22

Ангел

преди 3 години

Всеки човек има поне 1 познат любител на всевъзможни конспиративни теории .Надявайте се да са малко тези ваши познати защото ако цялото ви обкражение е такова е силно вероятно и вие да сте такъв .Отговорете си на следния въпрос.Какво кара тези хора да отричат вярното и доказаното вярвайки в недоказани измислици ?!

21

Анонимен

преди 3 години

още ли не ста разбрали, че т.нар. болници преди пандемията работеха като пансиони за изживяване стажа за пенсия на т.нар. медицински персонал. Съставът отдавна е дегрдирал, с изветрели спомени (не знания) от студенстването. Кадърното, което не иска да се излежава, след като се повърти из болниците нямое време и беж да го няма по света. Сега, когато ланшният рахатлък се изпари, стана нагорнище. Само ще се поизмъчат обаче. Не е вероятно да наваксат знания! За това трябва нещо ново и време.

20

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно манипулативна статия, защо не казва че в България има над 400 болници двойно повече отколкото в Холандия и Австрия-доста богати държави. До сега тези болници имаха персонал и лекари и сестри и се отчитаха ударно клинични пътеки за стотици милиони, лекарства за милиарди. Сега има малки Ковид отделения и то не във всички болници. Абе къде са другите лекари и сестри?

19

Анонимен

преди 3 години

То да лекуваш хепатити с антибиотици за Ковид си е изтощително. Убийци!

18

жабчу

преди 3 години

Абе, пари за Асфалт имаше, а за болници, съвремена мед. апаратура, за заплати на мед. персонал -Йок!Напротив, закриваха се профилни болници, съкращаваше се мед. персонала, заплатите като на сервитьори и бармани, качеството на мед. образование и подготовка на мед. кадри рязко се снижи.Ха, сега бармани, сервитьори и ресторантьори да нъ лекуват!!!!!!

17

Анонимен

преди 3 години

Ами така ще е като чакат Европата да им каже какво да правят вместо да гледат от тези колеги, които имат успехи в лечението на ковид. Ама който както си го направи!

16

Анонимен

преди 3 години

затова ни поставят на стълбите

15

тт

преди 3 години

А, сега за момент си представете, че Вируса беше с висока леталност като "Испанката"!След множеството "структурни реформи" в Здравеопазването ни направо загивахме "геройски" в прекия смисъл на думата!Това на което сме свидетели в момента с Корона вируса е само лека "грипна настинка" и един вид практическа тренировка в сравнение с Вируса-убиец, който според специалистите вирусулози - рано или малко по-късно - ще се появи.Време е да си вземем поука и да инвестираме в Здравната ни с-***!

14

михал ковски

преди 3 години

да да,изпепелени от слънцето

13

Ямболски цървул

преди 3 години

Че те медиците ни са професионално изпепелени от 30 г.А повечето от сегашните ни не са медици,а бизнесмени.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"ще трябва да бъдат обвързани с десет годишен договор да работят в БГ."Познайте кои ще станат студенти тогава :)

11

До 12

преди 3 години

Значи не си прегрял и се дистанцираш от публикацията?

10

Анонимен

преди 3 години

А кога си бъркаха в носа и сгъваха 100левки им беше екстра.

9

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина е единствената която няма странични ефекти.

8

Анонимен

преди 3 години

Шестима души починаха при изпитване на ваксината Pfizer в САЩ. Шестима души са починали по време на опити за коронавирусна ваксина от американския фармацевтичен гигант Pfizer и германската компания BioNTech, според доклад на Американската администрация по храните и лекарствата (FDA).

7

Анонимен

преди 3 години

Ковид 19 показа пълната безпомощност на медицината и науката.

6

Анонимен

преди 3 години

Ще им осигурим безплатна ваксина.За русофилите те дадем Астра-Спутник ваксината.За американофилите ще дадем ваксина на Пфайзер.И край с героичните театрални пози на медиците. Също и на парите за театъра им.

5

Анонимен

преди 3 години

Студентите държавна поръчка медицина ще трябва да бъдат обвързани с десет годишен договор да работят в БГ.Който иска да ходи в чужбина да работи да си плаща пълната издръжка при следването.

4

Анонимен

преди 3 години

Не навсякъде карат такива смени, на повечето места графика е с 12ч смени, другото е прекалено натоварване.

3

Анонимен

преди 3 години

Единици само напускали.Ами естествено, какво друго могат да работят и за какво друго могат да се преквалифицират. Под достойнството им е на тези самозвани божества да се смесят с вулгарната тълпа.