51

Самата Истина

преди 3 години

Кубрат е вече в Боксовата История.Българин да се бие за Световна титла в тежка категория,Профи бокса.Замислете се -какво е това.Ако изкачи докрай Върха-да е жив и здрав!Ако не успее-направил е повече от достатъчно.Тези със злобата-какво сте направили вие?

50

IQ 3.14

преди 3 години

дано нашия си не докара телк 100 с тоя махленски пиар.

49

ъъъъ

преди 3 години

Някой знае ли по коя телевизия ще дават зверския побой над нашия скакаУец? Искам да гледам как му разбиват голямата уста.

48

Астианакс

преди 3 години

А това с "бягането" се нарича тактика и перфектно изигран тактически мач. Но тука нали все сте едни боксьори.

47

Книжки

преди 3 години

Нашия май ще си спомни къде са крили книгите от него преди 89-та.... Няма да гледам. Другия стои по-добре на снимките дори. Ясно е.

46

Пулев

преди 3 години

Пулев е твърде слаб и ще загуби. Единствено ще спечели пари. Ако остане на крака до трети рунд ще е успех, а ако спечели ще е късмет. Пожелавам му успех.

45

Ханонимен

преди 3 години

След мача ще има приказки,че имало нечестност, измами и некоректни действия от всички страни, включително и от публиката. Дано не съм прав. Разбира се шанс има нашия,понаучил е поне по малко да плямпа след Кличко. Успех

44

баба мара

преди 3 години

нищо няма да отнеме *** ще натупа нашия стои да гледаи

43

Орес

преди 3 години

По коя телевизия ще дават мача и от колко часа?

42

Анонимен

преди 3 години

Ако го бие ще му ги отнеме, ако не го бие - не.

41

обикновен

преди 3 години

Кубрат може да отнеме поясите на Джошуа, само ако ги открадне посреднощ...Но спокойно може да отнесе всичките шамари на Джошуа

40

да повторят пак

преди 3 години

3-тия рунд мача свършва в полза на Джошуа!

39

Анонимен

преди 3 години

Е-Кубрат се уплаши от Джошуа 2017г. Разбирам го-не му се умираше ,па макар и за 5-6 милиона паунда. Три години се би с охранителите на Била и Кауфланд само и само да съхрани статуса на задължителен претендент.Имаше късмет,че е на IBF,които са много стриктни при защитата. Между временно Джошуа беше жестоко пробит и им едно наум. В това се състои и шанса на Кубрат-1 %...Тайсън Фюри ще ги бие тия двамата едновременно...

38

бай Миле

преди 3 години

До ДДРОнегЕстестено, че няма да е бързо.. все пак им се плаща и за време.Ще има да танцуват поне 3 рунда преди пулев да вирне краката. Евентуално може и рунд-два да се гушкат. Този път не знам кой още вярва на небивалиците на Пулев дето ги ръси като топло семе по пЕсокО. Както с Кличко букмейкърите имат най-обективен поглед, а според тях аутсайдерът не е црния.

37

БГ

преди 3 години

Дървиш се ама не явно не разбираш.Викай за брикета и се тупай във гърдите ***, ***....

36

...

преди 3 години

Не, няма.

35

Анонимен

преди 3 години

Това виц ли е?

34

Анонимен

преди 3 години

Къде може да го гледаме ?

33

ДДРОнег

преди 3 години

Всичко е възможно, дано Кубрат се бори мъжката и ако падне, да не е бързо !!!Пожелавам на Кубрат ПОБЕДА , "пък каквото сабя покаже" !!!

32

Анонимен

преди 3 години

Само при уреден мач.Впрочем на Кобрата мачовете без с Кличко,бяха уредени.Този човек е без качества и е направо грях да му се дават милиони ,дето се въргаля на пода.