16

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е и в България да се въведе! Всеки има право сам да си определя съдбата.

15

SHEFA

преди 3 години

-А ТУКА И ЗДРАВ ДА СИ-НЕМА ЖИВОТ-И НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА РЕШИШ.-300 ЛВ ПЕНСИЯ-490НЕТО ЗАПЛАТА.-ТОВА ЖИВОТ ЛИ Е?-ЗАТОВА СИ НАСЕЙ ЕДНА НИВА С ПРОСО-И ГО КАРАЙ ПРЕЗ ПРОСОТО.

14

Анонимен

преди 3 години

А във БГ рещават докторите !

13

Бибо

преди 3 години

ДА ЩЕ РЕШАВАТ, АМА НЕ... ИМАТ СИ ГЛЕДАЧКИ, ИМАТ СИ ЕВРА БЪЛГАРСКИ МЕД СЕСТРИДА ГИ ГЛЕДАТ. И СЕМЕЙСТВАТА ИМ НЯМА ДА ГИ ОСТАВЯТ ДА УМИРАТ. ЩЕ ГИ ПАЗЯТ ДО ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ. НИЕНИЕ ДА МУ МИСЛИМ. БОЙКООО УМИРАМЕ ПО УЛИЦИ СТЪЛБИ В ЛИНЕЙКИ УМИРАМЕ БЕЗ ПОМОЩ ОТ ДЪРЖАВАТА. ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИТЕ.

12

МЮСЮЛМАНИН

преди 3 години

Православен. Правси.

11

Православен

преди 3 години

Човек не създава живот и няма право да го отнема, независимо своя или чужд. Господ никога и на никого не дава по-големи изпитания от тези, които човек може да издържи.Смъртта не е край, а ново начало в нов свят, който за разлика от нашия несъвършен и преходен земен живот е ВЕЧЕН

10

българин

преди 3 години

До: номер 9 (Православен)Аз съм се грижил за тежко болни преди да умрат и, повярвай ми, в Ада няма да намериш такива мъки!!! Който не го е изпитал само не знае!!!Иначе и аз съм против самоубийството. Но има такива ситуации, в които е по-добре животът ти да свърши (независимо от това колко си праведен).

9

Анонимен

преди 3 години

А, ние сме го решили тоя проблем и без закон: Тежко болните сами скачат през прозорците на болниците, когато решат че не им се живее повече!

8

Православен

преди 3 години

Самоубийството е ужасен и непоправим грях, а т.нар. асистирано (подпомогнато) самоубийство е УБИЙСТВО.Не се самоубивайте и не убивайте други хора, защото така обричате душата си на вечни мъки в ада!

7

милата родина

преди 3 години

Елате в България. Тука касапите ... лекарите де няма и за секунда да се замислят. Нито пък им търсят отговорност.

6

Д-р - не по Нушич

преди 3 години

Остерайхци, защо се пънете? като искате, платете медиаевак до коя то и да БГ болница - резултатът герентиран от държаата и Ботокс-Бой. ЛЕГАЛНО!

5

Анонимен

преди 3 години

А тук в България такива хора са принудени да скачат от прозорците от нетърпима болка или да лягат на релсите,ако могат да стигнат до тях.....!

4

Анонимен

преди 3 години

Никога не е хубаво да се отнеме човешки живот, но ако са мъките големи по добре всичко да свърши

3

MaйMyнaтa

преди 3 години

Услугата безплатна ли ще е за клетника

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

В БГ НЯМА НУЖДА ОТ ЛЕГАЛИЗАЦИЯ ДОКТОРИТЕ СИ ЗНАЯТ РАБОТА ПОДКРЕПЕНИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ

1

21 век

преди 3 години

Изключотелно цивилизовано и хуманно решение! А католичвската църква излиза със становище от времето на Инквизицията...