14

Lina

преди 3 години

СЗО , още ли плашите с коконата? Нали има ваксини, вече? Всеки , който иска се ваксинира, получава и подходящо номерче, татуирано на ръката, нали така?? А не става ли въпрос за една тренировчица за константно нарушаване на човешки права? За обезценяване на човешкия труд. За изкупуване на имоти на безценица? А не - коконавирус е, вярно...

13

11

преди 3 години

И как по-точно да бъдем по-бдителни? Да не ядем ли? Да не пием ли? Или да си плюскаме сами вкъщи, всеки в отделна стая с маска и ръкавици, и пампърс. Баси идиoтите.

12

до 12

преди 3 години

Не обобщавай толкова смело, недей да слагаш нормалните хора в числото на антиваксъри и ***.На практика нормалните хора стават жертва на *** и антиваксъри, които не спазват никакви мерки и по цял фен мучат зад някой комп, че няма вирус.

11

Анонимен

преди 3 години

О-хооо бдителни...Всичко щъка навсякъде, плюска, лочи и мляска.На кого ги разправят тези?

10

Изроди

преди 3 години

По 100-200 починали всяко денонощие не е ли траур бе? Само че *** е дебелокож и не се впечатлява, докато не се случи с неговото семейство! Дотогава "коронавирус няма!"

9

Анонимен

преди 3 години

Според СЗО само християнските празници са рискови за заразяване на населението. За Великден ни предупреждаваха, сега отново. Защо не направят обръщения към останалите религии?

8

Анонимен

преди 3 години

в тази организация от *** до един са за разтрел ,за изтрбване на хората и умишлена зараза с искуствен патоген сцел намаляване населението на земята ,и заселване с черни маъмуни и *** с цел лесно управление на масите

7

Анонимен

преди 3 години

Тия не бяха ли терористи

6

Мизерници

преди 3 години

Мръсни крадеца вика дръжте крадеца . СЗО - престъпната организация , която разпространи вируса така прилежно по света сега дава "загрижени "съвети . Да горите в ада!

5

АНТИ

преди 3 години

Как да вярвам на Б.Борисов ?!Преди 3 дни ни говори за светлия празничен ден - Рождество Христово.Вчера пак говори за същия светъл ден - Коледа на Санта Клаус. Вие още вярвате ли на Бойко ?!

4

Анонимен

преди 3 години

Сигурно взимат добри заплати за нищоправене, а и рушвети от фирмите не знам?

3

Анонимен

преди 3 години

тези мръсни *** от СЗО,досега не са направили нищо,само приказки.но ние вече знаем кой пусна вируса и с каква цел.дано да има възмездие за тези ***

2

Еьин тулуп

преди 3 години

Кажете го на Боко.Нали щял да отваря държавата на 21.Целта е да се заразят повече хора,за да ни затворят после за още няколко месеца и да няма избори.

1

Анонимен

преди 3 години

СЗО = сатанисти!