9

Анонимен

преди 3 години

За съжаление в нашите болници отдавна е практика да неглижират възрастните хора с идеята, че са си изживяли живота, дошло им е времето, все от нещо трябва да се умре и т.н... Това положение е от много години. Недостоверно оправдание е един термометър да нямат в болницата или че не им е хрумнало, че щом кашля може да е ковид! Явно са видяли, че се е заразил и са решили да го изпишат, за да им се маха от главата.

8

Анонимен

преди 3 години

Леле да ни пази Господ !

7

До 4

преди 3 години

Търсиш пср лаборатория наблизо, отиваш и си плащаш.

6

Обективно

преди 3 години

При възрастни хора короната дори може да ЗАПОЧНЕ с инсулт и чак след това - с кашлица. Вирусът започва оттам, където има най - голямо увреждане - в случая са малките кръвоносни съдове в мозъка. Поне по 1 аспирин протект е можело да му се даде. Има и 100 годишни излекувани.

5

Анонимен

преди 3 години

От добро лечение и отношение, пациентите започнаха да се мятат от високите етажи в болниците...

4

Гюзелев

преди 3 години

Въобще не ми е ясно как възможно да се снабдиш с тест ако желаеш да си го купиш примерно!

3

Анонимен

преди 3 години

Ами на 88 е бил поне, но не е важен теста, а на временно лечение, дори и вкъщи да е. Хората не знаят кой да търсят за да им изпише лечение.

2

Хах

преди 3 години

В деня на изписването семейството е принудено да купи термометър, защото в болницата нямат, а възрастният мъж кашля. Отново им е отказано да бъде направен тест за коронавирус.Какви са тия глупости ?

1

Анонимен

преди 3 години

Нездравната система е пълен хаос...