10

Хм !?

преди 3 години

Неграмотността на ВМРО и тяхната омраза към България ( в тази партия българите са рядкост) са особено опасни за нас. Те може да са всичко друго, но в никакъв случай не са патриоти. Точно обратното е, и интереса им е само в парите. От там идва и продажбата на български паспорти на терористи - алчността им е не просто опасна, тя е убийствена!

9

ББ

преди 3 години

не членувам в партии...България и справедливото отношение към Народа ми са важни,Македония и свободна държава и първи я признахме...пишат на кирилица и говорят български,влязат ли в ЕС ще започнат с претенциите за малцинства...за територии...те и гърците ще го отнесат въпреки договорите...тези са троянски кон на Русия и Сърбия...а за съюзниците ни подкрепящи една несправедливост...нищо ново..ще се тепем за Историята ни!!!политиците...не ни предавайте отново!!!Справедливост!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Българска кирилица ще отчужди още повече другите народи от България. Руснаци ще пишат че си е руска, македонци че е македонска и така. ВМРО създават повече проблеми отколкото решават с една домашна кирилица или може би говорят за бг сливовица:)

7

Анонимен

преди 3 години

Още не са съдени за убийството на Александър Стамболийски през 1923 година. Не трябва да има давност. Да се разследва и да поемат отговорност.

6

Анонимен

преди 3 години

Защо една фашистка организация е откраднала името вемерео?

5

Анонимен

преди 3 години

Целта на преговорите с Македония е да се разшири европейското влияние на Балканите, а не да се покаже колко велика е шкембе войводата и Боко Тиквата и какви големи българи са Кирил и Методи , които са родени в македонския град Тесалоники, който е кръстен така на македонската принцеса Тесалоника, сестрата на Александър Македонски. На никой не му пука каква ви е писмеността, след като не можете да я използвате правилно, за да водите едни обикновени преговори и европейска дипломация.

4

Анонимен

преди 3 години

Докато в Народното събрание има хора примитивни живеещи в миналия век като този, България ще си стои на дъното.

3

Анонимен

преди 3 години

Пияндета с име на чужда държава в името да не дават мнение кое как да бъде..

2

Анонимен

преди 3 години

ВМРО ДА ХОДИ ДА ДАВА АКЪЛ В МАКЕДОНИЯ.

1

Айде

преди 3 години

Стига с тия фашаги ВМРО не виждате ли че са *** като на слон д....