63

Анонимен

преди 3 години

До 54 Абе пожелания ти българин ли си или си турчин.*** такъв ще ни счупя главата проста....

62

Radost

преди 3 години

И моят татко беше тренирал бокс и с него обичахме да гледаме формула едно, футбол и боксови мачове. Сега също съм фен на хора, които се занимават с такъв спорт и още повече имат борбен дух и прославят страната. Дано само победата да тежи на тези хора в живота!

61

Джени Задуши

преди 3 години

ех тея бивши комунисти всичко на аванта си мислят че е, алуу, в капитализма сичко са плаща ва, каде ша тръгваш ти да целуваш ей така без да си платил

60

Анонимен

преди 3 години

Айде наслуки, пък в крайна сметка и целувката върши работа! :)))))))))))))))))

59

дедо Ташунко

преди 3 години

По-добре беше Кубрат Пулев да не бръщолеви толкова много и да не експлоатира родолюбивите чувства у българина. Пожелавам му в събота да остане поне жив след мача.Изприказваха се един кош празни приказки от тази третостепенна мутра, която се пише и бабаит на всичкото отгоре. Досаден бърборко и самохвалко!

58

Мутафчийски

преди 3 години

Сакън брат, недей. Кажи на татко ти да не гледа бокса. На никой баща не му е приятно да гледа как пребиват зверски сина му пред очите му.Така че бащата да не гледа.ПОВТАРЯМ - ДА НЕ ГЛЕДА.

57

11

преди 3 години

До ТонкатаБе тебе верно са те праскали русофили и руснаци едновременно в групов. Ти си бил жената.

56

12434

преди 3 години

До Ф.С.В.Има от кого да взема пример. Само се надявам и неговия баща да не са го убили комунистите по примера на принера му на Пулев....

55

Krom

преди 3 години

До Тонката - много си ТъБ бате. От това какво ще прибере резила няма да е по малък. На всички ни е ясно, че не отива нито за България нито за теб - отива за кинтите. И не виждам защо пък като не харесваш лаладжията да си русофил? Доста си зле. Прегледай се!

54

Krom

преди 3 години

До Тонката - задръж си "ентусиазма" до Събота. Ще ти потрябва.

53

Тонката

преди 3 години

Русофилчета ***,от този мач Кобрата ше прибере 1.5 мил.Евро,ако ще да падне и в Първи рунд:):):)С тези пари той ше се върне в България и ше се гаври с такива родоотстъпници като вас:):):)

52

Krom

преди 3 години

До Роки 3 - между шестия и деветия. Така сподели самия Джошуа. Инак ще загуби интереса на публиката.

51

Тонката

преди 3 години

До Пожелания ....На протест ше ходиш ли довечера:):):)Дебел пожарникарски маркуч за тебе и такива като тебе родоотстъпници:):):)

50

Пожелания

преди 3 години

До ТонкатаДано Джошуа пукне тиквата на тоя долнопробен гербераст Пулев както стори това Кличко. Няма нормален българин, който да иска победа за това животно, толерирано от Мутрата ББ. Искам да изпадне още в първия рунд в нокаут! Долу ГЕРБ, да живей България!

49

Тонката

преди 3 години

Всички истински Българи сме за Кобрата:):):)Русофилчетата *** са срещу него,обаче преди време разправяха тук как Поветкин имал много голям шанс срещу AJ:):):):)Поветкин го изкараха от залата с линейка и двойно по-голяма глава:):):)*** вашата Родина не е България,а СССР:):):):)

48

Krom

преди 3 години

Пожелавам му успех като българин! Като човек който се е занимавал, много се съмнявам да постигне нещо повече от онова което постигна срещу Кличко. Този човек никога не се научи на онова което Кличко го посъветва безплатно - да бъде по обран и умерен. След всички локуми които разтегна последния месец, ще ми бъде интересно колко пъти ще се оплези на Джошуа на един крак?

47

Анонимен

преди 3 години

По коя тв ще предават

46

Анонимен

преди 3 години

А дано да успее,само да стане като с Кличко?

45

Чукич

преди 3 години

факти: бой за пари, пари от реклама, имидж, пари.парипредстава: аз сь бия зъ рудинътъ, дъ знаити, за вас го правя, щоту давъм примър на младижта че ако ходят да пребиват хората, ще станат известни и ще имат пари, не трябва да учат и да работят нещо смислено, щото няма да са богати. то и в кумунизмъ беши така, най-простити управляваха интилигенцията

44

АЗ

преди 3 години

ДА БЪДЕ КОБРА !