21

Анонимен

преди 3 години

Ама то не само нашия президент ами май всички льотчици не са особено умни..До вчера пръсксха вируса от самолетите, а днес реват, че всички били болни и никой не искал да лети с тях..Уникално *** парчета

20

Всичко е нагласено

преди 3 години

пак ще пръскат по изборите.

19

Анонимен

преди 3 години

Авияцията докато пръскаше вируса не ривеше!!Ама който гроб копае другиму сам пада в него!!Ай сега пъскайте вируси де!

18

Анонимен

преди 3 години

авиацията га яди кИфтета(га разгоря пандемията) не рИва...

17

Анонимен

преди 3 години

Важният въпрос е какво с се случва с квалификацията и уменията на пилотите, които не летят. Към тях трябва да се насочи вниманието - тренажори, учебни полети. Компании ще се намерят, но ще има ли пилот в самолета?

16

Зазз

преди 3 години

КОВИД-19 - идеалното оправдание за всеки некадърен меринджей.

15

V

преди 3 години

Не мисля че са кофти компания .А й цените им си бяха нормални .То има значение и как купуваш билета. Това което ми харесваше при тия е че даваха български вестници защото когато си в чужбина губиш представа за ставащото в България и имаш нужда да влезеш в час .Поне аз имам нужда да се информирам. А обслужването е било на ниво .Имал съм проблеми с друга компания която обединяваше полети и трябваше да вися .Само че който прави бизнес да си носи рисковете не само печалбите и да не гласува за герб.

14

Анонимен

преди 3 години

Въпросния Светослав Станулов или какъвто е там, да не се окаже, че е свикнал само да лaпка парички? Точно той ли ще иска подкрепа? Нали същият е управител на Институт по въздушен транспорт? Значи реално той е една от основните причини за краха на този бранш в България. С монополи и изключване на конкуренцията не става!

13

DD

преди 3 години

Тоя проклет сектор да фалира и реформира, алчниците реват за пари нонстоп.Докато летяха деряха по 5 кожи.Супер надценен сървиз,кога трябваше да свалят самолетите политиците ги защитаваха,разнесоха гнистта навсякъде.Пример,Австралия и Япония трябваше да имат 0 заразени.Неее кааак ше спираме самолелетите.. ай ше ви у алчниците. Да фалират до един.Първите милиарди къде отидоха...в CEO-то.. Ми да им събираме пари за паркинг а ...наглиииии

12

А хиперзаплатите

преди 3 години

в РВД/ръководство на въздушното движение/откъде идват?То какво ръководи,като няма движение?Или ще поиска,след като постъпленията от авиокомпаниитеса намалели,държавата да им поеме масрафа?Готина работа ще е,хем нищо неправиш.хем много хилядарки в джоба.Не напразно корупцията за приемане наработа в РВД е чудовищна,по-лесно е да станеш депутат.

11

V

преди 3 години

До АнонименМного се радвам за твоите черва :) А що се отнася за мнението ти за мойте акъли или начин на изразяване естествено че НЕ ГО ИМАМ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ПРИЗНАНИЕ защото обществото го е оценило 7 пъти + и 2 - За да побеждаваш първо трябва да се научиш да губиш ;) Тоест имаш много да учиш ;)

10

Анонимен

преди 3 години

До VНаправо ми се обръщат червата, когато някой, който пише "наще" ръси акъл!

9

защо

преди 3 години

Грантове за хотелиери, грантове, за ресторантьори, грантове за фитнес, грантове за фризьори, грантове за .... А на бай Иван му конфискуваха ракията в мазето. Ама нека му е - всички по бизнес, той на лозето.

8

Анонимен

преди 3 години

Важното е че Пайнер са компенсирани.Силикона се поддържа.Кой ще помага на инженери, те нямат силикон , джуки, дупари , дрешки от бутици и.т.н

7

Мартин

преди 3 години

По-малко градове, повече държави. Сега нискобюджетните имат полети до всяка паланка в Германия, Италия и Франция, а в същото време до някои страни има само полети на нормално бюджетни и то до столицата само.

6

анонимен

преди 3 години

Ще си почине малко природата от глупостите ни. Куцо и сакато лети безцелно по цял свят.

5

Анонимен

преди 3 години

Може да има чартърни полети до Дубай на болни олигарси.

4

Анонимен

преди 3 години

А га вземат по 20-30 хиляди месечно заплати не плачат нали? Що ли не вярвам,че са зле?

3

Анонимен

преди 3 години

Да си слагат ваксините и да си помагат едни на други бе. Нали до оня ден разправяха че ще искат задължителни ваксини да се пътува със самолетите. Да се спасяват

2

Анонимен

преди 3 години

Всички искат помощ на база приходи от минали периоди, което е нереално. Ако има помощи те трябва да са на без % от деклариранта и обложена печалба.