208

Хмм

преди 3 години

До ПффффКъде го четете това, че сме първи, втори н ти по смъртност..Някакъв официален документ ли?

207

Bamm

преди 3 години

До Борисов - шампиона!Ти тотално си зле, нали? Какво може да ми подобри Борисов или нам си кой лично на мен? Ами работя си получавам си заплатата, която съм договорил с работодателя, дори има шанс за малко коледни... Не разбирам какъв ви е проблема? Какво може да напраеи Борисов, че вие да вземате повече пари и да сте доволни. Или пак сте от мрънкачите май...

206

Веселяка

преди 3 години

Надежда ще има когато некадърниците от НОЩ облекат раирани дрехи, заради лъжите и тъпите мерки които прилагат. Другия вариант е две бързи дози от ваксината и в зоологическата градина при маймуните.

205

Борисов - шампиона!

преди 3 години

След 12 години еднолично управление, амбициите на Бойко Борисов достигат планетарни мащаби. Амбициите му, трябва да признаем, не са без покритие: да изведе управляваната от него страна на първо място по смъртност в Европа, да догонва по абсолютна смъртност от Ковид-19 страна като Китай и да остави далеч назад една Южна Корея, всичко това в България го може само той!

204

Анонимен

преди 3 години

Да се сравни с "количеството произведена калцинира сода на глава от населението" през социализма и да се цитират переспективите в кредитни агенции...

203

гошо

преди 3 години

Надежда всяка тука оставете и с тези крадливи управляващи за палците здраво се хванете!

202

Щирлиц

преди 3 години

Има,поне докато не преброите чувалите с изборните бюлетини,особено ако ПРАВИЛНО ги преброите.

201

Анонимен

преди 3 години

Нека разберем кои се водят първи и тогава ще стане ясно дали тези синковци на снимката казват истината.

200

Пфффф

преди 3 години

Да сме втори по смъртност според мен е напредък, щото според всички статистики последните 10 години сме първи... Тия ептен се омотаха в какво и къде лъжат.

199

д-р Мунчев

преди 3 години

Че сме втори по смъртност означава само две неща: 1.Много хора не спадват никакви мерки и лудват по магазини, партита, купони,митинги и прочие сбирки където се заразяват взаимно и после предават на роднините си у дома, 2. здравната система,която се опитваме да облекчим с мерките, не работи и главно заради нежеланието на лекарите да ни лекуват и страха им, вижте колко от личните лекари са в болнични или в неплатен отпуск сега...

198

HeinrichHimmler

преди 3 години

Излекувани, сякаш вие сте ги излекували ск***п***няци. Хората са преболедували вируса, а вие в щаб НОЩ нямате никаква заслуга за това. Едиснтвената ви заслуга е за това , че сме на първо място по смъртност. А леглата в Арена Армеец, дето ни ги показвахте пролетта ги махнахте в най-големия ПИК, за да си проведете частното тенис турнирче да се налапкате още малко с пари! Мутри ВЪН!

197

Анонимен

преди 3 години

206ти, в моловете 80% от посетителите не носеха маска или я носеха неправилно. Ако ги отворят за коледа Бай *** ще се изпозарази отново. По-добре да си седят говедата вкъщи, да помислят, чунким се превърнат в хора.

196

Анонимен

преди 3 години

невъзможно, нали великя вожд каза, че мерките прилагани в републиката на чалгата и връзкарите мутри били най- правилни а в другите държави били бабаити а чалгаджиите били най- великите на света

195

Анонимен

преди 3 години

Лъжци.Контрол.Манипулация.Отнемане на права и свобода.Нов световен ред.Ваксини.Печалба на СЗО и фармацевтичните компании.Външни вируси винаги е имало. Най-големият вирус е невежесвото на хората и това че са спрели да се развиват.БОГ е ЛЮБОВ !

194

Анонимен

преди 3 години

Ситуацията е крехка,мерките да останат,няма кой знае какво да се промени за 10 дни.Заразените са много повече,някои карат на крак да не ги карантинират,дори да заразяват не им дреме.При всеки протича различно,леко,средно,тежко,безсимптомно.Каквото и да е важно е лечението да не се неглижира,да не стане късно и трудно.Така,че единствено моловете може да се отворят на 21.12,но без заведенията и кафенетата в тях,без заседяване.Пространство има,остава повече дисциплина.

193

До дърт

преди 3 години

Още ли има неразбрали, че тази смъртност я измерват като починали за 14 поредни дни на 100000 души население - последните 14 дни, за да ти стане по-ясно. worldometers няма такава статистика.

192

Анонимен

преди 3 години

Има ли нещо лошо ,в което да не сме първи !

191

Кн

преди 3 години

Правителството трябва да се мхне от власт и тогава ще мислим за надежда при тези управленци няма надежда трябват новиБойко гледа като изкукуригалАнгелов гледа с четири очи и пак нищо не вижда а ние искаме и да мисли то на последният етаж няма нико нито при Борисов нито при ангелов

190

Мн

преди 3 години

Много хора влизат в болниците с една диагноза излизат умрели от ковид

189

Гиго

преди 3 години

Бойко и Ангелов разтуриха здравеопазването