19

Станко до Икар

преди 3 години

Погледни илюстрацията - Сатурн е пред Юпитер, което е невъзможно гледано от Земята.

18

факт

преди 3 години

Толкова сте зле, че забравяте един неоспорим факт. Витлеемската звезда е била опашата звезда, т.е. комета. Пишман астрономи, астролози и журналисти.

17

ikar

преди 3 години

До stanqo.fromvarnaПрочетох още веднъж текста и никъде не видях комбинация Сатурн - Юпитер, а обратното. Не знам вие как сте го разбрал в обратен ред.

16

ИЗВОД:

преди 3 години

Астрономите могат с много по-голяма точност да предскажат хода на планетите, отколкото лекари и математици края на пандемията от SARS-CoV-2!

15

stanqo.fromvarna

преди 3 години

Ало, учената медия, поставете Юпитер пред Сатурн и не се излагайте - никога гледано от Земята Сатурн няма да е пред Юпитер.

14

Щерю

преди 3 години

Яхве/Юпитер ще му набие канчето на Сатана/Сатурн...

13

Анонимен

преди 3 години

Ужас сега душевно болните ще измислят хиляда катаклизми заради тази среща която реално не е кой знай какво значение :)))))))

12

Анонимен

преди 3 години

Имаше идеи сред някакви учени по някакъв начин да се предизвика замърсяване на въздуха с цел да се намали силата на идващата слънчева светлина и глобалното затопляне. Тъй че налудничави идеи с лопата да ги ринеш, дано само не достигнат да властови позиции. Както се вижда с този вирус част от целта е постигната за икономическата стагнация. Сега ще се оправдават и далечни планети

11

Теле с коп

преди 3 години

Нещо е много облачно и мъгливо напоследък, така че роботизираните телескоп в Рожен (където често им спират тока), най-много да наблюдава нещо "зрелищно", като пълното слънчево затъмнение по БНТ през 1999 година.

10

Анонимен

преди 3 години

Добре че Вселената не зависи от човешкия разум, че иначе и Слънцето трябваше да спре да свети за да не се "затопляме" на земята

9

Анонимен

преди 3 години

Каква драма, направо гръцка трагедия, две големи планети от слънчевата система се "срещали", но всъщност изминавали обичайните си траектории, а на Земята се случило нещо си сред човеците. Не са погинали растения, животни, но за част от човеците за които войната е в кръвта им-алчни за територия и ресурси, планетите им виновни. Нищо че са на светлинни години разстояние от Земята

8

До Гошо...Тъпото

преди 3 години

Добре, че си имал ABS на коня и не си сгазил гаджето...

7

Велик ден

преди 3 години

Ето тогава Бойко ще падне!

6

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Помня...великата среща през март 1226-та.Тогава като млад...кръстоносец,завладял Константинопол с моите приятели рицари се разхождах край Босфора като патрул с коня си.Изведнъж видях млада византийка,която изкочи иневидилица пред...бронирания ми кон.Успях да го спра навреме и да попитам...хубавицата какво прави тук сама.Чак тогава разбрах,за...великата среща,защото тя ми разясни...всичко,защото беше...просветена.Така се срещнахме и...харесахме;другото е...описано от хроникьорите.

5

Фин

преди 3 години

До noFreemanЩом си написал това, значи си пълна катастрофа като човешко същество, а и като познания за тази случка. Може да се говори с години за това събитие, но само ще ти кажа, че тримата влъхви не са евреи, а звезда на небето не е имало в астрономически смисъл. Тръмата влъхви са били посветени и ясновидци, и са наблюдавали реинкарниращия се Зороастер(заратустра, в тялото на Исус в ). Древните евреи нямат нищо общо със сегашните, както страхливите и затлъстели български мъже нямат нищо общо

4

Анонимен

преди 3 години

''Последният път, когато тези планети са били толкова сближени, е бил през март 1226 г. За да получим представа, нека припомним, че това е 22 г. след като кръстоносците превземат Константинопол и 4 години преди цар Иван Асен II да разбие при Клокотница войската на епирския владетел Теодор Комнин.''А сега 12 години след управлението на ГЕРБ!

3

noFreeman

преди 3 години

следващия път цялото човечество ще го гледа, защото ще бъде ваксинирано и здраво... а за витлеемската звезда ме напушва смях с внушението, че еврейчетата едва ли не тогава са съществували... пренаписана история така че да ги обожестви с вмирисаните им ***... не можахте да пишете само за физичното явление ами и намесихте и тоя уродски нечовековизъм...

2

Анонимен

преди 3 години

Голяма работа. На всеки 24 часа Вигенин застава зад Румен Рублата като втория е с 90 градусова чупка в кръста за по-добро изживяване.

1

Караваджо

преди 3 години

Шест без десет