17

Програмист

преди 3 години

В едната статия реват че нямат пари, а следващата че моловете са затворени и няма къде да си харчат парите.Малко шизофренично звучи.

16

Анти моладжия

преди 3 години

Стига де, за какво е този рев? Всичко което го има в мола се продава и онлайн. Тога за какво? А разбрах, заради фитнесите, защото няма къде напомпаните батко да показват анаболните творения пред изкуствените кифли. Всичкото в мола е фалш на безумна цена. От 10 години в МОЛ не стъпвам, подаръците ги поръчвам онлайн. Дрехите си ги купувам от баба Пена до нас. Същите дрехи като от баба Мара (Зара) в мола но на половин цена. Проблема са собствениците. Че ще избягат наемателите.

15

Петел

преди 3 години

Какво толкова пазарувате от мола?Същите боклyци на 2- на цена.Ама е друго да кажеш, купих го от мола.

14

Анонимен

преди 3 години

Колко килограма кашкавал може да изнесе комунист, ако сами едната му ръка е свободна, а в другата държи откраднат суджук?

13

Ужас

преди 3 години

Аз пък не мога да разбера, защо не можем една Коледа и НГ да го караме по-кротко? Като озверели са хората из молове, Джъмбо, Икеа. Ами по-малко подаръци, предимно онлайн, и всичко ще е точно. Ама не, трябва да се разпорят от харчене, ядене и пиене. Изчакайте бе хора, нищо няма да стане, ако се кротнем и ограничим малко.

12

SarsCov2

преди 3 години

Спокойно, скоро ще започнем да влизаме с взлом не само по моловете, така, че бързо си спасявайте стоката защото гладните стават все повече, никой не дава отговори кога ще свърши всичко, какво да правят хората. А държава няма всички го знаем това от 30 години, парите са в крадците от богаташките квартали. Бедния е жив дявол, безработицата расте. Пълен хаос предстой, големите сметки също. Бойко и сие да продават имотите си и да раздават парите, защото апокалипсиса предстой.

11

Глад

преди 3 години

Бонуси се дават но работещите на държавна работа. А частния предприемач и фирми много са малко почти липсват работодатели да дадат празничен бонус. Ако не вярвате можем да си сменим работните места. Стига лъжете хората .

10

Анонимен

преди 3 години

Много са ми странни и магазините, и хотелите. Нямат хора, а цените не намаляват. Кръчмите също - намалиха им ДДС, а цените не мърдат. Като потребител мен интересува ли ме дали ше работяъ при това положение? Не ме. Всяка година има намаления ямуари месец - ами изтеглете ги месец по-рано, продавайте онлайн и готово. Хиполенд, HM, Zara, магазините за техника са онлайн. Кой иска отваряне? Будките за ядки ли?

9

Анонимен

преди 3 години

Отваряйте моловете искаме да пазарим!

8

Коце, отваряй

преди 3 години

Че иначе ще ядеш бой. Като допълнение към ежедневното *****

7

Анонимен

преди 3 години

От години не съм стъпвал по моловете, които и без ковид са си бациларници зимно време. Подаръците поръчвам онлайн.

6

Анонимен

преди 3 години

Може да се направи като с нелегалните партита - с парола и да се влиза през склада. А може и управата да предлага граждански договор за работа на всеки посетител за 1 час и да влиза като служител на магазина от подръжката, за да издържи евентуална проверка.

5

Анонимен

преди 3 години

Забележете какво ще стане, няма да ги отворят сега, за да имат време хората да напазаруват без опашки, а ще излезе Баце на 20-ти и ще каже "ОТВАРЯМЕ". И за три дни хората ще се изпотрепят.

4

Знайко

преди 3 години

Амазон изяде моловете тази година! Два клика и го имаш след два дни

3

Анонимен

преди 3 години

Коледното заразяване е неизбежно при толкова наивни хора.

2

Абе

преди 3 години

Нали обещаха, че от 21 декември ще работят всички бизнеси, пак ли се извъртяха като фурнаджийски лопати?

1

Анонимен

преди 3 години

И да не отворят, ще ги разбием и ще си напазаруваме. Така се ражда престъпността с глоби, санкции, рестрикции, затваряне...