25

До 8

преди 3 години

Не е този изводът.Изводът е,че ВСИЧКИ трябва да спазват мерките.

24

До 12

преди 3 години

Столетницата БСП е в рисковата група.

23

До 12

преди 3 години

..Ако ти я пишеше историята, щеше да е възможноСега няма как да се скрие фактът,че Радев и Нинова носят вече това ,,прозвище,, заслужено.Добрият Бойко направи всичко възможно,за да осигури опазване на общественото здраве, докато Радев поведе привържениците си да се заразяват. Нинова- също.Позор за столетницата .

22

Анонимен

преди 3 години

,, чудно от къде го е прихванал,,Ами никак не е чудно.Във Варна никой не спазва дистанция в магазините.Пуснете записи от камерите в магазините ,да не пиша имена.Трупат се на куп покрай касите ,като че ли пандемията не включва Варна.Съпругата ,,била здрава,,??А тестът й какъв е .Има ли антитела.Язък,че е висшист.Три неща са важни за безопасност в семейството. Повтарят се цяла година.1. PCR тест2. Тест за антитела3. Признаци на заболяванеНе е нужно да имаш признаци,за да си опасен

21

Анонимен

преди 3 години

До Ямболски цървулИзводът ти е погрешен. За да имат ефект мерките, трябва да се спазват. По-строгите мерки бяха въведени преди 2 седимици, а спазването започна с рязкото покачване на смъртността от началото на ноември. В момента броя на считаните за активно болни се задържа и не се увеличава, а броя на смърните случаи дневно бавно започва да намалява. Надявам се нещата да се задържат така, колкото и да ми се иска *** като теб да изпаднат в паника и да осъзнаят, че са били ***

20

Ямболски цървул

преди 3 години

До 19 Ковид-неверникПоздравявам те брат.

19

Ковид-неверник

преди 3 години

До преднияДа, вируса се цели в кратуните на такива като тебе с IQ=0, вярващи на всичко което чуят по #СМРАДовете и кланящи се на сектата на Корона от седмия ден.

18

Анонимен

преди 3 години

Интересно.. Случаят направо е доказателство, че вирусът е прицелен в определени гени... Въпросът е какви.

17

Анонимен

преди 3 години

директно го добавете към сборника с хумористични разкази за коронакризата.

16

Ковид-неверник

преди 3 години

Съвсем скоро слушах историята на един господин изкарал грип миналата година и лежал в спешното отделение в една от болниците в София в тъй наречената стая на смъртниците. Ами да ви кажа и при грипа е същото само, че никой не ни занимаваше с всичките страдащи болни от грип, докато сега когато ваксините за Ковид тропат на вратата и изведнъж ни заляхте с такива статии! Дали надушвам голяма доза преднамереност във всичките ви статии? Въпросът е риторичен! Човекът сподели, че 2 от 10 са оцеляли.

15

Анонимен

преди 3 години

До ИсторикТи добре ли си?

14

Най-после...

преди 3 години

..един смислен, човешки текст, изпълнен и с болка по загубените близки, и с позитивизъм към нас, останалите живи, към лекари и добри хора, даряваши жертвоготовно живот с кръвта си!Съболезнования на Сава за огромната му загуба! Нека майка му и брат му почиват в мир!Кураж, братко, не си сам!

13

Анонимен

преди 3 години

Жалко за Сава, но много хора не им достигат парите за да гледат децата си.

12

Историк

преди 3 години

Бойко Борисов ще бъде запомнен от историята с прозвището си Бoлгароубиецa! За 12 години Борисов докара България до първо място по смъртност, изпреварвайки Афганистан, Сомалия, Сирия и Йемен, а вече първо място и по ковид! ГЕРБ ПОБЕДА!

11

Анонимен

преди 3 години

Няма да се бъркам семейни трагедии, не съм се побъркал чак толкова. Но познавам семейства, които изкараха Ковида на крака и само в изолация. Ще бъда благодарен на редакцията, ако пусне подобен материал и за едно такова семейство.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Мангъра къде е да каже че всичко е наред?"Много се умълча напоследък. А може да излезе и той и патоанатома - да успокоят момчето, че близките му са просто сухи съчки умрели СЪС, а не ОТ.

9

Анонимен

преди 3 години

Не знам какво да кажа.Имам близко семейства, което са разболя. Идвамата са с наднормено тегло, диабет, високо кръвно и не знам още какво. Предписаха им антибиотици 2 вида и си лежаха у дома. Караха го някъде 3 седмици и накрая оздравяха. Децата им се бяха изпоплашили. Та с всички е различно.

8

Ямболски цървул

преди 3 години

Лека им пръст на майка му и на брат му.Изводът какъв е? Че тези мерки НЕ ПОМАГАТ !

7

Второто Прочитане

преди 3 години

Тази дълга статия за съдбата на един човек и изстрадалото му семейство е написана така че демонстрира съмнително голяма доза умисъл за умишленна реклама на индивид от дадена професия, което с висока степен на вероятност представя индивида в негативен план като съучастник в нещо отвратително.

6

Анонимен

преди 3 години

Мангъра къде е да каже че всичко е наред?