70

Анонимен

преди 3 години

В нашата градина няма открит Ковид при никой, колко там месеца досега. Аз съм на 4ч и в майчинство, ама хората дето не са като мен, кво правят, напускат работа ли?

69

До 69

преди 3 години

РОДИТЕЛИТЕ НА МАЛКИ ДЕЦА СА РАБОТЕЩИ! ПОНЕ НОРМАЛНИТЕ ! И КАТО ТАКИВА ГИ ИСКАТ НА РАБОТА. ОТ СВОЯ СТРАНА МАЛКИТЕ ДЕЦА НЕ МОГАТ ДА ОСТАВАТ САМИ И ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАНИМАВАНИ / ОБУЧАВАНИ. С ТАЗИ ЦЕЛ СА ИЗМИСЛЕНИ И ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ. НИЩО ЕГОИСТИЧНО НЕ ВИЖДАМ. И ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ БАБИ?!? МНОГО ОТ НАС НЯМАТ БАБИ ,А И САМО В БГ. ТЕ СА НЯКАКЪВ ФАКТОР В ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ДЕЦАТА.

68

Анонимен

преди 3 години

Родителите на малки деца са егоисти. Гледат себе си. Що не вземат да пратят децата си при своите родители или баби и дядовци. Не, това не може да стане, защото децата щели да ги заразят. А и ония няма да ги искат по същата причина. Дай да ги пратим при чуждите хора /учителите/ пък който оживее, оживее.

67

До 66

преди 3 години

Лятото децата бяха по - малко заради мишоци като теб! Странно защо сега са повече?! Детето ми е в 4 гр - на 30. 11.20 когато БЕШЕ ВЗЕТО БЕЗУМНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ЗАТВАРЯНЕ И НА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ децата в групата бяха 23 при общо 30. Живи ,здрави и щастливи. И ако имаше Илюминати и психопати като теб ( явно 5 човека ) те не ги пускаха. Ваша воля да се криете по дупките - не карайте и нас ! Не ни е страх ,а и РАБОТИМ!? Нещо неясно?

66

ех, Петров

преди 3 години

ех, Петров, Петров - много си зле :D

65

до 24 Георги

преди 3 години

Първо - лятото децата бяха доста по-малко. Второ - повечето време бяха навън. Това достатъчен отговор ли ти е или още търсиш под вола теле? *** тебе да те затворят в едно помещение за 7-8 ч с 20-30 деца, доста от тях кихащи и кашлящи и друга песен ще пееш. Или ти се стрява малко, че 54 от така мразените от всички вас учители си замининаха вече и не са сред нас.

64

Анонимен

преди 3 години

За поредна зима София е с най-мръсния въздух в Европа, ама иначе много отговорна и загрижена за здравето на хората. Маскирана овца.

63

до 51

преди 3 години

ей, отворко, ела да видиш как майка ми си пие кафето като учител. Скъсва се с това дистанционно. И за инфо -работата е много по-трудоемка и отнема много повече време. Аман от разбирачи, бе!

62

Зеленоок...

преди 3 години

ДО 62Разбира се че може... не е вина на градината, че една тиква ги затвори.

61

до 56

преди 3 години

щом детето не посещава градина никой, АМА НИКОЙ НЕ може да те задължи да плащаш такса. Кви са тия измислици? Противозаконно е!

60

Зеленоок...

преди 3 години

До да!Ходи се гръмни....

59

Зеленоок...

преди 3 години

Кои родители не го подкрепят ***.....

58

да!

преди 3 години

така и трябва, решение за отваряне сега е равно на нов бум.

57

Бибо

преди 3 години

АМА КА... Е НАЛИ ТИ ЗАПОВЯДА МЕНТОР. НЕ ИЗПЪЛНЯВАШ ЗАПОВЕДИ. ВИЕ ОТ ЩАБА ГЛЕДАЙТЕ ДА НЕ ОТВОРИТЕ ДЪР-ЖАВАТА НА21, 22 ПЪ ТОГАВА ЩЕ ГО Д.. У... ТЕ. НЕ ПРАВЕТЕ ПОВЕЧЕ МОЛЯ ВИ ПРОБА-ГРЕШКА АЗ СЪМ(БИБИТКО) ТОЗ КОЙТО заповядвам....

56

Анонимен

преди 3 години

Ама защо не оставиш твоя вожд Тиквата сам да го каже, след като преди няколко дни говореше друго. Аз мисля, че до 21-ви има още много време. Достатъчно за *** да си смени мнението поне още два пъти!

55

Анонимен

преди 3 години

За пореден път се доказа, че върховния шаман Тиква е заобиколен изцяло от безлични хора, които са преглътнали всичко, дори собствената си гордост и са станали фигуранти без право на лично мнение. Купиха и по ромски последните кметски избори и хорото продължава.Искам да задам един въпрос, за родителите, които са в неплатен отпуск, защото няма кой да се грижи за децата им, а в същото време са принудени да плащат таксите в частните детски градини ( в държавните няма места), а те са затворени

54

Анонимен

преди 3 години

Госпожо,Бихте ли казали пред населението защо си мените мнението всеки ден. Вчера говорехте друго. Това е обаче все пак нещо. Твърдост така да се каже - ден за ден.Друг човек /предводителя/ си мени мнението сутрин, обед и вечер.

53

Анонимен

преди 3 години

ПЕТРОВ, защо не си станал един учител и да си пиеш кафето по цял ден.Понеже само ти работиш, би ли казал каква ще да е тази професия която упражняваш, та да вземем пример за работливост. И даже да насочваме учениците към нея. Моля, разкажи за тази професия.

52

Анонимен

преди 3 години

До 51 ПетровЕдва ли учителките си пият кафето докато ти работиш. Имам позната учителка и се оплаква,че не са им дали никакви материали за обучение онлайн. И всички ровят с часове в интернет,за да намират уроци за децата. Плюс това не учителите са измислили този вирус та на тях да се цупиш.

51

Анонимен

преди 3 години

Ама да не вземе да се върне бившият столичен кмет от Брюксел, целият в бяло и друго да каже, а!