18

?

преди 3 години

Ко стана ве, що мълчите? Нашия бег смазаха ли го от бой? хаххаххахаЩот ако беше победил - всички още снощи щяха да пишат къв герой е. *** ся щом е тихо - явно са го потрошили от бой. То да не е да биеш беззащитни хора по улицата. Там, на тоя ринг бият яко. Нашия напрайха ли го бушон в мууцуната? хаххаха

17

Като Роки две е

преди 3 години

Сега или никога,знае си го отвсякъде.Ще се бие за Всичко до Края.Последният влак,последният вагон,последният шанс! Удри Кобра! Удри!

16

Анонимен

преди 3 години

Дай боже. Успех Кобра.

15

АЗ

преди 3 години

Не знам защо това момче дава толкова глас на медиите. Така ли се прави ,когато човек е близо до върхът? Дали тези ,които се грижат за това говорене негово не бъркат? Бокса макар наглед да изглежда като бой той си е спорт за бързо и адекватно мислене ,точно и ясно наблюдение и разгадаване на опонента ,решителност в конкретни и удобен момент...Само силата не ми се струва достатъчна .Каквото и да се случи ,достигането до този финал за титлите е голям успех . Пожелавам победа .

14

Анонимен

преди 3 години

Оня ще го спука от бой, но нашия побойник поне ще има шанс да целуне насила момичето с табелата

13

айде

преди 3 години

айде бе ! ! !....ше го подкрепим разбира се - нали сме българи все пак . нема хейт нема мейт айде нека бие нащо момче нека стане шампион! айде че се изморихме от приказки ! немисля че има българин който не би се зарадвал при успех на Кубрат Пулев, хубаво ше ми стане дори да не съм му голям фен..... УСПЕХ КУБРАТ ! ! !

12

Анонимен

преди 3 години

Той и в кръчмите за хората се бие също като в наказателнете отряди на позабравени и не толкова позабравени бизнесмени

11

axa

преди 3 години

Щом се биеш за хората ,тогава дай на хората 2.5 милона паунда . 1/2 от наградата

10

Анонимен

преди 3 години

Точно на тази възраст човек си мисли,че ги може някои неща както преди,ама за съжаление само си мисли.Като скочи оня младок и край с Пулев.

9

Пян Гъ

преди 3 години

Хейтъри, аре поне веднъж да не правим като Триото/Учиндолската офф-шорка/Костинбродска и БСП все на въпреки! Става ли? Хайде с добро отношение да подкрепим 1я българин претендент за св. титла по бокс, кво толко ще ни стане? Сам е с/у мафията (южноафр. съдия, домакински мач, няма БГ журналисти) и това, че не го показва, е защото се държи мъжки. Кой от вас е в 1та петица в света по нещо? Аз не съм. Вие? Аре малко уважение!

8

Анонимен

преди 3 години

със сигурност не се бие за всички тоя ***, поне не и за мен. Бие се за себе си и за оная цицорестата чалгаджийка, ако още е с нея. Всичките му опити да вкара някакъв патриотичен оттенък на двубоя са направо смешни

7

Анонимен

преди 3 години

биеш се защото просто за друго не ставаш

6

1234

преди 3 години

Мачкаи Кобра дай всичко от себеси пък каквото стане. Всички българи се гордеем с теб. Мижитурки треперете.

5

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Фортуна помага на смелите,решителните и...силните.Нека боксовите умения на Кубрат Пулев,да са...достатъчни за да постигне победа,а смелост не му липсва.

4

Myke Tyson

преди 3 години

Кобрата трябва да започне мача в стил "Майк Тайсън".Да му направи 2 бързи серии и да го приключи !! Без да го интересуват реклами,брой рундове и т.н. Успех !!

3

ХАН КРУМ

преди 3 години

ДРЙЖ СЕ КОБРА ЧЕРНИЛКАТА ЩЕТЕ ГАЗИ.ИМИТИРАИ.КОВИД.19.АКО ЛИ НЕ ПАДАИ И НЕ СТАВАИ.САМО ТАКА ЩЕ СИ ХАРЧИШ СПИЧЕЛИНЕТЕ МИЛИОНИ ОТ МАЧА ПО ЖИВО И ПО ЗДРАВО.ИНАЧЕ ЩЕ ТЕ ВОЗИЯТ НА КОЛИЧКА.

2

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли къде може да гледаме бокса ?

1

Wind of change

преди 3 години

Успех!