85

Анонимен

преди 3 години

Според Brain", дори и при пациентите с леки симптоми и при оздравели хора коронавирусът може да предизвика сериозни увреждания на мозъка. Никога преди не сме виждали такъв начин на атакуване на мозъка, какъвто установихме при Ковид-19", казва д-р Майкъл Занди.Това не е вирус. Това е биологично оръжие. За това страничните ефекти са много и пораженията са в по-късен етап.През времето на испански грип в началото на миналия век също е имало късни последици. Над 1мил. са били с мозъчни увреждания.

84

така ще е

преди 3 години

Така е ще е докато разни недозрели интелектуално вървят да разнасят вируси. Българинът не се наяде, напи и напазарува в тъпите магазини. А уж нямало пари, нали все ревете по форумите, че пари няма. В България трябва да има супер строги мерки и яки глоби, за да им дойде акъла на простаците. В Северна Кория за неспазване на мерки стрелят. Сигурно има защо.

83

"Хейтър"?

преди 3 години

До БиологАлоуу, Биолога, айде стига приказки под шипковия храст!?

82

булгаристан

преди 3 години

Държавата, в която хората или *** болниците, или скачат през прозорците. А Борисов иска да разхлабва мерки. Некадърници нещастни... Убихте народа! В другите държави може да има строги мерки и пълно затваряне на всичко, тук се кланяте на *** и Пульо. А на останалите плиткомозъчни невярващи във вируса ще кажа едно -сиктер обратно там, откъдето сте излезли!

81

Анонимен

преди 3 години

пение да понасят такива като нея.И все още ги има.Защото идва момент да ги няма.Тогава обществото друга песен ще пее.

80

Анонимен

преди 3 години

МИлостта и другите изброени,не може и няма как да ги има при преуморените хора.Говоря не за моментната умора,която я имат повечето от нас,а за постоянната,хроничната.Когато някой отиде да работи в това отделение,тогава да коментира и вдига глава.Да,там са предимно сестри на около 40,както се е изразила умната Ани,с голямата буква.Знаете ли защо?Защото младите не искат да ви бършат задни***е.И нека тя и останалите бъдат благодарни не на това,че те не са успели да се махнат,а защото все още имат тър

79

Dilyana Drumeva

преди 3 години

До АнонименДо анoмимен, това изявление е вулгарно и не трябва да присъства в никакъв форум. Всички тряба да уважаме живота. Къде остана милостта, гальовността, мисълта за ближния? Виждам озлобеност, но, Вие, виждате ли, че не това е решението?

78

случаен

преди 3 години

подобните случай станаха доста повече, но се мълчи умишлено и не се дава гласност, освен физическото състояние, трябва да се следи и психичното, но няма достатъчно наличен персонал, за да има непрекъснато наблюдение над пациентите

77

Анонимен

преди 3 години

Ани,има обяснение и е много ясно дадено.Прочети другите коментари на жената и ако имаш мозък,ще го разбереш,не е трудно за средноинтелигентен човек.Злобата към хората в бяло така ви е изпила мозъците,че не можете и да мислите.

76

Диляна

преди 3 години

Искам да кажа нещо като последен коментар, с риск пак да настъпя някой по пантофа. Моментът е подходящ да си извадим душевните пили и малко да си заоблим ноктите и зъбките. Ще повторя това, което казах на моите 80-годишни родители преди малко (а от началото на март всъщност). Сега е моментът да се застопорим за малко!!!

75

Обективно

преди 3 години

Има доста подобни случаи и в Русия. И в Сащ. Причината е въздействие върху психиката както от самия вирус, така и от лекарствата. Да не дава Бог никому!!!

74

неграмотник

преди 3 години

Пише се читаВ,от читави.На тези с претенциите само това им остана,бг им куца.Не виждам какъв ви е проблемът да не ходите по доктори,а пълните коридорите на спешното за всякакви глупости.След като плюете медиците,отивайте на баячки да ви лекуват!Не мога да повярвам колко нагъл народ има!

73

Анонимен

преди 3 години

"героите в бяло" са една долна, крадлива пасмина, бизнесмени, никакъв респект за тях, даже не ги считам за човешки същества, по голямата част от тях, тук там може би има и някой читаф

72

и така

преди 3 години

Хиляди сестри смениха професията си и станаха друго.Идва времето,когато нито ще има кой да ви обгрижва,нито кой да ви бърше мириз@@те за.ници.Та сменете тона и спрете с глупостите си!

71

Анализатор

преди 3 години

Поредния комунист, озвверял от успехите на Господин Генерал Бойко Борисов, сринал имунитета си от злоба,куронката го пипнала,и не виждайки друг изход,решил да сложи край на жжалкия си живот. Браво на Ковида, че ще разчисти деггенератите в нашето общество!

70

охооо

преди 3 години

Не знам кое нариате нормално плащане да си рискуват живота и здравето там,да са на крак нон стоп и на всичкото отгоре и да ги плюят.Персонал няма,разберете го и няма да има,защото никой не иска да работи там.Тогава ще си *** по къщите и няма да имат претенции към никой.Тук не става въпрос за мрънкане,но и не може да изискваш от преуморени хора неща,които не им влизат в задълженията.Малко се осъзнайте!

69

Биолог

преди 3 години

Най, най тежката работа в момента е на медицинска сестра в ковид сектор. Приятелката ми е там на смени само с още две, зашото другите се уволниха за има-няма 1000лв. Няма време да яде, а почивка ако се намери кой да я смени от другите отделения. Пълен ад! Това е същото някой да е на фронтовата линия и да го плюят на всичкото отгоре. Не говоря за всички медработници, но хората, които дават дежурства именно в ковид отделения имат нужда поне от морална подкрепа, ако не може им плащат нормално

68

SmSm

преди 3 години

Иначе - респект за лекарите и сестрите, и санитарите, които не мрънкат, не овикват пациентите, не се държат с тях сякаш са ***, а си вършат тихо и професионално благородната работа. На тях сме благодарни и им съчувстваме.Иска ми се да вярвам, че сестра Ани просто е "прегоряла" , че ще се съвземе, че не е зла по природа. И че ще се погрижи за пациентите си както професията и човещината повеляват.

67

Бибо

преди 3 години

ДО БИОЛОГ. Господин биолог:никой по форумите не се подиграва(може и да има такива, но те са малцина) на вас и труда ви. Яд ни е на управниците. ТЕ са виновни за този хаос. ПРОБА ГРЕШКА. Така не става със страх и не компитентност. Не, че и при вас мед. Персонал няма лоши.

66

SmSm

преди 3 години

Повечето хора осъзнават, че ситуацията е трудна, че лекари и сестри са на границата на силите си, както и че има правила за пациентите. Но няма ли такива и лекари и сестри? Едно време ги наричаха милосърдни сестри, но вече не, а и защо? Малко от тях проявяват истинско милосърдие...Колко могат да са капризни пациенти в тежко състояние, които не могат понякога и да помръднат? Щом на Ани и други като нея им е толкова зле, да помислят за друга професия, учене за цял живот, нали така?