9

Анонимен

преди 3 години

Щабове, щамове ... Човекът ви го каза просто и ясно: :"Ще се мре яко!" Толкоз!

8

Сандо

преди 3 години

аха, китайският е оригина а другите са ментета, така ли?

7

Бил Гейтс

преди 3 години

В тези вируси са инвестирани милиарди долари и години упорит труд.

6

Анонимен

преди 3 години

Сега 7те щама са известни. Благодаря за инфото. Повече ме интересува кои ще са другите щамове защото учените очакват общо 24 щама на вируса до края на 2021г.

5

Анонимен

преди 3 години

Доц. Петрова разкри, че оригиналният щам А не е възникнал в Китай, а в Австралия и след мутация отишъл в китайския град Ухан. Щам В заразява цял Китай и цяла Азия. Оригиналният щам А е най-разпространен в Австралия и в САЩ, а от китайския щам В се е появил третият щам С, който заразява цяла Европа, уточни тя. Не може да говорите, че оригинален щам е L.Сверете си часовника, моля!

4

КУРона щам

преди 3 години

Най- опасния щам се казва ГPOБ и е силно разпространен по нашата земя. За последното десетилетие успя да умори над 1 милион българи, а протеина загнезден в министерски съвет му гарантира, че скоро нито една модерна ваксина няма да може да го изчисти. Хубаво е чат пат да се ползуват стари антибиотици, които хората знаят от десетилетия. Една алтернатива е антибиотика на другаря Калашников.

3

Анонимен

преди 3 години

брей,седем щама на нищото. Браво на науката.

2

Анонимен

преди 3 години

Кои са седемте щама?Герб, БСП, ДПС, Патриоти, ВОЛЯ, Бутик Болшевик и уж независимите!

1

Шмул Розенкранц

преди 3 години

Какви ли не свръхестествени сили му лепнаха на този вирус, та чакам в скоро време да вземе и да... забременява лачени девици:)))!