42

Анонимен

преди 3 години

Във един момент когато,членът започне да не плаща членски внос ..и милиарди да имаш - вече няма смисъл..

41

Д.Кънев

преди 3 години

Е и колкото и да взимат нас нищо не ни грее.Те си живуркат а ние просто гладуваме и се чудим как да изкараме месеца.А иначе вечно ни гледат в паницата и ни броят залцата,да не би да преядем.

40

Д.Кънев

преди 3 години

Е и колкото и да взимат нас нищо не ни грее.Те си живуркат а ние просто гладуваме и се чудим как да изкараме месеца.А иначе вечно ни гледат в паницата и ни броят залцата,да не би да превземе.

39

Питър

преди 3 години

До Стадото заслужаваСамо не ми казвай, че ти си с небесносини очи и пшениченоруса коса, бяла като мляко кожа, а също такова е и цялото ти семейство от поне 10 поколения насам... Ако човек поживее малко в западна страна, българите започват да му приличат на пакистанци и индийци... С това не искам да обидя нас, българите, а само ония, дето се мислят за чисти арийци... Да, индоевропейци сме, ама от по-индийската част на спектъра... А Тръмп е просто един данъчен измамник, скатал се за малко в БД

38

ВЪПРОС

преди 3 години

Някой знае ли колко Пенсия получават БГ Първите Дами и Президенти - защото в НОИ пише че взимат по 100 000 лева Годишна Пенсия .

37

ikar

преди 3 години

До Да *** евреискиДано това, което пожелаваш, да го получиш в хилядократен размер!

36

Помнещ

преди 3 години

Лъжливо " семейство"!

35

Анонимен

преди 3 години

Мелания си тръгва щото на Дончо самолета не може да излети и двата му двигателя не палят.

34

Анонимен

преди 3 години

Щом почнахме с расите нещата не вървят на добре. Лекарите от 4-ти километър трябва денонощно да дежурят тука и да се самосезират.

33

Анонимен

преди 3 години

Всички знаем, че САЩ скоро няма да съществува в този си вид. Това не зависи от нас и от никой американец. Всичко е запланувано още при създаването на тази държава и началото на края беше на 9/11

32

Анонимен

преди 3 години

До Да *** евреискиИ какво като ни заселят бежанци? Тук като са се рязали глави някои нации още не са съществували. По- добре да не ни настъпват. Да внимават с балканите и най- вече България.

31

Както Рон Пол каза

преди 3 години

"Млади Американци - вие току що убихте бъдещето си !"юдо-масоните внесоха 45 милиона цветнокожи по времето на Обамасега ще внесат още 50-60 милиона и това ще е края и на бялата раса и на Америка !безработицата и сега е ужасяваща, доходите главоломно падат, но Байден обеща да въведе нови еко-данъци и още повече "регулаций"това беше края на Америка !!!

30

Анонимен

преди 3 години

До Да *** евреискиделил съм блока с импортнати рашки преди. Който не знае в София има поне 100 000 импортнати руснаци по време на комунизма. Диваци, да, но нищо особено. Не ме плащат нито индийци, нито африканци, тебе нещо страха много те тресе.

29

Да троле евреиски

преди 3 години

До Анонимен 30сега правото на придвижване ще е гарантирано !много скоро ще ви заселят в България 2-3 милиона "бежанци" и пр. цветнокожи от азия и африка и ще ви накаратда стоите на колене пред тяхза сметка на това визите ви с САЩ ще останат !глобализма идва - дано да си готов да живееш ц индуси и африканци в един и същи блок

28

Анонимен

преди 3 години

До Стадото заслужавав грешка си, другарче. Глобализма е необратим. Фактически Света е бил глобален през повечето време и свободното движение е било гарантирано. Само през последните по-малко от 100 години е имало отявлено движение в обратната посока, което завърши с разгромна победа над Раша и сателитите и- за съжаление бяхме в губещия лагер отново. Но не и сега.

27

Стадото заслужава

преди 3 години

след не повече от 10-15 години САЩ ще заприлича на Мексико - ще се превърнат в още една мизерна шитхол държава населена с цветнокожи майймуниЮдо-масоните си мислят че ще могат да управляват тези животннни но се лъжатще дойде ден когато майммуните ще избягат от клетките, ще размажат юдо-масонския елит и ще настъпи времето на планетата на майммуните - ето така ще завърши поредната юдо-масонска лудост наречена глобализъм !

26

Анонимен

преди 3 години

До Стадото заслужаваА от русия какво идва селски?

25

Стадото заслужава

преди 3 години

Стадото винаги заслужава господарите си !!!това което идва за Американците е мизерия и унищожаване на бялата раса - кметицата на Сиятъл седя на колене пред цветнокожите и ги молй за прошка - ще стоите на колене пред цветнокожи рецидивисти като Флойд, ще ги молите за прошка, ще плащате все повече данъци и ще загубите о малкото свободи и права които ви останаха - ето това ви чака !!!

24

Само че

преди 3 години

Къде ще отиде тази женица не е много ясно, защото Дойче Банк съди оранжевият шебек за 340 милиона долара и настоява за конфискация на недвижимите имоти и запор на сметки. За дъмпитръмпи е и по голямата част е ясно , отиват в затвора.

23

Капиш

преди 3 години

Отива в имението в Маями щото там е лято,слънце, плаж, океан, коктейли......!