11

Ямболски цървул

преди 3 години

Звучи ми като повод за гордост от добре свършена работа!Срамота! Събират пари от нас.Такси,глоби и данъци и се публикува,все едно сме на печалба от даден отрасъл в икономиката ни,която НЕ СЪЩЕСТВУВА!

10

Километраж

преди 3 години

Най-накрая събраха пари да направят 5 километра магистрала

9

баба Ленче

преди 3 години

Толко пари сбрахте. И са к'во?

8

.........

преди 3 години

Милиони дадохме а караме в гората. Щот път няма.

7

Ганьо

преди 3 години

Нищо не сме изкарали, вдигайте ги тез цени на ТОЛ таксите.

6

Бостан

преди 3 години

А колко от тези 700 и кусур милиона са заминали към чекмеджето? Стандартно е 60%, а в този случай?

5

ПроСоТо

преди 3 години

ГУД!!!!!...И КАКВО СТАНА с тия 754 МИЛИОНА?Колко СТОТИЦИ КИЛОМЕТРА пътища се ремонтираха?В ЧИЙ ДЖОБ ПОТЪНАХА?../"Казва ли ти някой?"../

4

Анонимен

преди 3 години

На кого се кланя консорциумът Капш Трафик Солюшънс и колко стотици милиони от тези 753 599 410 лв. са постъпили в тяхната сметка?

3

Анонимен

преди 3 години

Тол системата се явява своеобразен пирон в ковчега на милюцайтити. С винетките, купуваха една за родата, ей тъй да има, от кумова срама, плюнчеха, триеха бършеха, карти показваха и номера минаваше. Сега обаче камерата снима и стана трудно, трябва да се плаща, а това е лошо, милю мрази да плаща. Злите езици говорят че сега разменяли номерата на колите, като ползвали тези на които има платена винетна такса. Нищо чудно.

2

Анонимен

преди 3 години

Пропуснали сте доста важен акцент от новината, че тол системата била твърде сложна и това налага плащане на 141 млн. лв. на частна фирма

1

Бананова

преди 3 години

Република - плащаш, плащаш и пътина няма един път данък МПС после винетка. Испания пример безплатни пътища, а имат най - голямата пътна мрежа в света. Хайде овце плащате ли витеки на 500лв мин заплата. *** НАРОД броя и себе си в това число!