76

А

преди 3 години

Още по-малко пък, ако направите и най-малкия компромис с българската история !

75

Щирлиц

преди 3 години

А ако намерите комунистически компромис,съвсем няма да има прошка!

74

Анонимен

преди 3 години

Откакто са влезли в НАТО тия про..ци нямат посланник в България.Коминтерновската измишльотина не ни смята за живи,за какво ми говорите въобще.Нагли титови ко...нца.

73

Анонимен

преди 3 години

До ДианаТака е но ето сега никой не ги изнасилва и пак не искат да са българи ама си присвояват наште. Това си е шизофренна лудост и няма как да се съгласим на компромис. Че като влезнат в ЕС, ще кажат и че Ботев е македонец.

72

Диана

преди 3 години

До Анонимен78Кви ги хортуваш, ба? Ти май снощи си пийнал малко повечко...Вземи мерки, значи! Всеки може да реши сам как иска да живее - то на нас не ни харесва да живеем в България, та на някой от вън! Ако искат да са си отделна държава - това си е тяхна работа, но това не значи, че трябва да се лъже!Македонците не са се отделили от България по своя воля, те са откраднати от нас!Те винаги са искали да бъдат с нас и точно затова насилието върху тях е толкова жестоко дори сега, след поколения

71

Анонимен

преди 3 години

До ДианаКомпромис не върши рабпта. Макетата или приемат, че са отделна нация и съответно нямат бг корен, език, история и т.н. или са българи и тогава приемат нашата история, език и т.н. Няма средно положение и не може да са и двете, защото знаеш какво става при раздвояване на личност и трябва лудница.

70

Анонимен

преди 3 години

Диана, разговорите на този етап са безсмислени, защото това, което Заев договори днес (ако успее да договори каквото и да било), утре ДПМНЕ като дойдат на власт няма да признаят. Затова казах, че първо македонците трябва да седнат на своята маса и да се разберат помежду си какво искат.

69

Анонимен

преди 3 години

Никакъв компромис никаква прошка бойко и парламент в затвора

68

Диана

преди 3 години

До Анонимен73Той е агент на Заев, значи! Сега ще му докладва всичко и Заев ще получи пълната пречупена информация...Но е хубаво да се говори с тези хора - нужна е тренировка срещу мръсотията им. Така, като се почне малко по малко, някак по-лесно се учиш отколкото ако всичко ти се стовари изведнъж на главата...Важното е да не се подхлъзнеш по техния ъкъл - никакви компромиси! Нека не забравяме какво се случи с Георги Димитров и неговите компромиси - ние дори не знаем какво искат и защо го правят

67

Диана

преди 3 години

Много чудно как Сев Македония си въобразява, че може да има такова отношение към македонците и българите и може да претендира за членство в една демократична формация като ЕС! Сръбските мекерета там трябва да започнат да спазват правата на човека по същество, не проформа! Ние трябва да видим не само учебници с променени фалшиви исторически данни! Историческата истина трябва да проникне на всяко ниво в Сев. Македония и особено в законодателството, медиите..Македонците са БЪЛГАРИ - това е истината

66

Анонимен

преди 3 години

Борисов, от ДПМНЕ казаха, че Бучковски е нелегитимен и не представлява никого, освен може би приятеля си Заев. Тогава какво да преговаряме с него? Айде най-напред македонците да си постигнат вътрешен консенсус за какво и с кого да се преговаря и после да си говорите сладки приказки.

65

Прожектор

преди 3 години

Диалектните местни говори на една лингвистична общност са едно нещо, а нормираният общ за тях книжовен език е друго нещо.На този принцип цивилизованите и прагматични нации се стремят да улеснят комуникацията помежду си. Пример за това в Европа са Австрия, Швейцария, Германия, Люксембург, Франция, Монако и Белгия. Само примитивните нации, подложени на политически инженеринг, се стремят умишлено да затруднят комуникацията си чрез създаване на различни езикови норми, въобразявайки си, че това е белег на самостоятелна национална идентичност.

64

Анонимен

преди 3 години

Има поставени условия, но не са изпълнени, следователно не трябва да ги подкрепяме иначе легитимираме кражбата на историта ни.

63

Кошмар...

преди 3 години

Какъв ще е тоя Евросъюз който ще приема коминтерновска просръбска държава крадяща и измисляща си история и славно минало?

62

3M

преди 3 години

Решението е просто - албанците към албания, останалите към България и ще са в ЕС. Измислената държава с вентилатор на знамето излита към небитието!

61

А стига бе!!!!

преди 3 години

Ще им клякаме на посткомунистическите северо-антички бройлери??????

60

Анонимен

преди 3 години

Позицията на Резидента не я знаем,защото Москва не му е набила чемберите!Чакат служебно правителство!

59

ЕВРОГЕЙСКИЯТ СЪЮЗ

преди 3 години

натиска слугите от ГЕРБ да попречи на РУСИЯ и да завърши ГЕРМАНИЯ окупацията на Югоизточна Европа. За НАША СМЕТКА

58

МНЕНИЕ

преди 3 години

Тази Територия се очертава като трън в петата на България , както е Украйна за Европа .

57

КОМРОМИС

преди 3 години

с БЪЛГАРСКОТО НИКОГА