10

До 9

преди 3 години

Няма забрана за пешеходците, но има правило да се движат СРЕЩУ движението и по банкета, или в най-ляво, а не по средата и с гръб към колите. Нека да ти изскочи лъкатушещ неадекватник в мъглата, с тъмни дрехи и шапка на ушите и тогава Ела пак да си хортуваме. Утвърдената практика в България е да не се отчитат нарушенията на пешеходеца и винаги шофьорът е вътре.

9

Анонимен

преди 3 години

Няма забрана за движение на пешеходци по пътя при мъгла. Забранено им е да го пресичат при мъгла. За шофьорите има изисквания при движение в мъгла - да могат да спрат, при всяко предвидимо препятствие.

8

Съжалявам само

преди 3 години

шофьора. Някакъд неадекватен самоубиец ти се изпречва на средата на пътя в мъглата и след завой и ти какво можеш да направиш???Отдавна е време да се променят законите, дето шофьорът винаги е виновен, ако ще и оня да се е бухнал в колата.

7

Totenkopf

преди 3 години

Нека се избиват селяните овчари

6

Анонимен

преди 3 години

Може пък снощи да е пил от ракията на Станчо гибелта от която се иглупява само от чашка.

5

Да питам аз

преди 3 години

Ми тоя де е тръгнал в тъмното? В мъглата? Със сигурност нито светлоотразителна жилетка е имал, нито е бил с фенерче и със сигурност е бил навлякън с черен анцуг и черно яке. Хептен да се не веиди у тъмницата. И после ама блъснаха ***. А не ве, швепс.

4

Анонимен

преди 3 години

Що винаги полицайте паркират неправилно.Така ли ще спре в насрещното?

3

Анонимен

преди 3 години

Ежедневие..България..Балканите..

2

Анонимен

преди 3 години

До такава степен българинът не слиза от колата , че вече и по пътя не знае как и къде да върви.

1

Анонимен

преди 3 години

Пак реклама . Продуктово позициониране. На определена марка бус .