79

do77

преди 3 години

Ами голяма част не са и оздравели. Просто са оцелели 14 дена. Колко ще се възстановят и доколко - не се знае.

78

дрън дрън

преди 3 години

А по предприятията, където са 500-1000 човека на смяна какво става.Ако някой е болен крие или ходи болен на работа, за да не го махнат, защото ако вируса не го убие то креда ще го направи

77

Tony

преди 3 години

Malko ostana, oste malko I kray. Pfizer vaksina e na vratata.

76

Анонимен

преди 3 години

Ковид не се лекува,както казва мангъров- минава ти или...

75

Прекарал

преди 3 години

Вместо излекувани, трябва да пишат оздравели. Има голяма разлика между 2те.

74

Анонимен

преди 3 години

По време на преброяването да пуснат един въпросник, има ли Ковид и искат ли да ви инжектират чип. Така ще стане веднага ясно, че средния сънародник има по-малко акъл и от една тиква и е лесно манипулируем и от управляващи и от фейк медиите.

73

Ричи Алибегов

преди 3 години

Заповядайте на ваксина парти на 23-ти декември вечерта! Хубава балканска музика и 40 градусова ваксина внос от Русия за борба с коронката! Купонът е на макс!

72

Анонимен

преди 3 години

Тежко болните се увеличават , така че лабавите мерки, които никой не спазва, а и не се контролира да се спазват, засега не дават резултат! Много болни хора са извън PCR статистиката, така че и тези числа не са верни. Не се справяме, нито управляващите, нито хората, кризата се задълбочава, загиват много българи! Ако се отвори на 21,12 няма да е Коледа, а Задушница!

71

логично

преди 3 години

Логично е, понеже българинът НЕ разбира от мерки, колкото и рехави да са те, да стане като в други страни - под ключ и с смс до магазина. Това заслужавате! За да угоди на някои Боко ще разхлаби мерките на 21 и след Нова година всички ще вием.

70

до 25

преди 3 години

Ти нормален ли си? Ефект няма, щото и мерки няма. Я *** виж какво става по големите вериги и тайните частни партита. Айде стига манипулации. Народът мре като мухи, разхлабване да имало. Заври си разхлабителното ... някъде.

69

хаха

преди 3 години

а Германия, Франция и други страни готвят тотален локдаун, щото видяха какво се случва при отхлабване. Но те си нямат Алибегов да реве денонощно из телевизиите.

68

Много сте ми смешни

преди 3 години

почитатели на конспиративните теории, как ще обясните, че Мориарти още преди повече от две седмици каза, че новите мерки ще доведат до бавно намаление на броя на активните случаи и че ще е успех, ако паднем под 3000 нови случая на ден. Или той е човекът на Рокфелер и Ротшилд у нас и определя какво да става или методите му са толкова добри, че познава безпогрешно. Кое е - първото ли? Май е второто. Забелязвате ли - Мориарти не виси всеки ден по телевизиите да ви обработва, няма нужда май.

67

градини

преди 3 години

Какви градини ви гонят, бе. Учителите не са ви опитни зайчета. Айде, баста!

66

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще се разбере кой е наивник жалък.Много скоро.Даже изпанския грип е траял само 2 години и то при онова ниво на масово осведомяване и медицина.

65

до 59

преди 3 години

наивник жалък

64

Анонимен

преди 3 години

Стига ще лъгали .2/3 от населението е заразено.няма тестове и затваряне на магазините веднага.иначе след празниците ще стане като в Бергамо

63

не вярвам

преди 3 години

Абсолютно съм сигурен, че това не е реална бройка! Няма и как да бъде. Всеки, който може да мисли го знае. Заразените са в пъти повече. Но предстои отваряне и така... Важно е някои да са доволни. Навсякъде затягат отново мерки, няма Коледа, няма Нова година. Но хората в белите държави разбират риска, българина се ненаяде, ненапи и т.н.

62

до 62

преди 3 години

Декември има повече жертви от 2019, защото от февруари насам лекуваме само короната.Това е напълно очакван ефект - хората спряха да ходят на доктор най-вече от страх и криворазбрана солидарност.Ето го резултата.

61

до Зоро

преди 3 години

......Къде е министъра на Убръзованиту да каже, че училищата са супер безопасни...не знам къде е, но знам че е за Панделата в комплект с банкянския страхливец.

60

до 59

преди 3 години

ама какви глупости дрънкаш... не е истина