29

Анонимен

преди 3 години

Мангъров предупреди всички свои поклонници, че ваксината прави автоимунни и ракови заболявания. Вирусът е безопасен, а ваксината е опасна.Изберете безопасното като него.

28

Анонимен

преди 3 години

До 26. Журналистите имат склонност към лошите новини, но те предимно ги усилват, а не ги създават. Поне при Ковида е така. Ако аз съм журналист и ръководителят на медицинския университет ми каже, че се чуди откъде да намери 200 чувала за трупове, на мен не ми остава нищо друго освен да пресъздам това изказване. Е да, после мога да го подсиля с коментарите си, нали лошата новина се продава.

27

Анонимен

преди 3 години

На който го е страх да не ходи в гората ами да яде мечки

26

до 24/25

преди 3 години

това психясване е плод на жирналистическата гилдия, защо не пишат същото по години но за оздравелите, щото няма трагедия и страх в новината

25

Анонимен

преди 3 години

За психясване пишат и говорят само пссихясалите. Останалите ви се чудим за какво психясване пишете и говорите?

24

Анонимен

преди 3 години

Някои се чудят за какво е това ежедневно психясване. Ами защото се прави от лекари. Тези хора не са с висше образование, а с висша форма на индокринация в главите си. Тези хора ще викат на бялото черно и обратно, само защото са получили такива заповеди и инструкции от техния началник. Това, какви цветове гледат, няма никакво значение. Безпрекословното подчинение в лекарската професионална организация се смята за голямо медицинско постижение.

23

Анонимен

преди 3 години

за какво е това ежедневно психясване на хората с тази сводка. Няма да мотивирате някой повече да вярва или не във вируса. Безмислено и грозно е.

22

до 21

преди 3 години

аха, българските учени. Ти като си купуваш лекарство , българското ли взимаш или немското. На какво практическо ниво е науката в БАН. 80 те на 20 век.

21

Анонимен

преди 3 години

Българските учени от БАН ви казаха, че бързаме с ваксината. За хубава ваксина трябват 5 години.

20

?!

преди 3 години

И?

19

Охо Бохо

преди 3 години

Няма ли да се излъже някой джорналист да напише толкоз подробна статия за оздравелите или тогава ще му удържат от заплатата ?!

18

Анонимен

преди 3 години

До Георги - *** си вкъщи, ти можеш ли да спасиш човешки живот... НЕ.. затова караш Голф 3... аз съм ок лекарите да са скъпоплатени, защото спасяват човешки животи... а цирозата я знаем от какво се получава... по принцип, насила можеш да вземеш на човек, не и да дадеш, да не говорим, че лекарите не са магьосници или Господ, правят каквото могат за да спасят някой, но ако не може да се спаси...

17

Реалист

преди 3 години

Доста относително млади хора са в списъка. Осем човека са на възраст между 40 и 50 години и още осем са на възраст между 50 и 60 години.

16

Анонимен

преди 3 години

До Гитлер"Защо нямаше такава подробна информация за птичия грип или за грипнире епидемии"Защото тогава смъртността беше доста по-ниска, ако не си забелязал.

15

Анонимен

преди 3 години

До ГеоргиНикой не е карал свако Ви да е съгласен на операция, която да удължи живота му с година.По-общо : ходенето на лекар не е задължително. Човек може да откаже лечение, ако иска.

14

Анонимен

преди 3 години

Много болни умират бря. Всички старци няма един здрав.Това е наследство от комунистите - Кремиковци, Чернобил...

13

Българин до 10

преди 3 години

Ако не са опитвали да му помогнат сега щяхте да пишете че докторите са го оставили да умре. Угодия няма...

12

Анонимен

преди 3 години

Хайде стига вече с тези статии! Имайте малко уважение към паметта на тези хора и скръбта на семействата им. Дали им е приятно да си четат близките по сайтовете, как мислите? За вас може да са "мъж на 55 г. със сърдечно заболяване" и "жена на 68 г. с белодробно заболяване", но за някои хора това са съпрузи, съпруги, бащи, майки, баби и дядовци, недай си боже син или дъщеря. Стига вече с това извращение, ужасно е!

11

Анонимен

преди 3 години

Mир на праха на тези хора!Чудя се какво още ще измислят журналистите, за които вече е очевадно че имат спусната задача да психират тотално и без това уплашеното население - сега са изброили починалите, възраст и придружаващи заболявания, след това може би ще разказват за последните часове на всеки един от тях???Спрете се малко!!!! Стига плашехте населението, един истински журналист щеше да насочи енергията за разкриване на далаверите на политиците, заради които сме на този хал!

10

Георги

преди 3 години

Свако ми беше с цироза. Преди да почине аз лично го развеждах в Александровска във ВМА и накрая почина в Токуда. На всякъде го виждаха, че си отива но му правиха какви ли не процедури, за да вземат някой лев от него и от касата. В токуда му направиха операция, за която плати 5000лв. и след няколко дни почина. Това са хората които НИ ЛЕКУВАТ ! Лекарите ! Карат коли по 100 000 бона и гледат на болните хора като на касички.. това да вземеш пари от умиращия е най-долната изродщина!