280

Анонимен

преди 3 години

Хората измират като пилци по болниците заключени и изолирани от света. Работещ в болницата в Добрич, мой близък приятел, ми сподели, че болните са заключени в една стая и на час влиза при тях доктор да регистрира кой диша и кой не. На близките чакащи за информация се повтаря едно и също - чакаме ги (да умрат), нямат шанс, катастрофални изследвания и т.н. Дано на никого не му се налага да се сблъсква с тези *** наречени доктори.

279

шмatka

преди 3 години

А бре на тоя докога ще му гледаме мазната и *** физиономия?

278

Анонимен

преди 3 години

Омразата срещу Бойко БорисовЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА НАРАСТВА!!!

277

До 295

преди 3 години

Нормален ли си, кучето има физиологични нужди, ако не го изведеш какво ще стане?

276

Анонимен

преди 3 години

Най-голямата икономика в Европа затвяря до 10 Януари. Тук ако ще и армията да изкарат на улиците, пак ще има неразбрали за които вируса е малко грипче или не съществува жертви на фейк социалните мрежи и световните конспирации.

275

Депутат от Герб

преди 3 години

Освен че вирусите са невидими и умни, те разбират дори и от датите на календарите. Бойко Борисо е казал и обещал, че вируси ще има до 21 декември, след което той лично ще ходи да ги бие. Както бие БСП-то, ДПС-то и останалите си противници на изборите. Както и приятелят му Кубрат очакваше да бие Джошуа ! Стискал си е палците на краката, уважаемият министър председател на България.

274

Анонимен

преди 3 години

Този корона вирус е толкова умен, че : го има само в коридорите на училищата, но не и в класните стай. Това не е мое мнение, а на министъра на образованието в третото му правителство. Освен това, на спирките няма вируси, но в автобусите, тролейбусите и трамвайте е пълно с вируси, поради което ще глобяват всички, които не са гласували за Герб. Заемите, които бившият им финансов министър емитира, трябва да се плащат. От тях се дават пари само на тези, които биха протестиращите пред МС и НС.

273

Икономист

преди 3 години

Мерките на правителството на Борисов са : 1. Парковете и градинките са място за розхождане на хора с кучета. За останалите хора е забранено. Пояснение, за нас, управляващите България, кучетата са по-важни от хората . 2. Назначаване на НОЩ. Появяване по телевизите на плбешив генерал, според когото политиците ще *** яко. 3. Носене на маски когато някакъв си министър е решил. Глоби за тези, които не са министри. 4. Носене на маски на закрито, а после и на открито.

272

Само...

преди 3 години

Само Спутник V

271

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 286 Логичен сценарий на власта ГЕРБ. Отваряме затваряме и така безкрайно продължаваме, демагогстваме и усвояваме.

270

Анонимен

преди 3 години

тоа запя друга песен след срещата в ЕС - Брюксел ли където там беше , довчера дрънкаше че ше отваря а сега съвсем друго дърдори - уникален ***.

269

БайХ

преди 3 години

Хаха интересно някои все още мислят че като махнат Бойко и вирусът ще изчезне заедно с него а ваксините няма да им ги забият в ***....

268

Анонимен

преди 3 години

с мешник мухобойко

267

Анонимен

преди 3 години

Очаква ни едно безкрайно - затваряме ви - отваряме ви, мерките дават резултат - не спазвате мерките... Но неизменно ще ни дебне Апокалипсиса. От тук насетне всичко ще се прави с една идея и една цел - да се отложат изборите - май-юни, а най-добре - септември-октомври. Жална ни майка!Освен ако... не ги изметем още януари и им отнемем шанса да си играят играта със здравето и живота ни.

266

Анонимен

преди 3 години

Отменяй мерките, тиква!

265

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 281 За пенсии все още има пари После МВФ и Световната банка ще се радват да ни "помогнат "

264

Анонимен

преди 3 години

Театърът ще се играе докато използват тестове,които дават положителен резултат на сок от папая и кока кола, както се видя вчера в австрийския парламент.

263

Анонимен

преди 3 години

По -вероятно е да отворят всичко за празниците , после бройките - заболели +починали се увеличават И всички вкупом се хвърлят да искат изборите да са май-юни

262

Анонимен

преди 3 години

А откъде ще дойдат пари за пенсии на възрастните като младите не работят?

261

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 278 Не мисля ,че има вариант Борисов да подаде оставка преди изборитеНито шефовете му , нито ПатрЕотите биха му позволили А и самият той едва ли иска да си ходи януари