73

Анонимен

преди 3 години

"Хляб и зрелище" - формулата за развличане на тълпата от Древния Рим. След толкова години "еволюция" пак се връщат към примитивни форми за контрол на тълпата.

72

Анонимен

преди 3 години

Невъзпитано невежо и глупаво българско население,което не епостигнало нищо в живота си,и не може дари да пише правилно,си позволява до коментира бокс и спортист като Антъни Джошуа.БОГ ви е дал устата ,за да излизат от нея хубави думи.Изчистете душите си и телата си от негативната енергия.Защото всичко се плаща с душата..кармата!

71

:)

преди 3 години

raptor Президент!

70

пулка

преди 3 години

И тоя Пулев малко прилича на Николай Валуев истински бокьор далеч по-добър от Кличко наприме, затова нека да спечели ако е истински боксьор Пулито ,, щото AJ е добър ама не и срещу истински боксцори като Валуев ! Също Aj да се пробва срещу DW или Dilian Whyte

69

пулкари

преди 3 години

Българите от край време са добри предимно в боя ! (Дан Колов) и в борбата (пехливанлъка) това са предимно груби хора, тъкмо поради това са добри в боя - не случайно са удържали от север толкова векове територия на източната римска империя !

68

пулеризио

преди 3 години

Руиз още по-голяма торба от Пулев ама... дори и на втория мач-бих казал че си беше купен (платен на Анди) иначеее... пък за утре не знам ама и AJ да си има едно на ум, не че нещо, Пулито е стил outsider поне на теория...

67

z-rock

преди 3 години

До raptor: Браво готин! Нещата трябва да се казват дирктно!! Иначе - да пожелаеме успех на нашият!!

66

Анонимен

преди 3 години

Успех , Кобра !!!! Смачкай го !

65

Анонимен

преди 3 години

май пульо ще отнесе кютека

64

Философец

преди 3 години

1/ Ако падне кво правим? кой е виновен, съдията ли? или мал шанса? и нищо ще заметем под килима резила, а и ше го нареждаме сигурно2/ ако бие кво правим? българите сме най-велики, всички други не стават, а той е национаелн герой? Не можем да използваме един спортист като чудо за хората. Всеки сам трябва да се бори с живота и да полага усилия да промени нещо в себе си, за да живее той и близките му по-добре. Спрете да търсите месии. Успех му пожелавам на момчето, както и на всеки човек в живота

63

Анонимен

преди 3 години

Кобрата е пътник

62

Анонимен

преди 3 години

очаквам да му дадат държавна субсидия като по комунистическо време, герой на народа, брао

61

Бай 100ян

преди 3 години

До всички деби.ли които си мислят ,че Кобрата е селя.ндур ,да си пуснат в тубата клипчета от кантарите на Майк Тайсън.Взимаше им страха ,после се гавреше с тях на ринга .

60

до 66

преди 3 години

пак като не му е казал суши :D не може да не го базикат на тая тема

59

Бочу

преди 3 години

така, сварих боба, взех чипса, изпрах си чорапите, готов съм за мача утре, ще гледаме резила.

58

Ангел

преди 3 години

Това са режисирани циркове .Едно време Дон Кинг караше боксьорите си да удрят леки шамарчета на опонентите . На кантара е прието да има искри за да се надъха публиката .Това са маркетингови трикове които печелят внимание и пари .

57

Киро

преди 3 години

Успех Кобра

56

ПУНДА ПИНДАРОВА

преди 3 години

ГЛЕДАХ СТОТИЦИ ПЬТИ УДАРА НА ДЖОШУА КОГАТО ОТКАЧИ ГЛАВАТА НА КЛИЧКО ОТ ГРЬБНАЧНИЯ МУ СТЪЛБ.ДАНО ПУЛЕВ СЕ ПАЗИ ОТ ТЕЗИ УДАРИ.УСПЕХ

55

ШибиРиби

преди 3 години

Е щом Кобрата тежи 108.4 км значи е на сигурно място далеч от Джошуа. Знаех си че да не се кахъря за него.

54

Анонимен

преди 3 години

Кобрата ще размаже това Английско *** за секунди,!!На втората минута Джошуа ще лежи и ще плаче ..Стига ме би бе бат Пульо стига ми толкова!! Оо майко умирам!! Моля те бе бат Пульо стига!!