15

Анонимен

преди 3 години

Червените талибани продължават сталинистката пропаганда срещу лекарите.

14

Анонимен

преди 3 години

Айде без истерии.Много ясно ,че има разлика между ,, заявили желание,, и реално ваксиниране.За един месец човек може да преболедува и да си изгради имунитет без ваксина.Но за следващата серия ваксиниране да е подходящ.

13

Анонимен

преди 3 години

В момента се провежда процедура по одобряване от ЕМА - европейската комисия по лекарства. Дотогава няма как да се получи официалната информация за ваксината. Предварителните данни са известни.

12

Анонимен

преди 3 години

Твърдят, че не са наясно с ваксината, но се записвали да им я бият. На кой ги разправяте тези, подозирам, че и насила да ги карат трудно ще придумат някой, камо ли лекар, който знае какви биха били следствията от това да си бие нещо още не напълно тествано, а за Pfizer и откровенно експериментално. Глупости са това и рекламна кампания.

11

69088

преди 3 години

Нулевото доверие се дължи на сервилното поведение на медиите пред политиците, както и на обикновеното невежество на днешните журналисти, които не знаят къде да потърсят достоерна информация икак да отсеят пропагандата от специализираните данни.

10

Анонимен

преди 3 години

Да спираме вече далаверата и геройствата. Ваксина и спиране на парите за геройствата.

9

Анонимен

преди 3 години

На тези, които завиждат за хилядата лева на лекарите - влезте в КОВИД отделенията и работете. Ако нямате медицинско образование станете санитари, и те вземат по 1000лв, ама не ви стиска, мил ви е животеца.

8

Мен

преди 3 години

Точно медиците сега ще се превърнат в опитни зайчета на ваксина, която даже още не е регистрирана. Ей, господа управляващи, вие сте безмилостни! Начело с премиера ви! Наглост! Досега купувахте вашето безхаберие с 1000 лв, за да скриете безпомощността си от кризата, сега всички медици да се ваксинират, ама нищо не знаем за ваксината. Безобразие!

7

Анонимен

преди 3 години

За тая първата ваксина е ясно. Заради фризерите в които трябва да се съхранява, много малък процент хора ще имат достъп, даже и искат. Реално тя е за София само и още 2-3 града.Втората ваксина, която вече сме купили се съхранява при нормална температура, но пък има ефективност само 70%...Тъй че... продължаваме напред, както казват футболистите, когато паднат

6

ъъъ

преди 3 години

Ми те ще се ваксинират, ама когато им дойде редът.

5

Анонимен

преди 3 години

Абе стига с тия дискусии бе. Според русофилите и фигуранта, вируса е шантаж на империализъмът, сега зяят срещу ваксината на всяка цена. Това е.

4

Анонимен

преди 3 години

Много бързо я докараха, не бързайте бе. Още 5 години можеше да вземаме по 1000 лева да лекуваме по тайнствения лекарски начин вируса. Едва почнахме да лекуваме, те спряха всичко. Ваксина, максина, онези сега от Пфайзера ще ни вземат нашите пари и ще ни оставят гладни лекари. Това е фарма мафията, която иска да ни вземе парите.

3

Анонимен

преди 3 години

БГ лекар: Не ми давай ваксина, пари ми дай!

2

Анонимен

преди 3 години

По-добре да продължават да вземат по 1000 лева. Не им трябва ваксина. Далаверата добре върви, пари текат в джобовете. Ваксината ще промени всичко и ще спре щастието им.

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ДОФТОРЕ УМОРИМА