скоро ви напомних за незаконно работещи ресторанти, които дори проверките преди Никулден не спряха !Така, че има ресторанти ... и ресторанти ...В този бизнес само НАШИТЕ хора успявят !

2

Анонимен

преди 3 години

Заразиха хората в ресторантите и сега им носят болнична храна по домовете.

1

Анонимен

преди 3 години

Едно време бабите и дядовците ви ресторант не са виждали. Сега много ресторанти. Никакво производство. Чакат на 300% печалба и на 400% надценки. Ай.се.ктир!