51

Тео

преди 3 години

Политиката на ЕС има едно име - лицемерие! Кое ще направи автомобилите по-екологични? КАКВО ще направи отговорът на уравнението по-благосклонен към човечеството? Нарастващата нужда от електроенергия за новите електробрички? Пренасочването на замърсяванията към Африка или към биоелектроцентрали? "Екологичния" добив на кобалт за батериите или може би 6-7 годишния живот на последните? Това да се изкакаш, да вкараш съдържимото в торбичка и да го засилиш към Африка не значи, че не какаш!

50

Анонимен

преди 3 години

Аре пак с разбирачите.

49

Анонимен

преди 3 години

Да си направят перки на покривите на колите и така да използват енергията от вятъра в движение,може и от докосване,ходене и т.н. да се образува ел.енергия,да си направят такива гуми или пета гума специално за енергия

48

преди 3 години

ЕК да си постави непостижими цели ?Това пък за пръв път го чивам. Според мен ЕК не може да се провали в никой случай :)

47

wer

преди 3 години

Икономиката на ЕС е 9% от световната. Даже да се съкратят с 50% емисиите, тава е 4.5% от световните емисии - тоест пренебрежима малко.Освен това и без това най-бавно развиващата се икономика ще претърпи още по-големи загуби на пазари.

46

БС

преди 3 години

Някой ви плаща да пишете тези глупости нали? Говоря за журналистите които пишат тези статии.

45

Ибановна

преди 3 години

Направо забрана на всички коли ,като едно време с конти и каруцти да се придвижваме а по заможните може да бръмчат с Еър планери или летящи чинии на които рабтят с олио от пръжни картоули!

44

психиатър

преди 3 години

Нема лошо всичко да е в зелено. Тока ще стане без пари, храната и тя без пари, пиенето също безплатно. Жените стават общи. Нема проблеми за богатите.

43

Бъдещ емигрант

преди 3 години

Не съм вярвал че някога ще искам да емигрирам в по-изостанала от нас страна

42

юбералес

преди 3 години

До до юбералесСебестойност 5 цента/квч. изчислено за Германия.

41

до юбералес

преди 3 години

Туй чудо - Кога???Колку ще струва?И какъв шъ му е КПД?Щото "Зелената енергия" с "Вентилаторите и слънчевите панелки" в Близко-Източнинте Монархии е готина реклама, но за Тежката Промишленост в Умерения и Северен Климатичен пояс е фикция!!!Единствения начин е края на частлия/личен транспорт... и май Грета Тублерона и нейните спонсори нъ водят имено в тази посока!

40

Анонимен

преди 3 години

Защото всички управляващи са некадърни тарикати с крадени дипломи

39

голчо

преди 3 години

айде всички на ролкови кънки. колите тип флинстоун

38

аз да ви обадя

преди 3 години

Големия вурст ще го ядат автомобилните производители и тенекеджиите, защото със задължителното монтиране на системите за авариино спиране ще намалят сблъсъците, по-малко коли ще отидат на вторични и ще се продават по-малко нови .

37

юбералес

преди 3 години

До ттА сега си представи на всеки покрив солари, свързани с хиляди електролизери и десетки хиляди стационарни горивни клетки които ''изправят'' доставките на енергията.

36

юбералес

преди 3 години

До ГосТ Не е за пръв път. Може би за втори път или за трети. Руснаците ги търси в изкуствата.

35

Сандо

преди 3 години

ааа ама ние в БГ горим *** на цяла Евроа в нашите ТЕЦове. След това си го и дишаме тоя въздух. Колите са ни най-малкият проблем.

34

юбералес

преди 3 години

До ГосТЕ, значи двама са избягали от великая и необятная.

33

тт

преди 3 години

Задайте си елементарния въпрос - Какви са основните енергоизточници за производство на електричество днес???Ами, това са:- Въглища (ТЕЦ-ове)- АЕЦ- Газови Ел.ЦентралилиТа, каква е цената на тези енерго носители и съответно каква е цената на един киловат час днес?А, сега си представете, че имате 500 Милиона Електромобили - Какво количество произведена "Вредна" електроенергия ще ви е необходима и с колко ще "скочи" цната на 1 КвЧ.Ами, то пробег от 100 км ще ви излезе Златен, бе!

32

ГосТ

преди 3 години

И не е открит, а получен. Що, да не би за първи път руснаците да правят революционни и еволюционни скокове?